עבור לתוכן

NZXT Apollo VS. GIGABYTE I-SOLO 210

Featured Replies

פורסם

איזה מארז מבין השניים:

א) קריר יותר

ב) שקט יותר

ג) בנוי מחומרים טובים יותר

ובכלל.. מי מבינהם איכותי יותר? אני מניח שהi-solo ואם כך האם ה100 שקלים הבדל שווים את המארז?

פורסם

אם אתה אוהב עיצוב סולידי ופחות מצועצע , קירור יותר טוב, ואיכות בנייה יותר טובה אז ISOLO זאת האופציה שלך...

פורסם

ה-ISOLO עדיף לדעתי,בעיקר תודות לאיכות בניה שאני בטוח שהיא ברמה גבוהה בהרבה משל ה-NZXT

מעבר לכך אני לא יכול להגיד כי אין לי ניסיון עם המארז,אבל מביקורות הוא אמור להיות נהדר.

פורסם

אם אתה אוהב שיש לך כפתור RESTART אז תדע ש GIGABYTE לא חשבו שהוא שמיש :P

מה ההיגניון בזה שאין RESTART?

פורסם

לא סוף העולם , ביוחד אם יש לך מחשב חדש שלא נתקע כל 5 שניות , מקסימום אתה לוחץ על ה POWER לכמה שניות...

פורסם

כפתור ריסט זה בישביל נוחות ולא יותר.

ביננו? מיותר..פעם במליון שנה שאתה צריך לעשות ריסטרט (לא דרך התחל) אז אפשר במקום ללחוץ לשניה על הכפתור,ללחוץ כמה שניות ואז לעשות זאת שוב כדי שהוא ידלק.

לי אין ריסטרט ואני חי טוב מאוד.

פורסם
  • מחבר

אז ההנחה הרווחת כאן היא שהמאה שקלים הפרש באמת שווים והיחס עלות-תועלת טוב יותר אצל הi-solo?

רק לא עניתם לי מי שקט יותר כי זה נושא חשוב.

ושאלה שעלתה לי כרגע, הi-solo מארז חדש? מישהו יודע כמה חודשים הוא כבר בשוק?

פורסם

אני מאמין ששניהם באותה רמת שקט אבל זה משהו מאוד סוביקטיבי שקשה להחליט חד משמעית לגביו.

ISOLO אכן חדש,והוא חודשים בודדים בשוק..

פורסם

אם היה HUSH במלאי הייתי ממליץ עליו.

אני ממליץ על ה - TT ARMOR JUNIOR ועל ה - COMPUCASE 6XM1 שנראה מצוין אבל צריך לבדוק אותו.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם גם הTT ARMOR JUNIOR וגם ה - COMPUCASE 6XM1 עדיפים מבחינת איכות בנייה,קירור ושקט (בקיצור מבחינת הכל) על הi-solo או שהוא עדיף? ואם כן, מי משניהם עדיף יותר?

פורסם

המארזים של ג'יגהבייט מאופינים באיכות בניה גבוהה מאוד.

המארז של TT מעט פחות בדר"כ אבל אין לי מושג לגבי ה-Compucase הספציפי הזה (למרות שבדר"כ הם בנויים פחות טוב)

פורסם
  • מחבר

dennis14,

לא נראה לי שהם טובים יותר מהi-solo. אם הבנתי נכון הi-solo הוא המארז הטוב ביותר שקיים בטווח מחירים של עד 500. - תקנו אותי אם אני טועה.

והיחס עלות-תועלת שלו טוב יותר משל האפולו (למרות שהוא עולה כ100 שקלים יותר ממנו) - שוב, תקנו אותי אם אני טועה.

אם אכן כל מה שרשמתי נכון אז קיבלתי את התשובות שרציתי, אין טעם להביא לי אלטרנטיבות פחות טובות שהמארז הזה גם נראה סולידי וגם מספק את הסחורה.

פורסם

בהפרש המחירים בין ה - 534 ל - I-SOLO אפשר לשפר את המארז משמעותית.

פורסם
  • מחבר

ההפרש הוא כמאה שקלים.

מה אפשר לשפר בתקציב הזה?

איכות בנייה של המארז אתה לא יכול לשנות - וכפי שהבנתי הi-solo בעל איכות בנייה טובה יותר.

קירור - אולי, אבל במצב רגיל הi-solo לוקח.

שקט - כפי שהבנתי הi-solo שקט יותר.

אז מה אפשר לעשות במאה שקלים (ההפרש בין מחיר הi-solo כ500 ש"ח למחיר ה534 400 ש"ח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים