פורסם 2003 במרץ 1822 שנים יש לי בבית מחשב ואקס-בוקס במרחק בערך 30 מטר ממחשב שני בבית שלי. מה הדרך הכי טובה במחיר סביר (לא רשת אל-חוטית במאות דולרים) לחבר את כולם לאינטרנט בכבלים ואולי גם לחלוק קבצים? מה אני יצטרך לקנות? ועוד שאלה:יש לי כרגע חיבור לאינטרנט בכבלים במהירות 750 ק"ב. זה יהיה איטי אם ישתמשו בו שני מחשבים בו זמנית, אז מה עדיף לי - לעשות חיבור לאינטרנט במהירות 1.5 מ"ב או 2 חיבורים במהירות 750 ק"ב?
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים המהירות תספיק כל עוד אתה לא משתמש בכל הפס שלך להורדה של משהו.אם אני לא טועה, אתה יכול פשוט לקנות 3 כרטיסי רשת.שניים תשים במחשב שתמחבר לאינטרנט ואחד במחשב השני.עכשיו אתה תצטרך 2 כבלי רשת מוצלבים (תבקש מהמוכר כבל מוצלב).אחד תחבר מהמחשב לבוקס.את השני מהמחשב למחשב השני.זאת הצורה הזולה ביותר שאני יודע עליה.אני לא בטוח בזה כי אני לא יודע אם מחשב יכול לשמש כראוטר ושיתחבר אליו יותר ממחשב אחד לאותה רשת.אז שמישהו יענה על זה.
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים מחבר תודה רבה על התגובה ואני יודע שהאקס בוקס יכול להתחבר או לראוטר, או ישירות למודם או לכרטיס רשת של המחשב (אני חושב, כתוב באתר של אקס בוקס "Take your Ethernet cable and connect one end to the Ethernet out port on the PC NIC".עם היטה שהצעת לי עם 3 כרטיסי רשת, אני יוכל לחלוק קבצים ולשחק ברשת ב2 המחשבים? תודה מראש.
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים יש לי בבית מחשב ואקס-בוקס במרחק בערך 30 מטר ממחשב שני בבית שלי. מה הדרך הכי טובה במחיר סביר (לא רשת אל-חוטית במאות דולרים) לחבר את כולם לאינטרנט בכבלים ואולי גם לחלוק קבצים? מה אני יצטרך לקנות? ועוד שאלה:יש לי כרגע חיבור לאינטרנט בכבלים במהירות 750 ק"ב. זה יהיה איטי אם ישתמשו בו שני מחשבים בו זמנית, אז מה עדיף לי - לעשות חיבור לאינטרנט במהירות 1.5 מ"ב או 2 חיבורים במהירות 750 ק"ב?טוב , אם מדובר בשני מחשבים ועוד Xbox מדובר בבית של עשירים (ועוד מרחק של 30 מטר בתוך הבית !) ... טוב סתם , זה לא צריך לעניין אותי.אני מציע לך לקנות Router+Hub במחיר דיי סביר (בסביבות ה-500-600 ש"ח). הכבילה בבית זה כאב ראש.אני מציע לך לרכוש כבלים לקיר , ושקעים חיצוניים ולהעביר כבילה מתאימה לחדרים. היום זה צריך להיות סטנדרט שבכל בית , בכל החדרים תהיה הכנה לרשת.
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים מחבר רגע אז מה שאתה מציע זה לחבר את 2 המחשבים והאקס בוקס ל router ואת ה router למודם בכבלים? ומה אני עושה עם ה hub?
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים זה לא אפשרי פשוט לקנות 3 כרטיסי רשת ולשים שניים במחשב אחד - ככה שהמחשב ישמש כראוטר?זה פשוט הרבה יותר זול ואני לא רואה סיבה שזה לא יפעל...
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים מחבר אני בטוח שזה אפשרי לחבר את האקס בוקס ליציאה של כרטיס רשת ואת המחשב למודם ולשנות כמה הדרות בווינדוס ואז האקס בוקס פועל באינטרנט רק אם המחשב שאליו הוא מחובר פועל ואפשר לגלוש בשניהם
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים מחבר ל Boomer - אתה פטוח שאפשר לעשות את זה ולשתף אינטרנט וקבצים?ל udicol - איך אני עושה מה שהצעת? מחבר את 2 המחשבים והאקס בוקס ל Router ואת הרוטר למודם? מה אני עושה עם ה HUB?
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים עם Router זה הכי פשוט. אבל גם הכי יקר...השיטה שלי לא בטוח עובדת כשיש שני מחשבים ובוקס. זה אולי עובד אבל אני לא בטוח בקשר לזה.מקסימום אפשר לנתק את המחשב השני כשרוצים לשחק ב-Xbox Live.
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים יש אפשרות לשחק בXBOX LIVE בארץ? לפי מה שהבנתי צריך לקנות מן ערכה שיש בה בין היתר ציוד התחברות לאינטרנט. וזה לא תלוי גם בספקים שלך ואם הם תומכים בזה? אחרת היו משחררים את זה בכל העולם ישר ולא משיקים בכל איזור בנפרד
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים יש אפשרות.פשוט צריך להכניס כתובת וטלפון של המדינה שקנית את זה ממנה.יש כבר מספר ישראלים שזה פועל להם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.