עבור לתוכן

עריכה: שאלה חדשה-איך יודעים שספק כח עובד? ועל איזה מארז זול אתם ממליצים?

Featured Replies

פורסם

כן זה יחזיק

פורסם
  • מחבר

אולי כדאי שאתן לו את המארז שלי ואקח לעצמי את החדש חחח :lol: :lol: :lol:?

אין לי מושג מה יש לי אבל כאמור זה ישן. (החלפתי לעצמי את כל המחשב אבל את המארז השארתי)

האם המארז ב-181 ש"ח טוב? מה בכלל יש לחפש במארזים? למה יש הבדלי מחירים גדולים? הרי זה לא רכיב שתורם למחשב

פורסם
  • מחבר

חבר'ה תמליצו לי על מארז זול בבקשה

פורסם

המארז חשוב מבחינת: יופי, תאים להוספת כוננים, איוורור, שקט ואיכות של המארז עצמו-איכות בניה.

פורסם
  • מחבר

מצאתי אחד ב 132 ש"ח - http://skypc.co.il/pl_products~6~0.htm?ShowSenon=&OrderBy=3 חח לא חשבתי שיש משהו זול יותר. וזה עוד כולל ספק כח שאפילו המוכר בחנות אמר שהוא זבל :lol:. עברתי באזור אז נכנסתי לחנות. המארז הזה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו. יש לו חורים לאיוורור ולי אין. יש דגם שעולה 186 ש"ח והוא מגיע עם תאורה כחולה קטנה בפרונט. מה אתם מציעים לקנות?

פורסם

ת'אמת במחירים האלה זה ממש לא משנה

פורסם
  • מחבר

אז אני לא אהיה פראייר. אני אקנה את הזול :smile1:

פורסם

הם לא יקחו אותו בחזרה ואני גם לא מתכוון לבקש זאת. אני גם לא מתכוון להתחיל לפרק ולהרכיב ספק חדש. מאוד מפריע לי שביזבזתי סתם ככה 270 ש"ח. אבל עוד יותר מרגיז אותי שהסכמתי להצעה שלהם לקבל אזניות שעולות 20 שקל.

ואני עוד אמרתי לו בטלפון ש"הפסדתי" יותר מ-100 שקל (אם לוקחים בחשבון הפרש מחירים+דלק וזמן ששרפתי בגללם). פחדתי שהוא יציע לי זיכוי כי ידעתי שאין לי מה לעשות עם זיכוי. אז כשהוא הציע פיצוי מיד הסכמתי.

טוב...אתם חושבים שכדאי להתקשר שוב ולהתלונן או שמספיק, וכדאי ללמוד לקח למקרים הבאים?

תתקשר , תנסה.. מה יש לך להפסיד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים