עבור לתוכן

כמה שאלות על e280 לפני קניה

Featured Replies

פורסם

תשים לב שאתה שם את השירים בתיקיה (המוסתרת) Music

• תגובות 37
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כמובן שכל השירים שם אחרת גם הרוקבוקס לא יקרא אותם.

הבעיה הזאת לא כ"כ משנה לי, כרגע יש בעיה יותר מציקה: לא נראה לי שהנגן מטעין את הבטריה כמו שצריך. כל פעם שאני מפעיל הרוקבוקס טוען שיש קצת פחות מ-4 שעות לבטריה, לא סמכתי על זה יותר מדי אז נתתי לזה לנגן איזה שעתיים ואז הפעלתי את הפירמוור המקורי שגם טען שמצב הבטריה לא משהו. טענתי עד שהנגן הפסיק לטעון וכשהפעלתי שוב המצב היה בדיוק אותו דבר - קצת פחות מ-4 שעות. לעוד מישהו יש בעיה כזאת?

פורסם

דבר ראשון, אל תתיחס יותר מידי למד הזה הוא לא מדויק בגרוש.

דבר שני הבטריה ברוקבוקס מחזיקה פחות זמן מאשר ה פירמוור הרגיל. בין 10-15 שעות.

אם אתה מרגיש שהבטריה לא מחזיקה, תעשה לה בדיקה בפירמוור הרגיל. תן למכשיר לנגן אלבום אחד באיכות 128KB על Repeat בלי אקולייזר ואפקטים ובלי להדליק את המסך עד שהבטריה תגמר. כך תדע בודאות כמה הבטריה מחזיקה.

פורסם

אני לא יודע לגבי ה-sansa, אבל כשהתקנתי רוקבוקס על ה-iriver h10 שלי הוא קצץ את זמן הסוללה לממש קצת (סדר גודל של 4 שעות).

פורסם

זה ידוע שהרוקבוקס מקצן את זמן הסוללה, אבל לא ל4 שעות...

אצלי בe250 הוא מחזיק לפחות 9-10 שעות ואני שומע MP3 בין 192-320KBPS בד"כ.

והרוקבוקס קורא שירים גם אם הם לא נמצאים ב"Music".

פורסם
  • מחבר

טוב, שמתי לב שהוא מחזיק זמן יותר ממה שכותב. לא בדקתי עם בטריה מלאה בדיוק, אבל הוא כתב לי 3 שעות והחזיק משהו כמו 5 וחצי אז כנראה שהבעיה לא כזאת רצינית... אבל משהו עזיין מוזר, לפעמים אני מחליף לפירמוור המקורי, מנגן קצת עד שהנגן מראה שהבטריה לא מלאה (מחכה שירד פס אחד), מחבר את הכבל הוא עדיין לא מטעין! רק אם יורדים 2 פסים לפחות זה מתחיל לטעון, אבל משום מה טוען רק פס אחד ואז מפסיק, כאילו טוען כמעט עד הסוף אבל לא לגמרי. זה עדיין די מוזר.

פורסם

אני מקווה שאתה מטעין בפירמוור המקורי ולא ברוקבוקס.

ברוקבוקס הUSB עדיין לא עובד כמו שצריך...

פורסם
  • מחבר

ברור שאני מטעין דרך המקורי. דרך רוקבוקס כשמחברים את הכבל זה סתם מציג תמונה של חיבור USB ולא יותר מזה, וזה גם כמובן לא טוען (ניסיתי, למרות שידעתי שלא יעבוד).

נראה לי שאני אקנה את המטעני USB-חשמל האלה שעולים 30 ש"ח, אולי זה יעזור קצת יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים