עבור לתוכן

מחפש רמקולים למחשב עד 350 ש"ח ?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב, 2 רמקולים וסאב.

עד 350 ש"ח.

הרמקולים מיועדים לשמוע מוזיקה, בווליום נחמד שאפשר להנות מהם.

מקווה למצוא רמקולים נחמדים ואיכותיים בתקציב הזה.

אשמח לשמוע את עצותכם.

תודה. :)

פורסם

אחרי 200 הודעות הייה אפשר ללמוד שלפני ששואלים שאלה רצוי להריץ חיפוש ולבדוק את הסטיקים... בכל עמוד תוכל למצוא לפחות שירשור אחד שדן בשאלה דומה.

פורסם
  • מחבר

לא מוכרת לי ממש החברה ואני גם לא מבין גדול בתחום.

אבל לא מומלץ משהו בסגנון של CREATIVE?

הרמקולים מיועדים לשמוע מוזיקה, בווליום נחמד שאפשר להנות מהם.

פורסם

Altec Lansing חברה מעולה בכל מה שקשור לרמקולים. בתקציב שלך יהיה לך קשה למצוא משהו של CREATIVE שישתווה באיכות.

כדאי לך לקחת את ה-ATP3, אלא אם כן חשוב לך שיהיה לרמקולים שקע לאוזניות, שאין להם.

פורסם
  • מחבר

Altec Lansing חברה מעולה בכל מה שקשור לרמקולים. בתקציב שלך יהיה לך קשה למצוא משהו של CREATIVE שישתווה באיכות.

כדאי לך לקחת את ה-ATP3, אלא אם כן חשוב לך שיהיה לרמקולים שקע לאוזניות, שאין להם.

כן חשוב עניין השקע לאוזניות.

פורסם

אז חבל כי קניתי את ה ATP3 לפני יומיים והאיכות פשוט מעולה , ידעתי שהם טובים אבל לא שיערתי עד כמה... פשוט תענוג לאוזן.

תשתמש ביציאה לאוזניות מהמארז , לא תמצא יחס איכות/מחיר יותר טוב...

פורסם

ביחס למחיר , רמקולים מעולים ( שומע בעיקר מוסיקה ) וגם נראים טוב על השולחן .

javascript:void(0);

javascript:void(0);

פורסם

אלא אמורים להיות יותר טובים וגם כוללים אאל"ט כניסה לאוזניות אבל צריך לבדוק את נושא האחריות.

שכן מדובר בKSP ואם הם נותנים את האחריות עדיף לקנות במקום אחר,את הדגם שציינו ולקבל אחריות כמו שצריך.

אגב,האחריות היא לשנתיים והחלפה בחדש

פורסם

מה רע באחריות של KSP?

פורסם

תשתמש ביציאה לאוזניות מהמארז , לא תמצא יחס איכות/מחיר יותר טוב...

תמצא לי שילוב כזה של מארז ולוח אם שבו אפשר לגרום ליציאה הקדמית (לאוזניות) ולאחורית (לרמקולים) לעבוד ביחד.
פורסם

לא יודע סוגיה מענינת למה אי אפשר להפעיל את האוזניות כאשר הרמקולים מחוברים ? או שצריך שרק אחד מהם יהיה מחובר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים