עבור לתוכן

[בעיה] המחשב נכבה פתאום ללא בעיות בטמפרטור&#14

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה.

קניתי לפני 6 לבין 7 חודשים מחשב חדש. מחשב משחקים שיריץ את כל המשחקים עד שנת 2007 וזהו מחשב בינוני ב-3000 ש"ח.

המחשב בעל מעבד P-D 2.8GHz שלא היה צורך ביותר ובעל כרטיס מסך 7600GT.

בקיצור, המחשב פעל ללא שום בעיה במשך כל ה-6 עד 7 חודשים, ואז יום אחד 'טיק' המחשב קפא ל-3 עד 7 שניות ואז 'פיק' הפעיל את עצמו מחדש. לאחר כמה פעמים שזה קרה המחשב לא קופא אלא פשוט מאוד עושה ישר הפעלה מחדש. לאחר שהוא עושה הפעלה מחשב הוא מנסה להדליק את עצמו (רואים שהוא מתאמץ) נכבה מדליק עד שתוך 2-3 פעמים הוא מצליח ושוב לפני שה-Windows עולה או אחרי שהוא עולה ואני גולש ו/או משחק הוא נכבה.

בתור אחד שנבין במחשבים מספיק, בדקתי את כל בעיות התוכנה האפשריות. ולא היה ניתן להבחין בשום שינוי, חשוב שתדעו שהמחשב פעל מהשניה הראשונה שלו עד האחרונה עם Nod32 ופיירוול של ווינדוס ושל הראוטר. המחשב היה מוגן שיא, ולא אציג אפילו פעם אחת בעיה. מה שיחסית בשבילי היה מאוד משמח.

בקיצור, בדקתי את חומרת המחשב (שדרך אגב המחשב הורכב ע"י) ולא נמצאה שום בעיה.

הטמפרטורות של המחשב:

מעבד: 38 מעלות במנוחה - ו-47 מעלות במאמץ מלא.

לוח אם: 43 מעלות.

כרטיס מסך: 52 מעלות במנוחה - 65 מעלות במאמץ מלא.

הבעיה לא הופיע עקב הטמפרטורות שנראות דווקה מאוד טוב ולא קרובות לגרום לבעיה.

בקיצור הצלחתי להסיק כמה מסקנות מהמצב:

1. זאת לא בעיית תוכנה, בגלל שגם וירוס לא יכול לכבות את המחשב ישר, זאת אומרת במכה אחת, אלא רק דרך הווינדוס. הביוס מוגן בסיסמא.

2. מדובר במצב שאני כמעט בטוח ב-99.9856 אחוז שזה הספק כוח שהחליט לפרוש לפנסיה. מדובר בספק בין שוק הג'רני לבין שוק האיכותי שאמור להחזיק מחשב כזה ללא שום בעיות. הוא עלה 200 ש"ח.

מודה לכם מראש על תגובתכם, מה אתם הייתם עושים?

פורסם

גם לי זה נשמע כמו ספק כוח, תנסה להחליף.

פורסם
  • מחבר

גם לי זה נשמע כמו ספק כוח, תנסה להחליף.

כן, כנראה שאני אאלץ לקנות ספק חדש. :(

פורסם

אל תשלול את הטמפרטורה, קריאת הטמפרטורה היא לא תמיד מדוייקת וגם, יש מחשבים שמוגדרים לכבות את עצמם ב-65 מעלות כלשהן, ואמרת שהכרטיס מסך מגיע ל-65.

אבל אל תתפוס אותי במילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים