פורסם 2008 באפריל 1317 שנים היי, אני משחק עם Cole ב path of souls, מפוצץ את שלושת המתקנים האלה ואז איזה גוויה תופסת אותך ואומרת Welcome to the path of souls. You will learn to give your faith, in time... כעת יש איזה קומבינציה של מקשים שצריך ללחוץ כדי להשתחרר ממנה אבל בניגוד לפעם הראשונה כשאתה נופל ואז צריך לצאת מהבור, הרצף לא מופיע על המסך כך שאני לא יודע על מה לעזאזל אני צריך ללחוץ מישהו יכול לעזור כאן? אופיר חבר'ה, אני עדיין מחכה לתשובה כאן...
פורסם 2008 במאי 517 שנים היי יש לי בעיה כל פעם שאני עוצר את השלט ואז חוזר הצמונה של המניו מופיעה על רקע המשחק... הבעיה ידועה?? יש אולי איזה פאץ...?? בבקשה תעזרו לי אני בעמצה המשחק עכשיו..
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים עזרה, ניסיתי לעשות צילום מסך מתוך המשחק ללא הצלחה, גם דרך FRAPS לא הלך... אני תקוע בחדר העגול הזה שהשמן שמשפריץ דם מהבטן תלוי על שרשראות... אני הורג אותו ואז תקוע בתוך החדר ולא יודע אך לצאת/להתקדם הלאה... עזרה...
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים הייאני בשלב שאני לא יודע מה לעשות חברים אנה עזרו לי בבקשה..אני עברתי את הקטע שבו היתי צריך לפוצץ את הגז בשביל לעבור את הגשר...תמונה 1ועכשיו אני אחרי הגשר ושם אין מעבר או משהו שאני צריך לעבור והוא מדבר איתי לעשות משהו עם הדם?תמונה 2[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים בצד ימין של המבנה בתמונה השניה יש סולם, אם אני לא טועה. תטפס עליו וכבר יהיה סרטון המשך.
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים אחלה משחקאחלה סאונד אחלה גרפיקה במיחוד אחרי שNVIDIA קנו את PHYSXאני בשלב הזה של המשחק ואני לא יודעה איך לעבור את המפלצת הזו אנא עזרו לי!![attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים תמקם את כל הקבוצה/ השחקן המועדף עליך מאחורי הקבר/מצבה, תברח עם דמות אחת לקצה השני כדי שהוא יעקוב אחריך(היצור) והפיצוץ יפגע רק בדמות הזו. ובזמן שהוא נח(?) והמגן שלו לא פועל, תכנס בו . (אני בעיקרון מיקמתי את דלגאדו מאחורי המצבה כדי שהוא לא יפגע, מכיוון שהוא הכי אפקטיבי).
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים טוב אז פה באמת אני לא יודע... וזה לא סתם כי אני חסר סבלנות נשארתי רק עם השמן הזה אחרי שגמרתי את הבחור המגודל.. [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים תדחוף אותו לאמצע עם הכוח של BLACK, ויפתח לך הפורטל . ואני אפילו אחסוך לך את הטרחה לשאול כל פעם http://faqs.ign.com/articles/842/842747p1.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.