עבור לתוכן

בעייה ב USB...

Featured Replies

פורסם

קיבלתי את המחשב החדש, ועל ההתחלה כשחיברתי את העכבר LOGITECH MOUSEMAN WHEEL OPTICAL שלי לכניסת ה USB במחשב הוא קירטעה בצורה נורא מוזרה (זז לכמה שניות, פתאום נעצר ואחרי 3 שניות הגיע למיקומו החדש)... בהתחלה זה היה נראה כאילו המחשב חושב הרבה וטוען כל מיני דברים ולכן יש קירטועים אבל זה נשאר כל זמן. ניסתי לחבר לכל אחת מ 4 כניסות ה USB במחשב שלי וקיבלתי את אותה התוצאה ולכן מצאתי מתאם USB ל PS/2 וחיברתי אותו ל PS/2 והכל עבד בסדר (חשבתי שהבעיה היא בעכבר אולי).

לא מזמן חיברתי גם את המצלמה שלי (LOGITECH QUICKCAM EXPRESS) לכניסת ה USB וקיבלתי את אותה התוצאה רק בוידאו - אני רואה את עצמי בסרטון לכמה שניות, פתאום זה נתקע, ואחרי 3 שניות בערך זה מריץ במהירות את כל מה שהיה אמור להיראות בזמן שהוא נתקע... שוב ניסתי לחבר לכל אחד מ 4 החיבורים שלי אך ללא הועיל.

יש לי מחשב AMD ATHLON XP 1700, עם לוח אם של GigaByte 7TX-H משהו כזה (זה עם הכרטיס רשת וכרטיס קול מובנה). יש לי שני כניסות USV על הלוח-אם עצמו ועוד 2 שאין לי מושג למה יש לי אותם אבל הם נמצאים בתחתית המחשב מאחור, איפה שמכניסים את כל שאר הכרטיסים (קול, מסך, וכו')...

שלחתי גם אי מייל לזיגזג והם אמרו לי להוריד את VIA 4 IN 1 drives וצירפו גם קישור. הורדתי, התקנתי, אתיחלתי את המחשב ועדיין אני מקבל את אותה תוצאה.

מה הבעיה ומה אני יכול לעשות?

פורסם

אני לא יודע איזה ביוס יש לך אבל לי הייתה את אותה בעייה עם המצלמה ועכבר אופטי של מיקרוסופט.

בביוס שיניתי את האופציה של assign irq for usb ל enable

פורסם
  • מחבר

תוכל לפרט אולי טיפה יותר כיצד עושים זאת?

ושימו לב לזה:

פורסם
  • מחבר

אני התקנתי את זה כמה פעמים ונראה לי שזו התוצאה... מה לעשות? כדאי להסיר את הכל ולהתקין שוב או מה? בבקשה עזרה!

פורסם

תנסה לבטל שניים מבקרי הUSB דרך הביוס, או תבטל את כולם ואז תפעיל מחדש.

פורסם

אם אתה לא משתמש ב-PARALLEL וב-SERIAL אני ממליץ לך לבטל אותם בביוס וזה ישחרר לך 3 IRQ.

אחרי זה תעשה את מה שהציעו לך פה.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק מבטלים את זה בביוס? אני מבין שזה שונה בכל לוח אם אבל בכלליות, נגדי שאני מאתחל את המחשב ולוחץ על DEL ונכנס להגדרות שמה, מה לחפש ואיפה לבטל ומה לשנות?

פורסם

זה בד"כ נמצא ב- INTEGRATED PERIPHERIALS

אני בטוח שאתה תזהה שם את השמות SERIAL ו-PARALLEL ותוכל בקלות להעביר אותם למצב DISABLE.

פורסם

הבעיה שלך היא בעיה נפוצה מאוד אצל VIA

1.www.viahardware.com

2.download VIA usb filter

3.תתפלל

פורסם

זאת בעיה אולי בצ'יפים הישנים של VIA ועם מערכות הפעלה קודמות של מיקרוסופט שיצאו בלי תמיכת דרייברים טובה ל-VIA. היום עם

WIN XP זה ממש לא אמור לקרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים