פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר זה ה8800GTS *החדש* הנתונים של הGT מאוד מבלבלים יהיו כאלו אם 256 זיכרון וכאלה אם 512 יהיה רק 256 ביט אבל לא בטוח שזה ישפיע משמעותית מהירות שעון גבוה מהGTS STREAM PROCESSORS לפחות כמו הGTS אני יחכה ליראות תימכור וביצועים של ה512 מגה נקווה שלא יקחו הרבה יותר רק בגלל ה256 מגה הנוספים
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794תתחדש קריריןהיום אני הזמנתי משם והם אמרו שנשארו להם משהו כמו 10 כרטיסים .כל הקודם זוכה.
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר קודם כל החלטתי ליקנות מסקאי פי סי שנית אם אמרו לי שאין ליבואן ביכלל אני לא ירוץ ויקנה אין לי מושג מאיפה הם השיגו תכרטיסים או אם בכלל באמת יש להם אתה מוזמן להיות שפן ניסיונות ולהזמין מהם לי אין זנב קטנטן ופרווה לבנה
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים אתה לא רציני נכון ? אני חושב שאתה ממש פתאטי...מזה מאיפה הם השיגו ? מה אתה רומז שהם גנבו את זה מחנויות ? מה לחסר להם מה לעשות בחיים....ואם הם אומרים שיש להם אז כנראה שבאמת יש להם מה הסיפור ?אני אהיה "שפן הניסיונות " , שיהיה .
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים נראה לי שאני אלך על ה 8800GT 512MB הוא נראה לי משתלם, אלה אם הוא יהיה יקר או שה8800GTS החדש יהיה טוב ממנו בהרבה.
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר אתה לא רציני נכון ? אני חושב שאתה ממש פתאטי...מזה מאיפה הם השיגו ? מה אתה רומז שהם גנבו את זה מחנויות ? מה לחסר להם מה לעשות בחיים....ואם הם אומרים שיש להם אז כנראה שבאמת יש להם מה הסיפור ?אני אהיה "שפן הניסיונות " , שיהיה .לא רמזתי לזה יתכוונתי שיכול להיות שהם קנו אותו מיבוא אפור או שבכלל אין להם באמת במלאי והם בונים על לימשוך קונים ולהשיג תכרטיס בשלב יותר מאוחר אם תיקנה ובאמת תקבל בקרוב סבבה לך לי נימאס מחנויות שמשכו אותי יום אחרי יום למרות שלא היה להם תמוצר ביד ואפילו לא קרוב להשגה
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים אתה לא רציני נכון ? אני חושב שאתה ממש פתאטי...אני אהיה "שפן הניסיונות " , שיהיה .זה קצת מוזר שהם מוכרים כמסך + ספק כח לא?http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=829
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים קרירין ,תגיד לי מה יש לך?GT אמור להיות חזק יותר ולא כרטיס ביניים!!הריי אם הוא היה כרטיס ביניים לאנוידיה לא הייתה סיבה לחזק את ה GTS הנוכחי ולהוסיף לו עוד מספר מעבדי סטרים.דניס: GT כולל 112 מעבדי סטרים וזה סופי. יכלול 512MB/256MB לפי המחיר.GTS החדש יכלול 128 מעבדי סטרים, בקר 256 ביט (מקווה שזה לא פוגע בביצועים) ו512MB עם תג מחיר של 300$.
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים לא הייתי יישר קופץ על ה-8800GT, כי לאנוידייה יש (וכנראה תמיד יהיה) בעיות עם דרייברים. ATI לעומת זאת מעדכנת דרייברים כל חודש, והדרייברים שהיא מוציאה פותרות לא מעט בעיות (אם יש) ולא עושות הרבה בלאגן. HD2900PRO זו בחירה מעולה, מישהו יכול להיות קורבן לקניית הכרטיסים החדשים של אנוידייה?!
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים אני הזמנתי היום מפוקספיסי את הכרטיס HD2900PRO + corsair450W שיצא ממש משתלם.מחר\מחרתים יגיע. המוכר ענה לי על השאלות גם באימייל, והיה מאוד נחמד בטלפון.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים בדרייברים של NVIDIA יש הרבה מאוד בעיות. דבר ראשון הם ניסו לעשות תמיכה בעברית והכל יצא הפוך, גם שמשתמשים באנגלית הכותרות תמיד כתובות בכתב מראה כל פעם שאני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה (לראות סרט וכו') שעה עד שאני מצליח לסדר שתיהיה תצוגה גם בטלויזיה וגם במחשב כל שניה משהו נעלם/משתנה/חסר ויש עוד הרבה בעיות אחרות.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים מחבר קרירין ,תגיד לי מה יש לך?GT אמור להיות חזק יותר ולא כרטיס ביניים!!הריי אם הוא היה כרטיס ביניים לאנוידיה לא הייתה סיבה לחזק את ה GTS הנוכחי ולהוסיף לו עוד מספר מעבדי סטרים.דניס: GT כולל 112 מעבדי סטרים וזה סופי. יכלול 512MB/256MB לפי המחיר.GTS החדש יכלול 128 מעבדי סטרים, בקר 256 ביט (מקווה שזה לא פוגע בביצועים) ו512MB עם תג מחיר של 300$.כל פעם מישהו אומר משהו אחר אליו כמו לדוגמה תיהיה גם גירסת 512 מגה ובהתחלה היה אמור להיות רק גירסת 256 מגה הביט שלו נמוך יותר לא בטוח שזה ישפיע הרבה ככה שכרגע אין לי מושג איך הוא יצא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.