עבור לתוכן

המלצה לכרטיס קול בסביביות ה-400 שקל.

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בקניית כרטיס קול חדש, השימושים שלי יהיו למוזיקה ולמשחקים- אני צריך את הכרטיס שמשלב את שני הדברים בצורה הטובה ביותר :nixweiss:

אני מתלבט בין :

Creative X-Fi XtremeGamer

CREATIVE AUDIGY 2 ZS

M-AUDIO REVOLUTION 5.1

או שבכלל יספיק לי כרטיס קול כמו ה Creative Audigy SE 7.1 ב165 שקל מKSP?

בבקשה תענו,

גיל.

פורסם

לצרכים שלך Creative X-Fi XtremeGamer יהיה הטוב ביותר (ולא רק בגלל השם שלו)...ואגב סביבות 400 ש"ח לכרטיס הזה זאת באמת מציאה כי ממה שאני יודע אם תמצא אותו ב 550 זה מחיר מצויין...

פורסם
  • מחבר

מוזר, על ה XtremeGamer אני לא מוצא דברים בחיפוש, אבל על ה XTREMEGAMER FATAL1TY יש דיי הרבה, והבנתי שהוא טוב למשחקים אבל למוזיקה הוא לא ממש מציאה.

אני חושב יותר לכיוון של ה M-audio, איך הוא במשחקים?

או שבכלל אני יספיק כרטיס כמו ה Creative Audigy SE 7.1?

פורסם

הגיימר יהיה יותר טוב במשחקים מהרבולושן, אבל במוזיקה אני לא יודע.

פורסם

איפה יש את ה - XTREMEGAMER ב - 400 ש"ח ? (הכי זול שראיתי זה 480 ש"ח ב - KSP)

יש גם את ה - ‏AuzenTech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect‎ (איך הוא ?)

לינק - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3526

פורסם

XTREMEGAMER FATAL1TY PRO גם הרבה יותר יקר...

M-AUDIO REVOLUTION לא משהו במשחקים וכמעט בכל ההשוואות כרטיסים מסדרת X-FI הביסו את הכרטיסים מסדרת REVOLUTION...

במוזיקה כל הכרטיסים יהיו פחות או יותר אותו דבר, אולי ה X-Plosion של AuzenTech יהיה טיפה יותר טוב (וגם זה לא בטוח)

לעומת זאת במשחקים ה XtremeGamer יהיה הבחירה הטובה ביותר...בלי ספק...

פורסם
  • מחבר

סליחה עם לא היתי ברור, כתבתי400 שקל אבל זה גמיש כל עוד זה שווה את זה, אבל בכל זאת לא נראה לי שאני יקנה כרטיס שעולה מעל ל 500 ש"ח... אם יהיה צורך אני ישנה את הכותרת לתקציב של 400-500

טוב, אז במשחקים הבחירה הטובה ביותר היא ה- XtremeGamer, ובאודיאו הוא טוב.

איזה כרטיס יתן את איכות הקול הטובה ביותר?

בקשר לכרטיס קול OB שיש לי, יש לי לוח אם של גיגבייט 965P-DS3 איך הכרטיס קול שלו.

עריכה: בויסטה הXtremeGamer גם יהיה יותר טוב במשחקים?

פורסם

כבר אמרתי ברוב המקרים (אם לא בכולם) ה XtremeGamer יהיה עדיף (עם איכות הקול הטובה ביותר)...

בקשר לכרטיס OB שלך הוא מעולה (יחסית ל OB כמובן) ואם המטרה העיקרית שלך היא מוזיקה אני מציע לך להשאר איתו...

למשחקים וסרטים לך על ה XtremeGamer..

בקשר לויסטה, יצא לי לשמוע את ה XtremeGamer Fatal1ty Pro על ויסטה והוא היה מעולה (יש לו אותו צ'יפסט כמו ל-XtremeGamer וגם הם יצאו יחד לשוק...)

הכרטיס XtremeGamer יצא לשוק יחד עם ויסטה ככה שרוב הסיכויים שהפיתוח שלו ושל הצ'יפסט שלו נעשו גם על ויסטה...שזה חיובי כמובן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים