עבור לתוכן

בעיה עם איי פי סטטי ..צריך עזרה(נערך)

Featured Replies

פורסם

אני מנסה להגדיר איי פי סטטי, הבעיה שלי היא שכשאני מחפש default gateway בipconfig הוא מופיע לי בתור 0.0.0.0,

ב/renew אני מקבל:

An error occurred while renewing interface Local Area Connection : unable to contact your DHCP server. Request has timed out.

ההבנה שלי בנושא מינימלית ולכן אני מבקש את עזרכם,

אם זה עוזר, יש לי ויסטה, מחובר עם eci Bfocus 270br, בזק בינלאומי.

תודה מראש.

פורסם

אתה מקבך כתובת כזו: 0.0.0.0 בגלל שבעצם אתה לא מחובר לשום דבר או לחילופין לא מקבל כתובת מסיבה כלשהיא.

אתה לא צריך לתת IP סטאטי במקרה זה מכיוון שהראוטר/מודם נותן לך כתובת (DHCP). חבר את המודם לכרטיס הרשת ותקבל כתובת אוטומטית, אם לא זה לא תקין, אז או שתזמין טכנאי או שתחפור באינטרנט לגבי איך מקנפגים בראוטר שיעבוד עם DHCP.

DHCP - זה מעין שרת פנימי במודם / ראוטר אשר מכיל טווח של כתובות אותן הוא מקצה לתחנות המתחברות אליו(קווית או אלחוטית).

פורסם

לא מובן מה אתה מנסה לעשות בכלל

יש איזושהיא בעיה שבגללה אתה מנסה להגדיר לך IP סטטי? אתה צריך באמת IP סטטי

או שאתה סתם מודאג מסיבות שאתה לא מבין?

בקיצור, יש לך איזו בעיה אמיתית? אתה לא מצליח להתחבר לאנשהו, לעשות משהו? או שסתם נדמה לך שחסרה לך הגדרה שאתה לא מכיר?

ו mac_johnson - מודמי PPPOE של בזק, במצב מודם (ברירת מחדל) - לא מתפקדים כ DHCP ולא מחלקים IP למחשבים.

(רק אם הם במצב של נתב, אז הם כן)

פורסם

אריק, מצטער לחלוק עליך, אבל מודמי רשת של בזק כולם מתפקדים כDHCP ומחלקים IP למחשבים, פרט למודם הזה (b-focus 270pr).

אפשר להפעיל לו את הDHCP, אבל בדר"כ עושים את זה רק כשהופכים אותו לנתב.

הודעה הנ"ל ניתנת בדר"כ כשמנסים לחדש כתובות, אבל מוגדרת כתובת סטטית. אחרת הוא יקבל APIPA.

פותח הת'רד, לך ל"לוח בקרה" --> "מרכז הרשת והשיתוף" --> "נהל חיבורי רשת" --> כפתור ימני על LOCAL AREA CONNECTION ומאפיינים --> ברשימה לחיצה כפולה על TCP/IP v4.

זה המקום להגדיר IP סטטי. אם מוגדר שם כבר משהו אז רק צריך לוודא שזה תואם למודם, כלומר הIP שלך הוא *.192.168.1, מסכת רשת 255.255.255.0, שער ברירת מחדל 192.168.1.1 וכנ"ל בDNS הראשי (המשני יכול להיות ריק).

אם הוא על קבלה אוטומטית, אז תעביר לידנית ותרשות אותם מספרים, רק בכתובת הIP במקום * תתן איזשהו מספר (192.168.1.3 לדוג').

מותר לשאול לאיזה סיבה אתה צריך את זה בדיוק?

בגדול עם הייתה מוגדרת כתובת סטטית בלי שער בררת מחדל זה עדיין היה עובד כמו שצריך.

אם זה לא עובד אחרי שהגדרת או שזה היה בכתובת אוטומטית זה אומר בדר"כ שהכרטיס רשת לא עובד כמו שצריך וכדאי להתקין דרייברים חדשים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם על התגובות,

אני צריך (חושב שאני צריך זאת אומרת) אייפי סטטי בשביל תוכנת טורנט, עברתי על מדריך של "port for incoming connections" ולפי זה אני אמור להגדיר כתובת אייפי סטטית.. יכול מאוד להיות שזה לא הכרחי אבל בשל חוסר הבנתי בנושא פשוט נצמדתי למדריך.

(http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/ECITelecom/BFocus-270pr/Utorrent.htm) אם זה עוזר זאת הכתובת.

אז בעיקרון אני יכול לשנות לפי ההסבר שנתת לי וזהו ? ואחרי שאתם יודעים את הסיבה שלי, יש לי צורך באייפי סטטי בכלל ?

פורסם

Czar_salad, ב-3 שנים של עבודה (ואוו, זה המון, מזל שעזבתי :) ) בתחום לא נתקלתי פעם אחת במודם PPPOE שנתן DHCP ...

לא ה 312, לא הסמסונג הישן, ולא אף אחד אחר

(או בכזה שהיה צורך שייתן DHCP... הרי בשביל PPPOE אתה לא זקוק ל IP)

מצד שני, הרבה 678ים עברו ל 1800340340 בסופו של דבר, אז אולי לך יש יותר נסיון כאן.

בכל מקרה אני אשמח לעמוד על טעותי :)

עריכה:

פותח הדיון, אם המודם הזה משמש אותך כמודם בלבד (כלומר יש לך חייגן במערכת ההפעלה שדרכו אתה מתחבר לאינטרנט)

והכל תקין מהבחינה הזו (כלומר - אתה מצליח להתחבר לאינטרנט...)

אז אתה לא זקוק לשום IP סטטי, ואתה רק צריך לפתוח את הפורטים הרלוונטיים בפיירוול התוכנתי שמותקן לך במחשב.

אם המודם הזה הוא במצב של נתב

(כלומר, אין לך חייגן במערכת ההפעלה, והמחשב מחובר לאינטרנט כל הזמן,

ואולי יש לך גם מחשבים אחרים שמחוברים דרך סוויצ' לנתב הזה וגם הם מקבלים ממנו אינטרנט)

אז כן, על מנת להפנות פורטים (לכל מטרה) עדיף יהיה באמת להגדיר IP סטטי למחשבים שאליהם אתה מפנה את הפורטים

פורסם
  • מחבר

כן, המודם משמש אותי כמודם בלבד.

תודה רבה על העזרה! אני אפתח את הפורטים בפיירוול בזה הרגע .

:xyxthumbs:

עריכה: אז ניסיתי לפתוח את הפורט 19767 בפיירוול של ווינדוס (היחידי שמופעל אצלי) ..בדקתי בcanyouseeme והוא עדיין חסום.. אני עושה משהו לא נכון ?

פורסם

כשאתה בודק ב canyouseeme אתה חייב לוודא שיש באמת תוכנה שרצה באותו רגע, ויש לה שירות שמאזין על הפורט הזה

אחרת הוא יופיע כסגור

כלומר, אם זה בשביל איזה אימיול או תוכנה אחרת שמוגדרת להאזין בפורט הזה, אתה חייב שהתוכנה תפעל ותאזין באמת, בזמן ביצוע הבדיקה.

פורסם
  • מחבר

השתמשתי בutorrent ובדקתי בזמן שהתוכנה רצה..עדיין התקבל כחסום

פורסם

אוי 678, 678... לו היית 769! אלו התהיות של תומך אינטרנט לשעבר בבזק... :s07:

המודמים עצמם יוצרים "רשת" פנימית, לרוב מסוג *.10.0.0 ומחלקים כתובות בפנים. אם למשל תחבר מודם רשת סתם למתג ועליו תחבר מס' מחשבים אז המודם יחלק לכולם כתובות.

כשמחייגים PPPOE (או PPPOA) הפרוטוקול עצמו הופך את כל מה שבדרך לשקוף (זה התפקיד של חיבור PPP), כולל המודם עצמו, לכן אין צורך להתעסק בניתוב או שום דבר בסגנון. המחשב שלך מדבר עם השרת בספק "כאילו" ישירות. זאת הסיבה גם שבTRACEROUTE לא תראה שום שרת של התשתית (או המודם, אם אני לא טועה).

AntiSocial, אם יש תוכנית רצה שמוגדרת לפורט הנכון והפורט פתוח בחומת אש ועדיין מראה חסימה, זה אומר שמשהו בכל מקרה חוסם אותו.

תנסה לכבות את החומת אש לגמרי. תדווא שאין עוד תוכנת הגנה שיש לה יכולת לחסום, למשל אנטי-וירוס שמשלב אפציות לחסימת אתרים/תקשורת/כל דבר אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים