עבור לתוכן

בדיקת יציבות של NVIDIA קורסת ועוד עם 7300GT

Featured Replies

פורסם

יש לי את הדרייברים האחרונים של NVIDIA ל 7300GT

בזמן שאני מנסה לעשות בדיקת יציבות לכרטיס מסך תוך 2 דקות בערך התוכנה קורסת וזה רושם לי על התקלה של ה "Send ו Don't send"

כשאני עושה בדיקת יציבות למעבד זה מפסיק אחרי 3 דקות והמחשב נהיה סופר איטי וזהו לא קורה כלום.

איך אני בודק את הכרטיס מסך? Far Cry היה נתקע לי כל 5 דקות או שהמחשב עשה ריסט. ניתקתי את הכרטיס ושמתי אותו מחדש ומאז הכל בסדר

שמתי לב גם כשאני נוגע בכרטיס מסך בזמן שהמחשב עובד (לא בנקודה מסוימת, זה יכול לקרות מתישהוא אם אני נוגע הרבה) המחשב או שעושה ריסט, או שהמסך פשוט מתכבה או לא מגיב או שהצבעים נמרחים על המסך. כשהיה לי את ה Radeon 9600XT הייתה את אותה בעיה רק בלי שהמחשב נכבה או עושה ריסט

הטמפ' של הכרטיס נעה בין 48-52 מעלות כולל מאמץ

מה לעשות?

פורסם

לפרמט את המחשב

פורסם
  • מחבר

המחשב אחרי פירמוט

פורסם

מה המפרט שלך?המחשב בOC?

נשמע כאילו שמשהו בלוח דפוק,אבל אולי זה הספק...

פורסם
  • מחבר

AMD 2600+ Barton XP

ABIT NF-7S

7300GT 256MB

2X512MB 400MHZ DDR - A-DATA

WD120GB

HEC 300W

ואני לא על OC

פורסם

נשמע כאילו הכל מתחמם, כל פעם שמישהו אומר לך לפרמט כנראה שזה לא הפיתרון (ברוב הפעמים). כל מה שתיארת נשמע כמו התחממות. תנקה מארז, ותוודא שהמאווררים עובדים ולא נחסמים על ידי הכבלים. אם כבר עשית את תצטרך לבחון שיטות קירור נוספות או מיקם מחדש של המארז במקום מאוורר. אל תפרמט.

פורסם
  • מחבר

המארז מאוד מאוורר, הוא של HEC עם 2 מאווררי 120 מ"מ מקדימה ומאחורה, כל המאווררים עובדים, החוטים לא מפריעים וכבר רשמתי את הטמפ'. זה מתחמם?

המעבד הוא 47-50 מעלות, כנ"ל הכרטיס מסך

הלוח עומד על 32 מעלות במאמץ, הארד דיסק 27-29 מעלות

פורסם

הטמפ' מעולות. יכול להיות שהלוח יוצר את הבעיות האלו, אחרי הכל הוא המקשר בין כל הרכיבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים