עבור לתוכן

המלצות על Altec Lansing VS4121 ?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שעניין הJBL מול הATP מיצה את עצמו ללא מסקנה אבל יש מישו ששמע את הAltec Lansing VS4121 ויודע איך הם?

יחסית לATP בעיקר.

למרות שזה אותו דגם בשיפורים קלים, קראתי שהוא משום מה פחות טוב מה ATP, הבאס השתפר אבל יש בעיות אחרות במקום או משו כזה

אם לשניהם אותו מחיר אז חשבתי שהחדש יותר עדיף אבל אשמח להמלצות מנסיון

תודה

פורסם

אני לא שמעתי את הATP אבל יש לי את ה4121 ואני בכלל לא מרוצה מאיכות הסאונד שלהם..

הצילל לא נקי די מתכתי הסאב יותר מדי חזק.. וכשרוצים להנמיך את העוצמה שלו הצליל נשמע עוד יותר גרוע.. :kopfpatsch:

אחרי שעות של נסיון משחק עם הבאסים והטראבל נכנעתי והחזרתי את הרמקולים הישנים שלי creative i2500 שהם נשמעים הרבה יותר טוב.

האא ועוד משהו אני לא יודע למה לעזאזל זה קורה אבל כאשר הרמקולים לא בשימוש אם לא מכבים אותם יש רעש של "ווווווו" מהסאב.. שזה דיי מעצבן כי צריך לסגור ולפתוח אותם כל פעם..

פורסם
  • מחבר

עוד מישו?

פורסם

שאלה לא הכי קשורה אבל..

אבל כשאתה אומר Creative i2500

אתה מתכוון לזה : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=24891 ?

והם באמת יותר טובים מה ATP3?

פורסם

לא נראה לי שתמצא מישהו ששמע את שני הדגמים כי למי שיש ATP מרוצה ממנו ולא יוציא עוד כסף בשביל גרסא משופרת קלות

אולי רק בחנויות...

ואיפה לשניהם יש אותו מחיר?

פורסם
  • מחבר

אני יודע אבל ננסה בכל זאת... אולי מישו יכול להמליץ בחום על הדגם החדש

יש את שני הדגמים באותו מחיר בKSP

פורסם

יש לי את שני המערכות האלו וה I2500 לא שוות שום דבר,ATP3 עדיף פי כמה.

קרייטיב יש חרא של באס וחסר כל טרבל.

פורסם

שאלה לא הכי קשורה אבל..

אבל כשאתה אומר Creative i2500

אתה מתכוון לזה : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=24891 ?

והם באמת יותר טובים מה ATP3?

כן אני מתכוון לאלו Creative Inspire 2500, אם תקרא טוב.. תבין שלא אמרתי שהם יותר טובים מהATP3 אלא מה 4121 (לאוזן שלי)

בכל זאת אני לא שמעתי את הATP3 אבל אם אומרים שה 4121 אמורים להיות יותר טובים מהם..אז :nixweiss:

עצה שלי כל אדם אוהב משהו אחר.. אני למשל אוהב מאוד להרגיש את הבאס (לא לשמוע ) אך לא אוהב טראבל, מישהו אחר להפך.. לכן כל אחד יאמר לך משהו אחר.

לך לחנות תקשיב לשנהים ותחליט לבד ככה לא תתאכזב

פורסם
  • מחבר

טוב

אני מבין שתשובה פשוטה וישירה אם הדגם החדש באמת יותר טוב אני לא אקבל אז לפחות שמישו שמכיר שיגיד אם הבעייתיות של הבאס בATP הסתדרה בVS4121

וברור לי שלכל אחד העדפות ושימושים אחרים אבל יש דברים אוניברסלים

פורסם

התקציב 330 ? או שאתה יכול לחרוג קצת

יש את ה z4e שהבנתי שהם אחלה..

או אולי יוכלו להמליץ לך על זוג יותר טוב

פורסם
  • מחבר

התקציב 330 ? או שאתה יכול לחרוג קצת

יש את ה z4e שהבנתי שהם אחלה..

או אולי יוכלו להמליץ לך על זוג יותר טוב

לחרוג קצת? הבאת לי רמקולים ב250 שקל יותר!!

ברור שאני מוכן להוסיף עוד 100 אם זה קריטי אבל הATP ואולי הVS4121 (אף אחד לא שמע?!?!) הכי טובים ביחס למחיר וכל עלייה בתקציב תהיה מעל 200 ורק תביא אותי לרמקולים בינוניים יחסית לתקציב שלהם...

תמיד יש רמקולים יותר טובים, רק רציתי מידע על הVS4121

פורסם

לי יש אותם (ואני מאוד מרוצה) , מה אתה רוצה לדעת?

פורסם

תשמע זו המלצה אם תקבל אותה או לא זו החלטה שלך. ותאמין לי שהם שווים את זה..

ולשאלתך תקרא את הדיון הזה מאתמול.. אני מניח שהוא יעזור לך, פשוט ממש לא בא לי לחזור על המילים שלי

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=297549.0

פורסם
  • מחבר

לי יש אותם (ואני מאוד מרוצה) , מה אתה רוצה לדעת?

למה אתה משתמש בהם?אם שמעת גם את הATP3 ואתה יכול והמליץ על הדגם החדש מול הישן.

הם באותו מחיר ולפי מה שהבנתי (ביקורות ולא רק משמועות מתגלגלות בפורום) חלק טוענים שיש שיפור, במיוחד בבאס שהיה קצת בעייתי בATP בטווחים מסוימים וחלק,

כמו Shk, אומרים שהרמקולים גרועים ושלקחו דגם מעולה והרסו אותו...

את הATP שמעתי ואהבתי אבל בחנות זה לא אותו דבר ואם כבר אני קונה מK.S.P אז אני רוצה להיות בטוח שה VS4121 באמת עבר שיפור מהATP

תודה

פורסם

אני שמעתי אותם אין שיפור מי יודע מה באיכות ביחס ל ATP3 מלבד באיזור הבאס וכמו כן יש חיבור לאוניות כפתור הפעלה נפרד צבעים של הרמקולים שונים ותאורת לד - לשמיעתי הם כמו ה- ATP3 ומתאימים יותר למוזיקה אקוסית ( קלסית / ג'אז סרטים ) בעוצמה סבירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים