עבור לתוכן

8800GTX שווה להשקיע ?? כניסת כרטיסי DX10.1

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות כרטיס מספיק חזק שישמש אותי לפחות שנתיים

יש לי אפשרות לקנות את 8800GTX רק שהבעיה היחידה שלי זה כניסת DX10.1

ולפי מה שהבנתי יש הבדלים בין DX10 ל-DX10.1

האם ההבדלים משמעותיים ??

והאם שווה להמתין??

אני קונה מארצות הברית

פורסם

אף אחד לא יודע מהם ההבדלים, אני משער שזה משהו זניח.

אם יש לך מסך ברזולוצייה גבוהה (1920X1200 נגיד) אז ה - GTX הוא קנייה טובה, אם פחות אז חבל לבזבז עליו כל כך הרבה.

פורסם

עכשיו כבר ניתן להזמין בחנויות 8800GT שלדעתי הרבה יותר משתלם (שמבוסס על הG92, מעניין האם הוא תומך בDX10.1 ובPCI EXPRESS 2.0)

פורסם

לא נשאר הרבה זמן עד שיוצא הדור הבא של נווידיה אז אני ממליץ לחכות...

למרות שאני יכול להגיד לך שהGTX יסחוב עוד הרבה זמן... שנה + על הגדרות גבוהות ואז אולי טיפה להתפשר.

פורסם

למה לא נשאר הרבה זמן ? לא הכריזו עליו בכלל.

לא לדבר אם לא יודעים.

פורסם

לא נשאר הרבה זמן עד שיוצא הדור הבא של נווידיה אז אני ממליץ לחכות...

למרות שאני יכול להגיד לך שהGTX יסחוב עוד הרבה זמן... שנה + על הגדרות גבוהות ואז אולי טיפה להתפשר.

שנה פלוס? על מה אתה מדבר.

ה-XTX שלי אתה יודע מתי יצרו אותו?

ועד היום הוא נחשב ככרטיס HIGH END, הוא לא רואה אף משחק ממטר ומשחק בהגדרות מקסימליות(כולל קרייסיס שתענוג לשחק איתו שם)

ה-8800GTX יחזיק שנתיים פלוס בכבוד!

פורסם

הוא לא רואה אף משחק ממטר ומשחק בהגדרות מקסימליות(כולל קרייסיס שתענוג לשחק איתו שם)

ועל איזה רזולוציה אם מותר לשאול? ::)

פורסם
  • מחבר

עכשיו כבר ניתן להזמין בחנויות 8800GT שלדעתי הרבה יותר משתלם (שמבוסס על הG92, מעניין האם הוא תומך בDX10.1 ובPCI EXPRESS 2.0)

כבר בדקתי הוא לא תומך ב-DX10.1 ומה גם שהוא יותר חלש מ-GTX .

מה עוד שכולם מדברים על כניסת בנובמבר של 9800GTX/GTS אבל עוד לא ראיתי בשום פורום מישהו שיודע יותר מסתם נחושים.

מה שמבאס שאין סוף לכרטיסי מסך לפני שאתה חושב לקנות את הכי טוב כבר יוצא יותר חדש ויותר מתקדם מה עוד שהכניסה של DX10.1

דיי מסבך את עניין הקנייה להשקיע או לא להשקיע זאת השאלה (2500 שקל זה לא מעט כסף)

פורסם

וואי הנושא הזה כבר נטחן מכל זווית אפשרית... לא הייתה פעם איזה שמועה שכרטיסי DX10 נוכחיים יוכלו להריץ DX10.1, רק בלי כמה אפקטים טוחני GPU שיחודיים ל-DX10.1?

פורסם
  • מחבר

וואי הנושא הזה כבר נטחן מכל זווית אפשרית... לא הייתה פעם איזה שמועה שכרטיסי DX10 נוכחיים יוכלו להריץ DX10.1, רק בלי כמה אפקטים טוחני GPU שיחודיים ל-DX10.1?

אז אחרי שהנושא הזה נטחן כל כך הרבה פעמים מה היית עושה אם היה לך 2500 שקל לכרטיס מסך?

קונה עכשיו ומסתפק ב-DX10

או ממתין ל DX10.1

פורסם

תחשוב איזה בזבוז זה 2500 ש"ח על כרטיס מסך (ועוד ה GTX יותר אם אני לא טועה). בסכום הזה אתה יכול לקנות עכשיו כרטיס מסך מכובד מאוד (כדוגמת ה 8800GTS) שיחזיק לך משחקים בהגדרות גבוהות לשנה/שנה וחצי הקרובה ואחרי שנה וחצי שהוא יהיה ישן תקנה בסכום שנשאר גם כרטיס מכובד שיעבוד גם כן עוד שנתיים בהגדרות גבוהות.

ה GTX לא יחזיק משחקים בהגדרות הכי גבוהות עוד שנתיים אז פשוט כמו שהסברתי יותר משתלם לחלק את הסכום לקניה של כרטיס מסך עכשיו, וכרטיס מסך בעתיד.

זוהי רק עצה, ובכל מקרה לא משנה מה תחליט עדיף לך לחכות ליציאת הדור החדש אם לא כלכך דחוף לך.

בהצלחה בקניה! :)

פורסם

יש רק 5 משחקים שתומכים באופן חלקי ב - DX10 ואתם מדברים על DX10.1 שאתם אפילו לא יודעים מה זה ? לאן אתם ממהרים ?

הדור הבא של NVIDIA (בפעם המי יודע כמה) עוד לא הוכרז.

לגבי כדאיות קניית ה - GTX עניתי לך בתחילת הדיון.

הדיון מוצא ואין מה להמשיך לטחון מים פה, ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים