עבור לתוכן

התלבטות בין שלושה כרטיסים X1950GT/2600XT/8600GT

Featured Replies

פורסם

sapphire hd2600xt ddr3 עולה בסביבות 550 ש"ח

leadtek 8600gt עולה 600 ש"ח

sapphire x1950gt ddr3 עולה 650 ש"ח

למאה שקל הפרש בין שלושת הכרטיסים אין חשיבות מבחינתי העניין הוא שאני כבר לא יודע מה מהם הכי טוב, כל פעם אני נתקל בבנצ'ים אחרים שגורמים לי לשנות את דעתי...ובכלל שמתי לב שברוב הבנצ'ים שהX1950PRO למשל לוקח , הFPS הוא גבוה בשאר הכרטיסים ככה שזה כבר חסר משמעות.

לDX10 אין שום חשיבות...אני לא מתכוון להפעיל משחקים על DX10

בכלל מה הכי טוב?לא רק מבחינת ביצועים גם OC וטמפרטורה.

פורסם

מפרט (מלא) ? שימושים ?

אני הייתי הולך על ה - X1950GT.

פורסם

ה - X1950, ה-X1950 הוא בליגה אחרת לגמרי משני אלה, הוא כרטיס חזק עם יכולות גבוהות מאד, אם DX10 הוא לא שיקול אז אין פה שאלה בכלל. רק שהוא מתחמם, מאד מתחמם, אבל הוא שווה כל מעלה.גם בעוד שנה ויותר

פורסם

שאלה:

מה זאת אומרת DX10 הוא לא שיקול? איזה משחקים משתמשים (או ישתמשו) כיום בDX10?

תודה [:

פורסם

הוא לא שיקול כי הוא מוריד ביצועים לרצפה ולא משפר את איכות התמונה באופן בולט.

פורסם

ל- DX10 עוד צפוי עתיד גדולאפילו כזה שיכול להוציא את כל מכונות המשחק החדשות "קטנות"(כמובן תלוי במפרט). מי שפתח את הת'רד אמר שמבחינתו DX10 אינו חשוב, לדעתי הוא אף צודק ויש לנו מעל שנה (אפילו יותר) לחכות עד שהטכנולוגיה הזו תדע להוכיח שהיא ראויה לכרטיס חדש שנקנה עבורה.

DX9 נכון להיום הוא המגביל את רף היכולות הגרפיות במשחקים ועדיין מריץ משחקים ברמה גבוהה מאד ולמפתחים עדיין יש לאן להגיע איתו. כלומר משחקים ימשיכו לתמוך בו בזמן הקרוב רחוק. מכל זה נובע שאין כרגע סיבה לשדרג את הכרטיס לכזה התומך DX10.

פורסם

הייתי הולך על ה X1950 שנותן את התמורה הטובה ביותר.

פורסם

ה - X1950, ה-X1950 הוא בליגה אחרת לגמרי משני אלה, הוא כרטיס חזק עם יכולות גבוהות מאד, אם DX10 הוא לא שיקול אז אין פה שאלה בכלל. רק שהוא מתחמם, מאד מתחמם, אבל הוא שווה כל מעלה.גם בעוד שנה ויותר

איזה מתחמם ? הכרטיס של אחי ב OC ל PRO מגיע ל 75C מקסימום (ואצל אחרים עוד פחות) , שזה אולי יותר מהשניים האחרים, אבל זה כלום לעומת כרטיסים רבים כמו ה 6800GT שהיה לי שהגיע ל100C בקלות

פורסם

אני אישית סובל מההתחממות שלו ב-STRESS ואם תקרא קצת בפורומים תראה שהכרטיס מתחמם, בהרבה מקרים (גם אצלי) עד קריסת הדרייבר. תבדוק. אצל חבר שלך הוא לא מתחמם, אצל שאר העולם כן. NVIDIA זה טכנולוגיה אחרת ושיטת עבודה אחרת, קשה להשוות ל-ATI.

פורסם

שטויות!

הX1950GT שלי נמצא על קלוקים יותר גבוהים משל PRO ומגיע במאמץ מלא ל65 מעלות...

זה כרטיס מצויין אני מאוד מרוצה ממנו מאוד זול למה שהוא נותן.

ותכלס הGT מצויין לOC, אני הוספתי 150 לליבה ו150 לזיכרון שזה המון.

8600 גם יכול להגיע לOC גבוה אבל הבקר זיכרון יגביל אותו מהר מאוד.

פורסם

מחזק! X1950GT ללא ספק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים