פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים אז כך יש לי מחשב ראשי שיש עליו ויסטה ועוד מחשב שיש עליו XP לא משנה מה אני מנסה לעשות אני לא מצליח לעשות בהם רשת שני המחשבים מחוברית בכבל רשת בין כרטיסי הרשת כשהיה לי במחשב הרשאי XP הכול פעל טוב בבקשה תעזרו אם צריך עוד לפרט על בעיה תגידו אני כבר ***** עם זה איזה חודש ושום דבר לא עוזר תודה רבה לעוזרים
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים שנה בבקשה את כותרת הדיון לאחת אינפורמטיבית, שתסביר לאנשים מה הבעיה בתמצות, ולפי חוקי הפורום, אחרת הדיון יינעל.פרט מה בדיוק עשית ומה בדיוק לא פועל?האם אתה מנסה לשתף אינטרנט בין המחשבים או לשתף תיקיות בלבד, או את שניהם? (ומה מבין השניים לא עובד)מי הוא המחשב הראשי (זה שמחובר לאינטרנט) - ה XP או הויסטה?
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים מחבר המחשב הראשי הוא ויסטה הוא מחובר לאינטרנת והמחשב השני הוא עם הXP שמחובר בכבל רשת למחשב עם הויסטה אני לא מצליח לעשותאינטרנת במחשב עם האקספי הויסטה חובר ישר למודם אז יש לו אינטרנת אבל המחשב עם ה XP שמחובר בכרטיב רשת לויסטה אין בוא אינטרנת לא משנה מה אני מנסה לעשות לא מצליח לי לעשות בוא ויסטה אולי אני עושה משהו אולי מישהו יכול להסביר בקצרה איך אני עושה את זה?
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים בדיוק כמו שמוסבר לך בסטיקי שמדבר על ICS בראש הפורוםרק שבסטיקי מראים איך זה נעשה ב XP, בויסטה זה בדיוק אותו דבר, למעט עוד חלון או 2 בדרך לחלון של חיבורי הרשת.(תזכור שאתה זקוק לכבל רשת מוצלב בשביל לחבר את שני המחשבים)אם משהו לא עובד לך, פרט בדיוק מה עשית ואיפה נתקעת.
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים זה בדיוק אותו דבר כמו ב XP, פשוט הדרך להגיע לחלון של חיבורי הרשת היא ארוכה ומסורבלת יותר, זה הכל ברגע שאתה בחלון חיבורי הרשת, ורואה את ה local area connection שלך , אתה משתף אותו באותה דרך ששיתפת אותו ב XP וזה אומר לתת עליו קליק ימני ולסמן את ה "V" שמאפשר שיתוף אינטרנט. כל מה שנשאר לעשות לאחר מכן זה להגדיר את ה IP במחשב הלקוח ולדאוג שהפירוולים בשני המחשבים לא חוסמים את התקשורת. בכל אופן, אני רואה שאתה לא כ"כ משתף מידע - מה עשית עד עכשיו, איפה נתקעת, מה בדקת בלי מידע ממך, יהיה קשה לאתר איפה בדיוק הבעיה.
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים מחבר זה קצת קשה להסביר מה עשיתי^^התקנתי רשת ביתית בויסטה הוא שאל אותי דרך איזה כרטיס רשת וזהו בעיקרוןולא כמו שבXP עם ה WORGROUP וה MSHOMEאולי אתה יכול להסביראיך אני מגיע בויסטה להגדרות בדיוק אולי אני לא עשיתי משהו נכולעשיתי דרך קונטרול פאנל ואז דרך NETWORKING[br]פורסם בתאריך: 20.10.2007 בשעה 23:58:40מה זאת אומרת להגדיר את ה IP איזה IP אני צריך להגדיר ואיפה??תגיד יש לךאולי ICQ?
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים לאואני מבין לפי השאלות שלך שלא טרחת לקרוא, או לפחות לא להתעמק, במדריך המפורט שיש לך בסטיקיאני מציע שתעשה את זה, אם תקרא ותעקוב אחרי ההוראות, אולי גם תצליח להגדיר את מה שעד עכשיו כנראה שרק דמיינת.
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים מחבר ראתי אותו עשיתי אותו עדכנתי אי פי עכשיו לפחות הוא כותב שהכבל מחובר^^שיתפתי באינטרנת את הרשת אבל עדין לא פולגם מתי שאני עושה PING זה מעבד את כול ה 4 בשני המחשבים
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר ת'שיב יש אולי דרךשבא נוכל לדבר MSN או משהו SKYPE א משהו??אם זה אפשרי זה יהיה מצוין
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים לא.אני לא חושב שאתה מבין מה זה פורום עדיין.בשביל שאלות מקצועיות יש פורומים, לא איי סי קיו ולא הודעות פרטיות
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר קצת קשה להסביר פהאבל לפחות זה הפרום הראשון שמישהו מנסה לפחות לעזור כול השאר מפנים אותך למקום אחר RESPECTתקשיב מקודם זה כתב שבכבל לא צחובר אז עשיתי לא את הדבר הזה עם האיפי ועכשיו זה אומר שהכבל בסדר והרשת פועלתאבל אין ינטרנת ב PING זה מעבד את כול ה 4כשהיתי עושה את זה מ XP ל XP לא היתי בכלל צריך לשנות איפה שהו IP לא יודע מזה אבל שניתי ועדין אין אינטרנת עכשיו יש לי כמו 3 חיגניםADSLLOCAL AREALOCAL AREA2באיזה מעם אני צריל לשתף את האינטרנת אולי זה כשור לא יודעואיפה זה שאני כותב WORGROUP ו MSHOME?
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים אתה צריך לשתף את החייגן - הוא נקרא ADSLאתה לאחר מכן צריך לוודא שה LAC שמייצג את ממשק כרטיס הרשת שמחובר למחשב השני,מקבל IP פנימי - 192.168.0.1 בד"כואז אתה מגדיר במחשב השני (ה XP לצורך העניין) IP שונה מאותה רשת, ושער ברירת מחדל שהוא ה IP של המחשב הראשי(וכמובן DNSים) עוד קצת מידע על רשת ביתית עם ויסטה:http://www.netcheif.com/Articles/VistaHomeNet/VistaHomeNet.htm
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר שיתפתי אתצ החיגן הגדרתי ב XP וב VISTA את האיפיהחשב הראשון ויסטה מקבל 192.168.0.1והשני XP מקבל עם 0.2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.