עבור לתוכן

המלצות על Altec Lansing VS4121 ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

למה הATP מתאימים? ולמה JBL CREATURE?

אני שומע קצת מהרבה אבל בעיקר סרטים ורוק בעוצמה גבוהה

בלי ג'ז, טכנו, האוס, דאנס, היפ הופ, רגאיי, קלאסית, מזרחי וברטני ספירס...

למשחקים פחות משנה לי

פורסם

לשמיעתי אותו דבר ( פחות או יותר )

הכי ממליץ לקחת דיסק / נגן שאתה מכיר ואוהב ללכת לחנות ולנסות אותם בעצמך

לסרטים שניהם טובים

למוסיקה הם פחות או יותר אותו דבר ( ה- JBL נקיים יותר והאלטק רחבים/מלאים יותר - לטעמי )

באזור הבאס שניהם אותה רמה ( לא גבוהה )

ועדיין שניהם קניה מצויינת עבור מה שמשלמים ולא תצטער על כול אחד מהם ( אין לך מה להפסיד )

פורסם

אז לסיכום , מה עדיף ה ATP3 או ה Altec Lansing VS4121 ?? או ה JBL , בבקשה תנו תשובה מהר אני מחר רוצה לקנות בבוקר!!!

אני משתמש בעיקר למוסיקה ,סרטים, וסדרות טלווזיה.

תודה ומחכה לתשובה מכם

פורסם

אלטק VS

ATP3

JBL

חפש והשווה מחירים ה VS נמכרים בKSP ב- 330 שח ~ כמו כן תן לאוזניים שלך להחליט

הם כולם טובים כך שאין לך מה להילחץ שאולי אתה טועה

ביי

פורסם

ברשותי רמקולים כאלה -

עדיפים על ATP קניתי גם ב KSP. היתרון על ATP הוא ביחידת בס טובה יותר - בניגוד לבס מופנה כלפי מטה בדגם הקודם ATP, בדגם זה הוא בנוי כמו רמקול אמיתי, בסגנון CREATIVE Z וכו'.

בנוסף יש שיפור אסטתי וכן שע אוזניות.

השליטה נוחה מאוד מאחר והווליום וכיוון הבאס נעשה מהרמקול, שעליו גם שקע האוזניות.

הרמקולים עצמם למעט הבאס הטוב יותר נשמעים כמו ה ATP, כלומר:

באס חזק וצליל גבוה טוב, אבל מעט בבינוניים, במיוחד כיוון שהרמקול שאמור לשמש את המיד מופנה כלפי מטה - בדיוק כמו ב ATP.

אם אתה מתלבט בין המערכות קח VS, היא טובה יותר.

אם אתה שומע פופ/ דאנס וכו' תופתע מהאיכות לטובה.

אם אתה שומע קלאסי/ רוק - תשקיע עוד כמה מאות שקלים ברמקולים על MID טוב יותר.

פורסם

היי שוב,

הרמקולים האלו שאני רוצה לקנות הם רק משניים.... יש לי מערכת 5.1 רצינית שמחוברת למחשב....

אבל כשאני בחדר איפה שהמחשב... אני רוצה לשמוע מוסיקה... בעיקר פופ , רוק , וסאנודטרקים בסיגנון גון ווילאמס- קלאסי מודרני.... לראות סרטים וסדרות.. ואולי מתישהוא בין המבחנים של הסמסטר לשחק משחקים , אבל המשחקים זה הדבר היחיד שלא מחייב....

כשאני רוצה ממש להינות ממוסיקה ומסרטים ב 5.1 אז אני הולך לחדר שבו יש את המערכת....

אין לי בעיה של מקום עבור הסאב.... ולא רואים אצלי כמעט את הרמקולים של המחשב בגלל המיקום על שולחן העבודה וכו.... וגם את הסאב לא כך שכמעט ואין משמעות לעיצוב של הרמקולים, כמו כן לא חשוב לי בכלל שיהיו או לא תהיה כניסה לאוזניות כי אני לא שתמש בה וכי יש לי יציאה אחרת ישירות לכרטיס קול שלי שהיא חיצונית והרבה יותר איכותית...

לסיכום, תיארתי את הצרכים שלי מהרמקולים... בתווך מחיר 300-400 שח ... יש את ה VS ואת ה ATP וה JBL.... האם מבחינת הביצועים והצליל ה VS באמת טובים יותר ושופרו מה ATP? מה לגבי ה JBL?הם לא אמורים להיות טובים יותר בכל זאת, JBL? אם הייתה לי את האפשרות לשמוע את שלושת זוגות הרמקולים המדוברים כלל לא הייתי מתלבט אלא ישר הולך לשמוע אותם .... אין שום חנות פה בחיפה שאני מכיר שמחזיקה את שלושתם בתצוגה כך שאפשר לחבר את ה MP3 שלי ולבדוק אותם.... כך שאני דיי צריך לקנות על בליינד...

שוב אודה לכם על תשובה מהירה,

פורסם

במרכז מסחרי נשר יש את ביג בוקס או משהו כזה אולי סיטי בכול אופן הם מול מגה ליד כפר השעשועים אתה יכול לשמוע את ה ATP וה JBL כמו כן אתה יכול לנסות בלב המפרץ את באג ( תמיד אפשר להתקשר ולשאול אם יש להם בתצוגה )

פורסם

התקשרתי לבאג... יש להם רק את הJBL.... אין להם דגמים של אלטק....

לביג בוקס יש את ה אי טי פי ואת הJBL... אני אולי אלך יום ראשון לראות....

למישהוא פה יש JBL את ה creature 2.1 שהעדיף אותם על האלטק ATP3 ועל ה VS?

יש למישהוא דעה על ה JBL לעומת הדגמים המדוברים?

האם יש שינוי משמעותי בין ה VS ל ATP? שהוא חדש יותר - הATP ישן יותר ועושה את העבודה.... וה VS אמור להיות חדש ומשופר ... כך הבנתי , האם אני טועה ?

תודה

שי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים