עבור לתוכן

XP מול ויסטה - עזרה והמלצות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני עומד לרכוש מחשב חדש ואני צריך יעוץ מבעלי ניסיון.

חשוב לציין שהמראה של ויסטה בהחלט קוסם לי אבל לא הייתי רוצה לחוות בעיות בצפיית סרטים וסדרות שהורדתי.

אם מישהו מביניכם משתמש במחשב כמו בעיקר לצפייה בסרטים, בהורדות ובקצת עריכת סרטים פשוטה אני אשמח להמלצות.

אין לי צורך במחשב למשחקי מחשב מסובכים.

נ.ב

המחשב שאני קונה בעל מעבד כפול ליבה, דיסק קשיח 250 וזיכרון פנימי 2גיגה.

תודה

פורסם

אם יש לך חששות אתה יכול להתקין XP ולהתקין מחשב וירטואלי עם VISTA בעזרת VMWARE או VIRTUAL PC. לאור הדרישות שלך אין סיבה שלא תתקין VISTA. הייתי ממליץ לך לבדוק אם תוכנת עריכת הסרטים שלך פועלת על ויסטה מלבד זה הכל אמור להיות חלק.

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה על התגובה. אני מבין שאתה משתמש בויסטה?

כעיקרון כשאני עורך זה עם movie maker של windows. אני יותר חושש מעניין הצפייה בסרטים שהורדתי ומעניין התקנת תוכנות כאוות נפשי (קראתי שויסטה עושה בעיות בתחום) שמתי לב שהרבה מהכתבות שמשמיצות הן מתחילת השנה והייתי שמח לשמוע דעה ממישהו שהתקין את ויסטה לאחרונה ומשתמש במחשב באופן דומה לשלי.

פורסם

יש לי ויסטה על הנייד . לא עשה לי שום בעיה בצפייה בסרטים תוריד קודקים (אני ממליץ KLITE) גגל klite vista codec.

הMOVIE MAKER הוא של מיקרוסופט ותומך ויסטה.

לדעתי אין חשש מלהתקין ויסטה (תדאג לעדכן את כל העדכונים)

אם אתה עדיין חושש תמתין לSP1 של VISTA .

פורסם

אתה יכל לנסות ולברר אם רשיון של ויסטה יכל להרשות לך להתקין XP כפי שהיה בתקופה ש XP יצאה ונתנו להתקין 2000.

פורסם

אני לא חושב שהוא שאל לגבי רישיון ...הוא שאל לגבי תאימות

בכל אופן .. הייתי מציע לך לעבוד עם וויסטה בכיף .. בלי חשש, התקנתי לכמה אנשים והם ממש מרוצים (במסגרת העיסוק שלי בתחום)

ואם תהייה אולי איזו תוכנה שבכל זאת תעשה פרצופים .. תתקין XP תחת איזו תוכנה וירטואלית כגון VMWARE

אה ועוד דבר, זה אולי חשוב לך ואולי לא, אבל בוויסטה ובעיקר כדי לנצל את האפשרויות הגרפיות שלו - ממשק אירו לדוגמא, כדאי שתשים דגש על כרטיס מסך טוב לא כזה אונבורד וכו .., לא שוויסטה לא יעבוד, הוא פשוט יצלע קצת...

פורסם

ו 2GB זיכרון

פורסם

לדלג על ויסטה.

לחיות עם אקס פי עד לגרסא הבאה של חלונות (או לפחות סרוויס פק 1 של וויסטה).

אני פשוט לא סובל את המערכת הפעלה הזו, בזבזנית ולא יעילה.

פורסם

שים ויסטה כל עוד כל החומרה ההיקפית עובדת איתה. כמעט ולא נשארו תוכנות שלא עובדות עם ויסטה. אם יש לך תוכנות ישנות שאתה חייב להריץ (לא יכול למצוא תחליף בוויסטה) - רק אז תישאר עם XP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים