עבור לתוכן

הארדיסק הפסיק לעבוד

Featured Replies

פורסם

יש לי הארדיסק 60 גיגה של WD מאד נאמן שפתאום לא עולה במחשב

הוא מחובר לבד מותקן עליו ווינדוס, ניסיתי ג'ימפורים שונים... המחשב לא מזהה אותו הוא לא מופיע בסטאפ.

ניסיתי לחבר למחשב אחר גם לא פועל.

ההארד דיסק פעל בלי בעיות ואז ניסיתי לחבר הארד דיסק אחר למחשב שהוא היה בו, וכשהחזרתי הכל לקדמותו הוא פתאום הפסיק לפעול

מה לעשות? יש איזה תוכנה חזקה שפועלת בבוט שיכולה לנסות לזהות אותו?

כשאני מפעיל את המחשב עם ההארדיסק מחובר לוקח הרבה זמן לSETUP לעלות וכשהוא לא מחובר הSETUP עולה מיידית.

פורסם

תנתק את כל הכוננים שלך (הרדיסקים\צורבים) מה IDE\SATA וכו.

תג'מפר את ההרדיסק בתור מאסטר, שים אותו על החיבור האמצעי בכבל IDE (שים לב שיש 3 חיבורים, 2 קרובים ואחד רחוק, הרחוק ללוח אם).

|--------|--------------------------|

כלום הרדיסק לוח

אם גם אז הביוס לא מזהה את ההרדיסק, כנראה שהוא תקול בצורה קשה שאתה לא יכול לסדר בעצמך.

פורסם
  • מחבר

עכשיו חיברתי את ההארדיסק עם עוד הארדיסק

וזה קלט את שניהם בביוס (ראיתי את השמות)

אבל בBOOT הוא לא הראה את ההארדיסק הבעיתי באפשרויות לבחור את ההארדיסק שממנו יהיה הבוט

זה נורא מוזר

אני רוצה לעשות ממנו בוט

מה ההתרשמות של המקצוענים?

פורסם

ניסית לחבר אותו לבד כמו שרשמתי קודם?

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרת - לא פועל

אבל לפני איזה שעה זיהה אותו בדרך מוזרה וחלקית

פורסם

הוא מג'ומפר כמו שצריך?

אם הדיסק הקשיח מחובר לבדו לבקר ה IDE אז הדיסק קשיח לא צריך להיות מג'ומפר.

פורסם
  • מחבר

מג'ומפר למה?

חיברתי את ההארדיסק הבעייתי לבד ובלי ג'מפרים והוא מזוהה אבל בBOOT הוא לא מזוהה יעני אני לא יכול לבחור שהBOOT יעשה ממנו!

יכול להיות שאני טועה ולא מותקן עליו ווינדוס?

פורסם

גם אם לא מותקן עליו windows הbios אמור לתת לך אפשרות לבחור בו בתור אמצעי הboot הראשון.

הוא מזהה אותו באופן קבוע?

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת קבוע? כל פעם שאני מחבר אותו לבד בלי ג'אמפר הוא מזהה אותו אבל בSECTION של הBOOT אין לו זכר.

את השם שלו אני רואה בבקרי הIDE

תוספת: בכל חיבור IDE הביוס מזהה את ההארדיסק, אבל רק כשהוא לא מג'ומפר, ועדיין לא נותן לי לבחור אותו בBOOT

פורסם

תנסה לראות מה קורה וכאשר אתה מנסה להתקין עליו מערכת הפעלה כאשר רק הדיסק קשיח מחובר, יכול להיות בכלל שאין עליו מערכת הפעלה

אנחנו לא יודעים מה עבר עליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים