פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים מחבר 1800=400 יותר מי הפרו ובחנות הציאו לי לקחת חדש ב1900 ולא הסכמתי תיזכור שיד שניה=חוסר באחריות ויש לי סבלנות לחכות שהוק יהיה יותר מישתלם לדוגמה אני מקווה שיהיו מרובעי ליבות זולים יותר בתחילת 2008
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים אילו בעיות עם הדריברים? בדרייברים של NVIDIA יש הרבה מאוד בעיות. דבר ראשון הם ניסו לעשות תמיכה בעברית והכל יצא הפוך, גם שמשתמשים באנגלית הכותרות תמיד כתובות בכתב מראה כל פעם שאני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה (לראות סרט וכו') שעה עד שאני מצליח לסדר שתיהיה תצוגה גם בטלויזיה וגם במחשב כל שניה משהו נעלם/משתנה/חסר ויש עוד הרבה בעיות אחרות. והרשימה עוד ארוכה... (אומנם כרטיסי המסך של אנוידייה הם דיי טובים ייחסית למחיר אבל כשזה מגיע לדרייברים הכל מתהפך)
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים לשתי החברות יש בעיות דרייברים מאז השקת הדור החדש.זה לא נעים אבל זה לא בלתי צפוי.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים חלק גדול מהבעיון או היו לפני הדור החדש וחלק מהבעיות החדשות לא קשורות לדור החדש (כמו הכתב מראה) זה יותר קשור לזה שב NVIDIA חסר אנשים רציניים שיודעים לבנות תוכנה שעובדת כמו שצריך (בעיה נפוצה מאוד, גם ל MS יש אותה).
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים למרות כל זאת, עדיין קנית כרטיס אנוידיה אה? בכל מקרה,בוא נסכם את הדיון ש HD2900PRO בקושי יש במלאי אצל חנויות ומי שמשיג בר-מזל. ומי שלא בר-מזל שיחכה ל29 באוקטובר כדי לראות מה 8800GT יציע.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים מה לעשות, קניתי את הכרטיס לפני שהודיעו על ה PRO ולא יכולתי לסבול יותר את הכרטיס המובנה :-\
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים כתב מראה זה מה שמטריד אתכם?!?! JESUS CHRIST!למה אתם לא יכולים להנות ממה שנותנים לכם, חייבים למצוא משהו רע, תראו איזה חייה יש לכם בתוך המארז, לפחות אצלי, מפעילה את כל המשחקים על הכי גבוה והכי חלק. בחיים שלי לא הייתי כל כך נטול דאגות. וגם כשחיברתי את המחשב לסלון - טלויזית HDTV, אני פשוט התעלפתי.אני מצטער על הגלישה מהנושא אבל הם אומרים שהדריוורים בעייתיים ולי לא היתה בעיה חוץ מהכתב מראה באמת אבל זה לא מטריד בכלל.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים כל הכתב מראה הזה זה כי הם רצו להוסיף עברית ועוד כמה שפות שאף אחד לא רוצה להשתמש בהן כל מה שיצא מזה זה שאף אחד לא משתמש בעברית אבל גם האנגלית לא עובד טוב
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים אין שום בעיה כשהתפריט באנגלית.אני לא מחר אותו למחשב אז על זה אין לי מה להתייחס אבל חוץ מזה אני עושה הכל איתו ואין שום בעיה עם הדריוורים שלהם.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים שאלה קצת לא קשורה.. איזה ספק ה2900PRO צריך?אם למשל לי יש AMD 64 3000+, 2GB DDR 400, ושלוש הארד דיסקים איזה ספק אני אצטרך?
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19239 לא רע בישביל מחיר התחלתי וזה עוד של GB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.