עבור לתוכן

מחפש לוח אם טוב עם דגש על כרטיס קול, תקציב עד 700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

למעבד Q6600

תכננתי ללכת על הGigabyte GA P35S3 אבל אני ממש ממש ממששש שונא את הכרטיס קול ONBOARD של ג'יגהבייט.. (realtek משהו)

יש איזה לוח עם כרטיס אחר, משהו יותר טוב בתקציב עד 700 ש"ח (עם אפשרות לחרוג אם זה מצדיק את הכסף)

צריך שהלוח קודם כל יהיה טוב בOC, שיהיה טוב במולטי טאסקינג (עד כמה שזה קשור ללוח אם, אני לא יודע), למשחקים וכו'..

תודה לעוזרים :yelclap:

פורסם

מאיזה סיבות אתה שונא אותו בדיוק?

ולא אין לוח אם כרטיס קול יותר טוב,כולם באים אם ציפ של realtek הם פשוט שולטים

בשוק האונבורד קול/רשת ,אני לא מבין על מה אתה מתלונן בכלל,הלוח בא אם קודק הalc889a

שהוא הקודק הכי מתקדם שלהם,יש לוחות אחרים שבאים אם קודקים פחות מתקדמים (alc883/888)

בכל אופן אף פעם אל תצפה ליותר מדי מכרטיס קול מובנה,אם איכות ממש חשובה לך אז קנה כרטיס

מולטיטסקינג קשור למעבד ולא ללוח,ביצועים/פריימים במשחקים תלויים בעיקר בכרטיס מסך ,כמובן שהמעבד וכמות הזכרון

גם משפיעים אבל לא באותה מידה

פורסם
  • מחבר

יש לי פשוט נסיון גרוע עם GIGABYTE, יש לי עכשיו gigabyte k8ns שקניתי לפני שלוש שנים והוא אפילו לא מוכן לעלות אחרי ריסט.. צריך להלחם איתו

הrealtek הזה פשוט זוועתי, הוא עושה לי הרבה בעיות עם הדרייברים והאיכות עצמה ירודה, אח שלי קנה לוח לפני חצי שנה וגם הוא מת להחליף כרטיס קול

לפני משהו כמו4 שנים קניתי מחשב עם לוח epox 8rda+ שבא עם כרטיס קול שפשוט תענוג, nvidia sound storm, הבנתי שלא מייצרים אותו יותר ONBOARD אבל אין משהו יותר טוב מהרילטק הזה?

פורסם

על זה אני לא יכול להגיב כי לא ידוע לי את כל הפרטים על הבעיה,אבל אני רק יכול להגיד

שזה לא בהכרח בעיה בלוח,בכל אופן אני מציע לך לפתוח תראד על זה

באשר לבעיות בדרייברים אני מציע לך להוריד תדרייברי םהכי עדכניים

דבר שני האם אתה מבין בכלל שrealtek מייצרים קודקים (ציפים של קול) שונים ולא כל אחד אותו דבר מבחינת פיצרים/איכות?

אין לך פה מה להשוות בכלל,קודק מיושן נגד קודק חדש יותר שאפילו לא שמעתה

בנוסף הקול לא זורם מהכרטיס לאוויר..אם הרמקולים/רסיבר/אוזניות באיכות גרועה יותר מהכרטיס קול אז ברור שישמעו באיכות ירודה

ושוב אני אומר,כרטיסי קול מובנים לא בנוים לאודיופילים או אנשים שאוהבים לשמוע במקסימום איכות

סה"כ מדובר בפתרון חסכוני ואיכותי באופן סביר,ולא אין משו אחר ,קנה כרטיס קול אם האיכות ממש חשובה לך

פורסם

זה לוח טוב של ASUS דגם יחסית חדש ASUS P5KE WIFI AP יש לו כרטיס קול מעולה HDF

פורסם

ההבדל בין הכרטיסי קול המובנים זניח , בטח שמדובר בלוחות ל-main stream

פורסם

הכרטיסים של היום ממש סבבה, אין לך מה לדאוג :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים