עבור לתוכן

עזרה בחיבור 2 מחשבים ואקס-בוקס לאינטרנט בכבלים

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית מחשב ואקס-בוקס במרחק בערך 30 מטר ממחשב שני בבית שלי. מה הדרך הכי טובה במחיר סביר (לא רשת אל-חוטית במאות דולרים) לחבר את כולם לאינטרנט בכבלים ואולי גם לחלוק קבצים? מה אני יצטרך לקנות? ועוד שאלה:

יש לי כרגע חיבור לאינטרנט בכבלים במהירות 750 ק"ב. זה יהיה איטי אם ישתמשו בו שני מחשבים בו זמנית, אז מה עדיף לי - לעשות חיבור לאינטרנט במהירות 1.5 מ"ב או 2 חיבורים במהירות 750 ק"ב?

פורסם

המהירות תספיק כל עוד אתה לא משתמש בכל הפס שלך להורדה של משהו.

אם אני לא טועה, אתה יכול פשוט לקנות 3 כרטיסי רשת.

שניים תשים במחשב שתמחבר לאינטרנט ואחד במחשב השני.

עכשיו אתה תצטרך 2 כבלי רשת מוצלבים (תבקש מהמוכר כבל מוצלב).

אחד תחבר מהמחשב לבוקס.

את השני מהמחשב למחשב השני.

זאת הצורה הזולה ביותר שאני יודע עליה.

אני לא בטוח בזה כי אני לא יודע אם מחשב יכול לשמש כראוטר ושיתחבר אליו יותר ממחשב אחד לאותה רשת.

אז שמישהו יענה על זה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה ואני יודע שהאקס בוקס יכול להתחבר או לראוטר, או ישירות למודם או לכרטיס רשת של המחשב (אני חושב, כתוב באתר של אקס בוקס "Take your Ethernet cable and connect one end to the Ethernet out port on the PC NIC".

עם היטה שהצעת לי עם 3 כרטיסי רשת, אני יוכל לחלוק קבצים ולשחק ברשת ב2 המחשבים? תודה מראש.

פורסם

יש לי בבית מחשב ואקס-בוקס במרחק בערך 30 מטר ממחשב שני בבית שלי. מה הדרך הכי טובה במחיר סביר (לא רשת אל-חוטית במאות דולרים) לחבר את כולם לאינטרנט בכבלים ואולי גם לחלוק קבצים? מה אני יצטרך לקנות? ועוד שאלה:

יש לי כרגע חיבור לאינטרנט בכבלים במהירות 750 ק"ב. זה יהיה איטי אם ישתמשו בו שני מחשבים בו זמנית, אז מה עדיף לי - לעשות חיבור לאינטרנט במהירות 1.5 מ"ב או 2 חיבורים במהירות 750 ק"ב?

טוב , אם מדובר בשני מחשבים ועוד Xbox מדובר בבית של עשירים (ועוד מרחק של 30 מטר בתוך הבית !) ... טוב סתם , זה לא צריך לעניין אותי.

אני מציע לך לקנות Router+Hub במחיר דיי סביר (בסביבות ה-500-600 ש"ח). הכבילה בבית זה כאב ראש.

אני מציע לך לרכוש כבלים לקיר , ושקעים חיצוניים ולהעביר כבילה מתאימה לחדרים.

היום זה צריך להיות סטנדרט שבכל בית , בכל החדרים תהיה הכנה לרשת.

פורסם
  • מחבר

רגע אז מה שאתה מציע זה לחבר את 2 המחשבים והאקס בוקס ל router ואת ה router למודם בכבלים? ומה אני עושה עם ה hub?

פורסם

זה לא אפשרי פשוט לקנות 3 כרטיסי רשת ולשים שניים במחשב אחד - ככה שהמחשב ישמש כראוטר?

זה פשוט הרבה יותר זול ואני לא רואה סיבה שזה לא יפעל...

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שזה אפשרי לחבר את האקס בוקס ליציאה של כרטיס רשת ואת המחשב למודם ולשנות כמה הדרות בווינדוס ואז האקס בוקס פועל באינטרנט רק אם המחשב שאליו הוא מחובר פועל ואפשר לגלוש בשניהם

פורסם
  • מחבר

ל Boomer - אתה פטוח שאפשר לעשות את זה ולשתף אינטרנט וקבצים?

ל udicol - איך אני עושה מה שהצעת? מחבר את 2 המחשבים והאקס בוקס ל Router ואת הרוטר למודם? מה אני עושה עם ה HUB?

פורסם

עם Router זה הכי פשוט. אבל גם הכי יקר...

השיטה שלי לא בטוח עובדת כשיש שני מחשבים ובוקס. זה אולי עובד אבל אני לא בטוח בקשר לזה.

מקסימום אפשר לנתק את המחשב השני כשרוצים לשחק ב-Xbox Live.

פורסם

יש אפשרות לשחק בXBOX LIVE בארץ? לפי מה שהבנתי צריך לקנות מן ערכה שיש בה בין היתר ציוד התחברות לאינטרנט. וזה לא תלוי גם בספקים שלך ואם הם תומכים בזה? אחרת היו משחררים את זה בכל העולם ישר ולא משיקים בכל איזור בנפרד

פורסם

יש אפשרות.

פשוט צריך להכניס כתובת וטלפון של המדינה שקנית את זה ממנה.

יש כבר מספר ישראלים שזה פועל להם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים