עבור לתוכן

Ratchet & Clank - 7 ציונים - 7.5 בGS ו9.4 בIGN

Featured Replies

פורסם

בראצ'ט אחד זה היה נורא...

בכל המסך האחרון לא היה אפילו מקום אחד לעשות SAVE...

פורסם

לכל האתרים האלה (כמו בכל תחום בחיים) יש אינטרס.

אולי באמת יש לGamespot סיבה שהם נותנים ציונים נמוכים למשחקי PS3 וגבוהים למשחקי XBOX360..

אבל גם IGN לא חפים מפשע, והדוגמא הכי טובה היא המשחק Pro Evolution Soccer 2008 שיצא לPS3 השבוע :

בIGN הוא קיבל ציון 9.2 (!!!) תוך כדי התעלמות מוחלטת מבעיית ביצועים חמורה של האטה בFrame Rate שיש במשחק שגורמת לו להיות בלתי אפשרי לשחק בו.

מי שמשחק במשחק יכול לראות שIGN הם ספונסרים שלו. :kopfpatsch:

פורסם

צודק... היום שמתי לב ש- IGN הם ספונסרים של PES2008 (גרסת המחשב)... גרסת הסוני3 גרועה באופן מזוויע ועדיין היא קיבלה כזה ציון?

לפעמים האתרים האלו משוחדים וזה עצוב, במיוחד נוכח העובדה שהרבה אנשים משיגים משחקים עפ''י הביקורות שלהם.

פורסם

צודק... היום שמתי לב ש- IGN הם ספונסרים של PES2008 (גרסת המחשב)... גרסת הסוני3 גרועה באופן מזוויע ועדיין היא קיבלה כזה ציון?

לפעמים האתרים האלו משוחדים וזה עצוב, במיוחד נוכח העובדה שהרבה אנשים משיגים משחקים עפ''י הביקורות שלהם.

הם ספונסרים של כל הגירסאות לפי דעתי.

אני חושב שלא צריך לעשות Review למשחק הזה לפלייסטיישן 3 לפני שיתקנו את הבאג הנוראי הזה כי איך עושים Review למשחק שאי אפשר לשחק בו ?

בינתיים מי שרוצה לשחק בכל זאת בתנאים יותר טובים אפשר לעשות התקנה של המשחק להארדיסק וזה פותר 90 אחוז מהריצודים במשחק יחיד. במשחק באינטרנט עדיין זה בלתי אפשרי לשחק.

פורסם

חלק מהביקורות באמת לא נכונות

לדוגמה סוניק לWII הוא לא משחק טוב -בכלל לא בינוני כן אבל לא טוב

אני לא יודע כמה הוא יתחרבש בגירסאות ל360\PS3

אבל זה לא אופך תמשחק לWII משחק טוב

פשוט הוא ילדותי ובינוני מאוד אם שליטה גימיקית מאוד

לאומת זאת טראומה סנטר היה צריך לקבל ביקורות גבוהות יותר

משהו בין 90-95

כי פשוט הוא חדשני ומותח ומאוד מאוד כיף

אני מקווה שהביקורות ישתפרו

לא היתי משיג את סוניק לWII אם הוא היה מקבל ציון 65 כמו שהוא אמור לקבל

ובטח לא 80 :screwy: :screwy: :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים