עבור לתוכן

Thermaltake Kandalf

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע משהו על המארז הזה? הוא נראה פצצה עם כל הצינורות קירור שיש לו השאלה היא אם הוא באמת שווה את זה?

פורסם

לא שווה, בארץ הוא עולה 1600.

אם אני לא טועה במחיר הזה אתה יכול לקחת מארז אוריקה של טרמלטק וקרור מים גלקסי של GIGBYTE

בהרבה יותר עדיף..

אתה מתכנן OC?! :D

פורסם

הוא עולה 1000

פורסם

על איזה צינורות קירור את מדבר?

פורסם

צינורות=הגירסה עם הקירור מים?

פורסם

מחר יהיה אצלי אחד, אני אשתדל לצלם ולהגיד לך איך הוא...

אגב, אתה ממש לא בפורום הנכון, זו שאלה לפורום ספקים ומארזים.

פורסם

הבטחתי תמונות... :silly:

זה מארז ללא הLCS (מערכת קרור מים).

[br]פורסם בתאריך: 26.10.2007 בשעה 16:44:11

אגב יש iCAGE נוסף במארז (CASE קטן ל3 דיסקים עם מאורר 120 שנכנס במפרץ של ה5.25).[br]פורסם בתאריך: 26.10.2007 בשעה 16:47:11
.

[attachment deleted by admin]

פורסם

^

אני רואה שסיימת לחווט יצא דיי נחמד בסוף

לגבי המארז אני ראיתי את המארז המצולם

מארז איכותי בניה טוב ניראה טוב בשביל המחיר שלו לפי דעתי ניראה משתלם

פורסם

האמת שבאזור הספק ומאחורי מגש הלוח הפח חד ולא משוייף, מאכזב למארז בסדר גודל כזה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הכל טוב ויפה רק שאסור לשים כבלים של SATA צמודים אחד לשני ובטח שלא ליקשור אותם באזיקונים......... :DJsmile:

http://ata-atapi.com/sata.htm

פורסם

"Why all these warnings? The basic problem is that the SATA cable connector is not shielded. This has to be the number one most stupid thing that has been done in the SATA world."

הכל טוב ויפה אבל המאמר הזה מימי המנדט הבריטי. רובם המוחלט של הכבלים היום מסוככים (כל זוג כבלים מסוכך בנפרד ויש חוט הארקה שרץ בתוך הצמה, כמו בכבל רשת מסוכך). הצהובים שבתמונה מסוככים (בדוק, אעלה תמונה אם אתה רוצה). :cool2:

פורסם

נראה מארז יפה אבל על מה 1000 שקל?

מה יש שם שאצלי אין?!

פורסם

הוא עצום!!

למה צריך מארז כזה?!?!

נכנסים בו שני לוחות אם ביחד!

וכ"כ הרבה מקום להארד דיסקים וכוננים?!

לא צריך כזה

אבל אין מה להגיד שהוא מארז יפהה מאודד!

פורסם

הכל טוב ויפה רק שאסור לשים כבלים של SATA צמודים אחד לשני ובטח שלא ליקשור אותם באזיקונים......... :DJsmile:

http://ata-atapi.com/sata.htm

שיט, תודה גבר, למדתי משהו ממש חשוב היום! :xyxthumbs:

פורסם

שיט, תודה גבר, למדתי משהו ממש חשוב היום! :xyxthumbs:

שיט, אתה לא ממשיך לקרוא? :silly:

"Why all these warnings? The basic problem is that the SATA cable connector is not shielded. This has to be the number one most stupid thing that has been done in the SATA world."

הכל טוב ויפה אבל המאמר הזה מימי המנדט הבריטי. רובם המוחלט של הכבלים היום מסוככים (כל זוג כבלים מסוכך בנפרד ויש חוט הארקה שרץ בתוך הצמה, כמו בכבל רשת מסוכך). הצהובים שבתמונה מסוככים (בדוק, אעלה תמונה אם אתה רוצה). :cool2:

ולאלה שלא הבינו למה צריך כ"כ הרבה מקום לדיסקים, מה מארז כזה גדול? יש סיבה(רמז: תספרו כמה דיסקים יש שם):

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים