פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים המחשב נדלק לא עושה שום צלילים מחובר כראוי בדקתי שזה לא בעיה בלוח אם הוצאתי את הזכרון וניסתי לראות אם הוא מצפצף אז הוא צפצף עכשיו ניסיתי לקחת את הכבל שבא עם המסך לחבר אותו ללאפטופ שלי והוא הראה שהכל בסדראני אובד עצות כבר מה עליי לעשותניסיתי לחבר גם את המסך לכרטיס שעל הלוח אם לי וכלום פשוט כלוםלוח אם מסוג ASROCK P4I65G חדש לפני שבועיים.מה עליי לעשות?תודה מראש.
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים אם כשהוצאת את הזיכרון הלוח ציפצף, כנראה הבעייה טמונה שם. ניסית להעביר את סטיק הזיכרון לסלוט אחר?
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים מחבר שאתה מוציא את הזכרון והלוח אם מצפצף זה מראה שחסר לו זכרון הבעיה לא טמונה שם עוד רעיונות? תודה בכל מקרה.
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים בוא נעבור על הבעייה עוד פעם.המחשב לא מתעורר. אין ציפצופים, כלום.הוצאת את הזיכרון, פתאום המחשב מתעורר ויש ציפצופים שמראים על חוסר בזיכרון. זאת אומרת שהבעייה היא כנראה בזיכרון, כי עם הזיכרון המחשב לא מתעורר, ובלעדיו הוא כן.או שלא הבנתי אותך ותצטרך להסביר את עצמך שוב, עדיף עם ניקוד בשביל שיהיה קל לקרוא ולהבין.
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים מחבר זה לא הכרטיס מסך כי יש לי 2 אחד 6600GT והשני ON BOARDולקודם המחשב נדלק לא משמיע שום צפצוף לא מראה כלום על המסך.בשביל לבדוק שזה לא הלוח אם מת אז הוצאתי לו את הזכרון לראות אם הוא מגיב לזה והוא אכן מגיב אז כנראה הבעיה היא לא בלוח אם.
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים נסה להפעיל את המערכת בלי הכוננים, רק לוח אם,מעבד, זיכרון, כרטיס מסך.לא עוזר? נסה להוציא ולהחזיר את המעבד.דווח תוצאות.
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים מחבר אותו סיפור ד"א המנורה מקדימה האדומה נדלקת אין זכר לירוקה האדומה מפסיקה לאחר זמן מה מה עוד עליי לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.