עבור לתוכן

אתרים מאטים את פיירפוקס מאוד (ubuntu gutsy)

Featured Replies

פורסם

אני עובד עם XGL (מאוד אהבתי את הקומפיז פיוז'ן) אבל כשאני גולש לאתרים מסויימים (בעיקר כאלה עם המון תמונות ופלאש) בפיירפוקס, אני חווה האטה משמעותית בתזוזה של הגלילה (וואינט הכי גרוע). ניסיתי להתקין מחדש את הפלאגין של הפלאש בלי שום שינוי ניכר לעין. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך דרך ישום ה restricted driver management וזה מה שאני מקבל מ fglrxinfo:

display: :0.0 screen: 0
OpenGL vendor string: ATI Technologies Inc.
OpenGL renderer string: Radeon X1300XT/X1600Pro Series
OpenGL version string: 2.0.6473 (8.37.6)

לא ביצעתי שום שינוי בקובץ xorg.conf והאפקטים של קומפיז עובדים בצורה חלקה פחות או יותר. בחלונות (XP) האתרים עובדים חלק. יש משהו שאני יכול לעשות כדי לאתר או אפילו לפתור את הבעיה או שזה קשור לדרייברים (עקב אכילס) של ATI?

פורסם

אני יודע שבYNET היה להם באג עם הDHTML (העידכונים הרצים למעלה בצד ימין) וחסימה שלהם (ADBLOCK) די עוזרת לעיניין

כמו כן, תבדוק איך זה עובד בלי קומפויז

פורסם

אני יודע שבYNET היה להם באג עם הDHTML (העידכונים הרצים למעלה בצד ימין) וחסימה שלהם (ADBLOCK) די עוזרת לעיניין

כמו כן, תבדוק איך זה עובד בלי קומפויז

ynet חוסמים את adblock ממתי ?

פורסם

ynet לא, HWZone כן.

פורסם

חסימה שלהם = תיבת העידכונים

פורסם
  • מחבר

הסרתי את XGL והבעיה נפתרה, האתרים עובדים חלק ובלי בעיות. אי לכך ובהתאם לזאת, אני בוחר להאשים של הדרייברים של ATI :pissed: (לא שאני מבין גדול אבל ככה זה נראה).

פורסם
  • מחבר

אוקי אז התקנתי את הדרייבר החדש (8.42.3) והצלחתי להריץ את הקומפיז בלי XGL אבל התופעה של ההאטה חוזרת על עצמה :kopfpatsch: או שהמחשב פשוט חלש מדיי לדברים האלה או שהדרייברים לא בשלים מספיק, בכל מקרה וויתרתי על זה :(

פורסם

מוזר בטירוף העיניין הזה, אני עבדתי עם XGL עוד כשההיפ רק התחיל (וATI עוד לא ידעה מה זה לינוקס [דריברים עלובים ברמות]) ואף פעם לא הרגשתי בעית איטיות :nixweiss:

פורסם

זה בעייה מוכרת עם פיירפוקס בחלק מההפצות לינוקס (ומקים) בגלל הטיקרים של החדשות באתרים ישראלים, אתה צריך לראות איך HW זוחל אצלי על ה G4 בגלל זה (זה הסיבה העיקרית למה אני לא משתמש בשועלאש על המחשב ההוא).

קרה לי כבר ש HW גרם גם ל PC שלי לזחול עם כמה הפצות ואמנם הוא לא המחשב הכי חדש אבל הוא בהחלט לא פדלאה.

פורסם

ובגלל זה אמרתי לחסום אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים