פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מה? באמת? איזה מזל שאתה פה! עיברית! כבר רשמתי שניסיתי לירות בנשקים וכלום לא קורה (כן אוברחוכם - לחצתי על R). וממתי R= Reload זה לירות בנשקים? הציניות שלך מוגזמת, מילא אם היית צודקת :
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים משהו יכול להגיד לי בבקשהכמה רחוק השלב של הדמו מהסוף של המשחק?סתם בא לי לדעת כמה נשאר לי
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים משהו יכול להגיד לי בבקשהכמה רחוק השלב של הדמו מהסוף של המשחק?סתם בא לי לדעת כמה נשאר ליהשלב של הדמו זה אפילו לא 5% מהמשחקהמשחק ממש ממש ממש ממש ארוך.. זה המשחק הכי ארוך ששחקתיאני משחק כבר יותר משבוע כל יום שעה ומשהו ועדיין לא עברתי, אני ממש בסוף לפי דעתי אבל יש לי עדיין שלבים... זה ממש ארוךהדמו זה אפילו לא על קצה המזלג
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים עברתי את השלב של הדמו בהרבהאני גם משחק במשחק הרבההגעתי למצב שהם אומרים שזה כנראה ה-Pyxix האחרוןעכשיו אני בקטע ש:הופרדתי מהקבוצה ואני צריך למצוא את כולם
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים השלב של הדמו זה אפילו לא 5% מהמשחקהמשחק ממש ממש ממש ממש ארוך.. זה המשחק הכי ארוך ששחקתיאני משחק כבר יותר משבוע כל יום שעה ומשהו ועדיין לא עברתי, אני ממש בסוף לפי דעתי אבל יש לי עדיין שלבים... זה ממש ארוךהדמו זה אפילו לא על קצה המזלגהגזמה פראית, זה יומיים שלושה משחק במקסימום.
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים הגזמה פראית, זה יומיים שלושה משחק במקסימום.יומיים שלושה ... אפשר גם ב 24 שעות לעבור את המשחקהשאלה כמה שעות ביום אתה יושב מול המסך ומשחק.. ועוד במשחק כזה שקשה לשחק בו הרבה זמן רצוףאני לא יכול יותר משעה +-אם אתה יושב 3-4 שעות ביום על המשחק אז ברור שתעבור אותו מהר
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים שניכם מגזימים..דבר ראשון המשחק ממש אבל ממש לא ארוך !אבל הוא בהחלט לא יומיים שלושה, אני מחשיב את עצמי כגיימר שיושב זמן ממוצע מול המחשב ולקח לי שבוע ויומיים לסיים אותו.(שיחקתי כל יום)
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים אני בקטע ש black לבד ועכשיו אני צריך לשחרר את jones אבל אני לא יודע איך (זה ממש בסוף לא?)[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים סיימתי את המשחק משחק מגניב! אני לא מבין איך הוא קיבל ציון כזה נמוך... ממש אהבתי אותו, המשחקיות , הסגנון האווירה פשוט משחק טוב! למרות שבשלב הסופי הייתי צריך להסתכל מה לעשות בשביל להצליח
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים אכן משחק מצויין !פרט מהסוף המדכא הזה..אני בקטע ש black לבד ועכשיו אני צריך לשחרר את jones אבל אני לא יודע איך (זה ממש בסוף לא?)תהפוך ליהיות ג'ונס תשתכל מולך טיפה למעלה, ו תשתמש ב Q...
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים אני תקוע באיזה שלב אינה תמונה http://www.swf.co.il/out.php/i16779_.jpg עברתי כבר מהצד עם צ'ארצ' ועכשיו אני לא יודע לאן ללכת הכול סגור שם! תודה לעוזרים
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים אני תקוע באיזה שלב אינה תמונה http://www.swf.co.il/out.php/i16779_.jpg עברתי כבר מהצד עם צ'ארצ' ועכשיו אני לא יודע לאן ללכת הכול סגור שם! תודה לעוזריםתעמוד על המלבן שם ותכוון על המלבנים האחרים מעבר למקום הזה איפה שהחברי קבוצה שלך ותלחץ על או 1 או 2 או 3 שחכתי זה יגרום להם לעמוד על המלבנים האלהאל תשכח בנפרד ולא ביחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.