עבור לתוכן

מנסה למצוא פתרון יצירתי לשדרוג (8800GTS בSLI מול 8800GTX מול סופ"ש באירופה)

Featured Replies

פורסם

אני כבר לא יודע מה לעשות.

מה קרה לימים שבהם היינו משדרגים כרטיס מסך באלף שקל, מרגישים מבסוטים, ועדיין היה נשאר לנו עודף?

אני מנסה לשדרג את המחשב, והגעתי לתקציב של 3500~ (E4300, 2GB RAM, 8800GTS), אבל בכל מקום אני רואה שה 8800GTS זה עדיין לא מספיק. תמיד עוקף אותו איזה 8800GTX אחד, בפי שניים ביצועים. (חוצמזה שראיתי את ה 8800GTS רץ על המפרט שאמרתי, ובוא נגיד שלא התלהבתי).

אז אני מנסה לחשוב עלי רעיון יצירתי. מה אם במקום להחליף את כל המחשב, אני אקנה רק 8800GTX (שעולה 2800~) או שני 8800GTS ב SLI?

כך שאני אשאר עם ה P4 3.0G, ורק אחליף כרטיס מסך?

תגובות??

פורסם

לפי דעתי תחכה לעוד פחות מחודש ליציאת הכרטיסים החדשים, ואז תקנה איזה 8800GT או את ה-GTS החדש שיעלו משהו כמו 1300-1600 שקל לפי דעתי, ותשדרג גם מעבד וזיכרון.

פורסם
  • מחבר

תגובה מעניינת, תודה.

אגב, מהם הכרטיסים החדשים שיוצאים?,

כשאתה אומר 8800GT, אתה מתכוון ל GTX?

פורסם

אין טעם לשים על מעבד חלש עלוב דוחה ומסכן כמו הPENTIUM 4 3.0GHZ, כרטיס איכותי כמו 8800GTS או 8800GTX, בעיקר אם מדובר בSLI.

הGTX לא שווה את המחיר, אלא אם כן תוכל להשיג אותו ב2400 ש"ח, ה8800GTS הכי מומלץ וכדאי לך מאוד, ואפילו די חובה להחליף מהמעבד הכושל והמסריח הזה(תסלח לי על הגסות, אולי ככה תבין יותר) למעבד איכותי לפחות לC2D E4400 ולוח טוב לOC, אה כן ולא פחות מ2GB RAM.

פורסם

תקנה מחשב חדש (לוח אם זכרונות וכרטיס מסך) או שתלך על סוף שבוע באירופה ( :P )

פורסם

שמע יש קטע של bang for the buck, כמה ביצועים תכל'ס אתה מקבל על הכסף שאתה משלם. לא הGTX ולא SLI של GTS באמת שווה את ההשקעה. אם כבר, אז GTX, כי SLI מצריך לוח אם מיוחד (ויקר) וספק גדול וחזק (ומאוד יקר). גם הGTX לא שווה, כי הפרש המזומנים לעומת הפרש הביצועים לא משתווה להפרש המקביל בGTS. אבל אם אין לך בעיה של כסף, אין ספק שGTX. הכי טוב. סופשבוע באירופה..? נהה, לא נשמע משו :silly:

פורסם

שמע יש קטע של bang for the buck, כמה ביצועים תכל'ס אתה מקבל על הכסף שאתה משלם. לא הGTX ולא SLI של GTS באמת שווה את ההשקעה. אם כבר, אז GTX, כי SLI מצריך לוח אם מיוחד (ויקר) וספק גדול וחזק (ומאוד יקר). גם הGTX לא שווה, כי הפרש המזומנים לעומת הפרש הביצועים לא משתווה להפרש המקביל בGTS. אבל אם אין לך בעיה של כסף, אין ספק שGTX. הכי טוב. סופשבוע באירופה..? נהה, לא נשמע משו :silly:

אתה מודע לכך שסתרת את עצמך בערך 18 פעמים בתגובה הזאת?

פורסם

וואלה אחי אשמח אם תאיר את עיני, קראתי אותה שוב פעמיים, ולדעתי לך יש איזושהי בעיה בהבנת הנקרא...

אין זווית אחת להסתכל על הטוב והרע. יש את הצד של כסף, יש את הצד של ביצועים, יש את הצד של השילוב של שניהם.

פורסם

אין מה להתלבט..עם המעבד שיש לך כרגע לא שווה לשים אפילו את ה-8800gts אז לדעתי תשדרג ל 2 גיגה זיכרון,e4300 וה-8800GTS תאמין לי שזה אחלה כרטיס..ה-8800GTX דורש יותר מדי{ספק והרבה כסף}ואף פעם לא שווה לקנות את הכרטיס הכי טוב בשוק כי תמיד האחד שמתחתיו מספיק והרבה יותר מזה ועולה פחות והרבה מאוד פחות.לך על ה-8800GTS לא תתאכזב כל הביקורות והבנצ'ים מראים שזה אחלה כרטיס ביחס למחיר ולדרישות שלו.

פורסם

הכל תלוי במחיר שאתה משיג אותו בח"ל , אני קניתי GTX ב 2000 ולפי דעתי זה שווה , אבל ב 2800 שזה כולה הפרש של 200 ש"ח בהחלט לא שווה את ההשקעה.

SLI זה חרטא , יקר ומיותר. וחוץ מזה אתה אכן צריך מעבד חזק יותר אחרת יהיה צוואר בקבוק...

פורסם

אני גם קניתי את שלי של ASUS ב2000 בחו"ל , אם אתה יכול תימכור את הGTS

ותקנה GTX על איזה רזולוציה אתה עובד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים