עבור לתוכן

רמקול "חצי" עובד, ניתן לתיקון ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ותודה לעוזרים.

ברשותי זוג רמקולים די יקרים שלא היו בשימוש תקופת זמן מסויימת..

אתמול חיברתי אותם למגבר ולצערי גיליתי שבאחד הרמקולים שומעים רק דרך הטויטר והמידוופר לא עובד

בהתחלה חשבתי שהכבל כנראה קרוע באמצע למרות שהוא חדש ולא עבר קיפולים. אז לקחתי את הכבל מהרמקול שכן עבד תקין וחיברתי ושוב המידוופר לא עובד..

יש אופציה לפתוח את הרמקולים ולראות מה קורה שם..( יכול להיות שהמנקה "הנזק" הפילה אותו בטעות..)אולי ואיזה חוט התנתק שם

אם אני פותח אותו ישנן השלכות ? מבחינת אקוסטיקה / אטימות / קריעת חוטים /לא יודע מה.. בגלל זה אני פונה אליכם.

תודה מראש.

פורסם

האם הם יקרים יותר מביקור במעבדה ?

פורסם
  • מחבר

הרבה יותר.. אין לי בעיה ללכת למעבדה אבל אני לא מכיר אחת רצינית באזור שלי, (מרכז)

ואני לא רוצה לקחת את הרמקול לאיזה חאפר שיעשה לי בדיוק את מה שאני יכול לעשות בעצמי... הלחמה או משהו בסגנון..

ובחזרה לשאלה האם אני יכול לפגום במשהו?

פורסם

אפשר לפגום

למשל בחוטים ( לא רואים אותם מבחוץ ) המחברים בין האלמנטים למחברים כמובן אני לא מדבר על פגיעות פיזיות בממברנות עצמן או באלקטרוניקה ( אם יש )

הייתי מציע לך כדי להגדיל את הסיכוי לקבל עצה יותר טובה לצרף קישור ו/או תמונה של הרמקולים

אכן הבעיה שאתה מתאר יכולה להיות מנתק של חוט

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך..

לא מצאתי אתר של החברה אך יש לי לינק לזאפ

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=353233

אם אתה רוצה עוד תמונות אני אצלם ואעלה אותן.. (איכשהו, כי אין לי מוסג איך)

פורסם

דנים חביבים

אני חושש להגיד לך מה אני הייתי עושה (פותח בזהירות ובשכל ישר)

מה עם להיתקשר לחנות שממנה הם ניקנו ולשאול מי עושה להם את התיקונים

(בדיקה במעבדה לא צריכה לעלות יותר ממאה וחמישים שח' ואם זה חוט שניתק אז זה כלול במאה וחמישים שח')

בסופו של דבר של דבר זה מיומנות שלך מול החשש שמה תעשה טעות ( אישית אני לא מכיר את הרמקולים הספציפים האלו ) בעלות של 150 שח'

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה, אני אחשוב על הסיכון.. (לא מתאים לי להרוס את הרמקול).

ואשמח לקבל הצעה למעבדה טובה ואמינה מחיפה עד ת"א

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה Nirses

מחר אצלצל לשם לוודא שאכן הם מתקנים רמקולים מהסוג שלי, בכל מקרה אני פתוח לעוד הצעות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים