עבור לתוכן

Splinter Cell - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אתמול (ב-2 לפנות בוקר) סיימתי* את המשחק ואני חייב לציין שזהו המחשק הכי מדהים שבו שיחקתי! אין בו שום אספקט שלא חשבו עליו, רואים את ההשקעה והמחשבה הרבה שהשקיעו בו והחברה עשתה פשוט עבודה מדהימה עם העלילה בכלל ועם הממשק בפרט!

מדהים!

מישהו יודע אולי מתי יוצא ההמשך? (לכל מי שסיים יכול לראות בבירור שיהיה המשך ;D)

*הייתי מסיים אותו הרבה יותר מוקדם לולא עבדתי.

ועוד שאלה: מה תיתן לי רמת קושי גבוהה יותר (HARD)? האם שווה לעבור אותו שוב ברמת קושי HARD? או שזה סתם מציק?

פורסם

אני עד סוף שלב 4 בהרד לא הרגשתי שום הבדל, המפתחים אמרו בצ'אט שההבדל זה שסאם עם פחות בריאות, מוריד פחות לאויבים ולאויבים יש יותר חיים.

פורסם

בהחלט משחק מדהים.

מצאת את ה Easter egg בהתחלה?

פורסם

מצאת את ה Easter egg בהתחלה?

לא, אתה יכול לפרט?

פורסם

כמה שעות משחק??

שווה קניה? משחק קשה?

פורסם

בשלב האימונים, כשהם מכיילים את את OFSET שלך, אז יש נורות אדומות. תסכל ימינה ותלך לשם ותקפוץ קפיצה כפולה ותעלה על הקיר, תפתח את הדלת ותקח את פורץ המנעולים. תעבור את השלב הראשון של האימונים, בסופו יש דלת, תפרוץ אותה עם הפורץ ותקח את הסיסמא. לך חזרה והפעם תקפוץ קפיצה כפולה לצד שמאלץ תכניס את הקוד, ותפגוש מישהי מוכרת. :)

ידעתי שיש שם ביצה, זה היה ברור בגלל הדלת הסגורה, פשוט לקח לי המון זמן עד שמצאתי את פורץ המנעולים.

דרך אגב, איזה מצחיק סרטון הסיום. ;D

פורסם

וואי הזכרתם לי שזה מותקן עדיין אצלי על המחשב.

פשוט הגעתי לשלב האחרון (the arc stuff, זה השלב האחרון לא?) ולא היה לי כח להמשיך.

מישהו יכול להגיד לי מה לעשות אחרי שאני עובר את כל הטיפוס הרים הזה? ;D יענו אני בחצר הזאת עם הכלבים והאנשים הנחמדים, לאן הולכים?

פורסם

מה? זאת רק ההתחלה של השלב, יש לך עוד הרבה "התעסקות"

אגב, תיזהר מהסניפר שעל המגדר.

פורסם

תגידו יש מולטי במשחק?

פורסם

בשלב האימונים, כשהם מכיילים את את OFSET שלך, אז יש נורות אדומות. תסכל ימינה ותלך לשם ותקפוץ קפיצה כפולה ותעלה על הקיר, תפתח את הדלת ותקח את פורץ המנעולים. תעבור את השלב הראשון של האימונים, בסופו יש דלת, תפרוץ אותה עם הפורץ ותקח את הסיסמא. לך חזרה והפעם תקפוץ קפיצה כפולה לצד שמאלץ תכניס את הקוד, ותפגוש מישהי מוכרת. :)

ידעתי שיש שם ביצה, זה היה ברור בגלל הדלת הסגורה, פשוט לקח לי המון זמן עד שמצאתי את פורץ המנעולים.

דרך אגב, איזה מצחיק סרטון הסיום. ;D

LOL!

פתחתי את הדלת, דיברתי איתה, כיביתי את האור והבאתי לה אגרוף ואז למברט פיטר אותי :(

פורסם

לא

המשחק לא בנוי לזה

פורסם

ד"א, המשחק הזה לימד אותי משהו מאוד חשוב

איך להתגנב למטבח בלי שאף אחד ישמע\יראה אותי ;D ;D

פורסם

זה לא בעיה,

מתלבשים בשחור, יורים במנורות עם האקדח, שמים את ה-NightVision, מתקרבים בשקט ותופסים את אח שלך הקטן מאחורה, מתחקרים אותו לאן הוא לקח את התותים, נותנים לו מכה בראש ואז לוקחים את התותים מהמקום הסודי במטבח

פורסם

אל תשכח להחביא את הגופה שלו בשירותים ;D

פורסם

עכשיו אני מפחד אני האח הקטן במשפחה@!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים