פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים טוב אז ככה טילפנתי היום לסקאיפיסי בקשר למחשב שהזמנתי ובדרך שאלתי אם יש עוד 2900פרו כי אנשים שאלו אליו ולצערי לא רק שאין אפילו ליבואן ולא ידוע אם יהיה ביכלל גם לי הם לא השיגו תכרטיס הם הסכימו לימכור לי 2900XT ב500 שקל יותר (הזמנתי מחשב שלם וחיפשו פיתרון) אבל לי זה ניראה מוגזם לשלם 500 שקל רק על OC והאפרש בביצועים לא כזה גדול גם בסטוק בכל מיקרה ביטלתי תהזמנה ואני יחכה לכרטיס נורמלי מבחינת ביצועים מול תועלת ולאנשים שיגידו תיקח ת8800-320 אז אין לי בעיה אישית איתו אבל החוסר בזיכרון עלול להיות בעיתי בעתיד והוא גם יותר יקר באיזה 200 שקל הייתי לוקח 8800-640 אם היה במחיר נורמלי אבל גם ה2900XT וגם ה8800-640 במחיר מוגזם לטעמי ככה שאני מעדיף לחכות אולי אם ירדו מחירי הQ6600 שיצאו המעבדים החדשים הכל יכנס לתקציב בקיצור כרגע אין כרטיס שאני בלב שלם יכול להמליץ עליו למשחקים נקווה שבעתיד הקרוב זה ישתנה :cwm10:
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר אני רוצה ליקנות הכל מאותה החנות ואני לא נוהג להזמין מהר מוצרים כאלו וגם בגלל שיש חוסר זמינות כרגע ועומדים להחליף ליבה בקרוב יש לי ספקות בקשר לאחריות של הכרטיס די צפוי האמת.ו"החוסר בזיכרון" לא משפיע בינתיים בשום משחק.זה משפיע ברזולוציות גבוהות אבל אני מסכים שזה לא שווה בערך 500 שקל יותר חוץ מיזה המחשב מתוכנן להיות 3 שנים בלי שידרוגים ככה שחשוב לי ליקנות כרטיס שיחזיק טוב הרבה זמן למרות שבטוח שבמהלך הזמן ההגדרות במשחקים ירדו ופשוט אין לי הרגשה טובה בקשר ל8800-320
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים לא הצלחתי להתעשת על עצמי ובכיתי בפינה 30 דקות כששמעתי את מה שכתוב כאן.אין מה לעשות, כרטיס טוב ואנשים יודעים את זה = קונים אותו מהר = הוא נגמר מהר.מקווה שתמצא תחליף טוב
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים חוץ מיזה המחשב מתוכנן להיות 3 שנים בלי שידרוגים ככה שחשוב לי ליקנות כרטיס שיחזיק טוב הרבה זמן עדיף לך לחלק את התקציב של הכרטיס לחצי כדי לקנות כרטיס כל שנה וחצי במקום לקנות כרטיס ל3 שנים בתקווה שיחזיק שנתיים בצורה סבירה..
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים אני רוצה ליקנות הכל מאותה החנות ואני לא נוהג להזמין מהר מוצרים כאלו וגם בגלל שיש חוסר זמינות כרגע ועומדים להחליף ליבה בקרוב יש לי ספקות בקשר לאחריות של הכרטיס זה משפיע ברזולוציות גבוהות אבל אני מסכים שזה לא שווה בערך 500 שקל יותר חוץ מיזה המחשב מתוכנן להיות 3 שנים בלי שידרוגים ככה שחשוב לי ליקנות כרטיס שיחזיק טוב הרבה זמן למרות שבטוח שבמהלך הזמן ההגדרות במשחקים ירדו ופשוט אין לי הרגשה טובה בקשר ל8800-320 גם זה בקושי ובמיעוט של המשחקים.
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר חכה שבוע וקצת.יהיה לך את 8800GT, פשוט תחכה.תפסיק לידחוף תGT הוא אמור להיות חלש משמעותית ולהיות בין ה8600GTS ל8800-320 ואני רוצה כרטיס חזק לא הצלחתי להתעשת על עצמי ובכיתי בפינה 30 דקות כששמעתי את מה שכתוב כאן.אין מה לעשות, כרטיס טוב ואנשים יודעים את זה = קונים אותו מהר = הוא נגמר מהר.מקווה שתמצא תחליף טובאני יחכה איזה חודשים ואז ניבדוק תשוק עוד הפעם עדיף לך לחלק את התקציב של הכרטיס לחצי כדי לקנות כרטיס כל שנה וחצי במקום לקנות כרטיס ל3 שנים בתקווה שיחזיק שנתיים בצורה סבירה.. זה היה יכול להיות מצוין אם כרטיסי דור הבניים היו מספיק חזקים בפועל X1950 יהיה צוור בקבוק למחשב שאני מתכנן ליקנות ככה שבמיקרה כזה שנה וחצי המחשב לא ינוצל כמו שצריך ואחרי זה יתחיל להיות מיושן ותבין הX1950 עולה מעל 700 שקל שזה חצי מהמחיר של ה2900פרו
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים דווקא ה - GT אמור להיות בין ה - GTS הנוכחי לבין ה - GTX לפי מה TERJEN מפרסם (שכחתי את המקור).שמתי עין עליו, אם יהיה במחיר טוב אני אקנה.
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794דווקא יש במלאי לפי מה שכתוב
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר דווקא ה - GT אמור להיות בין ה - GTS הנוכחי לבין ה - GTX לפי מה TERJEN מפרסם (שכחתי את המקור).שמתי עין עליו, אם יהיה במחיר טוב אני אקנה.ניראה לי שהוא מבולבל בין הGT ל8800 אחר חזק יותר הGT כניראה יתחרה בכרטיס 2900 חדש ושניהם אמורים להיות החלשים בסידרות שלהם ולהיות מתומחרים בהתאם חוץ מימנו אמור לצאת 8800 חזק מה8800GTS שכרגע אין לו שם אבל יש פה שאלה גדולה של תימכור
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים רק עיצה מניסיון לכל מי שקונה - אם זה כרטיס שלא מגיע מיבואן מסודר, יהיה לכם צרות צרורות אם חס וחלילה תצטרכו לממש אחריות - וזה מניסיון עצמי וניסיון של קרובים אליי.
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים חוץ מימנו אמור לצאת 8800 חזק מה8800GTS שכרגע אין לו שם אבל יש פה שאלה גדולה של תימכור זה ה8800GTS *החדש*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.