עבור לתוכן

בעיה בFPS במשחקים מסוימים..

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב שיש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכמה משחקים.

בדמו של קול אוף דיוטי 4, בTWO WORLDS ובMOH:AIRBORNE עד עכשיו.

הבעיה היא, שכל כמה דקות הFPS יורד בצורה רצינית. אני מפעיל את המשחקים הללו בצורה דיי חלקה, אבל אחרי כ10 דקות המשחק מתחיל לעבוד לאט.

חשבתי שיכול להיות בגלל הקירור הלא משהו שיש לי. ניקיתי את המאווררים בצורה יסודית אך הבעיה לא נפתרה.

למישהו יש רעיון למה זה קורה?

(הורדתי את הדרייברים הכי חדשים, כן)

זה מה שיש לי:

Intel Pentium 4, 64 bit

Windows XP SP2

px7600GS 256 MB

1024 RAM

ולוח אם של ASUS , לא זוכר בדיוק איזה ולא נראה לי שזה רלוונטי למשחקים.

**אני מקווה ששמתי בפורום הנכון כי זה דיון על משחקים וחומרה אז לא הייתי בטוח ^^ **

טוב חברה תעזרו לי בבקשה :hat:

פורסם

פיי.. מוזר ביותר.

לדוד שלי יש את אותו כרטיס כמו שלך של גיגה בייט ויש לו אותה בעיה, רק שלו זה קורה רק אחרי סביבות שעה שעתיים משחק.

כנראה באמת בעיה בקירור, אתה יכול לאלתר מאוורר שיהיה מתחת לכרטיס ויוציא משם תאוויר החוצה..

ד"א ברוך הבא !

פורסם

יש לך במקרה 7600GS של Gigabyte עם קירור פאסיבי?

פשוט הכרטיסים האלה מתחממים ממש מהר. אני קניתי מאורר 12cm שישב על קרקעית המארז ויזרוק עליו אויר (אחרי שהקודם נשרף והחנות החליפה אותו, זאת אומרת).

פורסם
  • מחבר

זהו, ששכחתי לרשום שאחרי 5 דקות של FPS בקראשים הוא חוזר לרגיל. למשך זמן מסוים (כ-5 דקות גם כן).

עכשיו, המאוורר באמת לא משהו על הכרטיס אז אני אנסה לסדר עוד איזה משהו כדי לסדר את הקירור. אז בעצם מה שיכול להיות שקורה זה שהכרטיס מתחמם, הFPS יורד, ואז הוא חוזר לטמפרטורה רגילה לפרק זמן מסוים? עוד משהו, בקטעים שיש FPS נמוך, אני לא שומע את המאורר מתאמץ יותר מדי, אם זה בכלל אמור לשנות משהו.

ואגב, הכרטיס זה של WINFAST לא גיגהבייט, אם אני לא טועה כי אני לא מבין בזה כל כך.

עוד שאלה קטנה, גוטיק3 מסרב לעבוד חלק עם הגדרות ממש נמוכות... אמרו לי שהמנוע שלו כבד לאללה, אבל OBLIVION עובד לי חלק על הגדרות גבוהות... למישהו יש רעיון?

פורסם

לגוטיק אל תתקרב ! גם אם הוא היה עובד..תאמין לי..פשוט צואה..

הכרטיס שלך אם כבר של לידטק, WINFAST זה מין שם כזה לכ.מסך שלה..

תנסה לסדר את הקירור, כמו שאמרתי לשים מאחורה מאוורר 12 כזה טוב יכול להועיל, אולי לירואת שהגוף קירור יושב כמו שצריך,

קיצור תעשה בדיקה כללית לכ.מסך ותיראה שהכול בסדר, אם הבעיה ממשיכה.. אז זה כבר סיפור אחר...

פורסם

מה שאתה מתאר נשמע בדיוק כמו התחממות יתר.

עד שתמצא פתרון, נסה לשחק כשהמארז פתוח, זה ישפר את האוורור (אבל יכניס אבק, מיינד יו).

פורסם

בעית קירור - מועבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים