עבור לתוכן

מחשב נייד מגמגם בהתחברות אלחוטית

Featured Replies

פורסם

פעם הוא מוצא לי את הרשת ופעם לא מדובר בראוטר של אדימקס אלחוטי כאשר אני מחבר קווית הוא נותן לנייד

אחלה אינטרנט אבל 2 מטר ממנו אלחוטית הוא לא נותן....

הכל היה בסדר אפילו כאשר הוא מזהה את הרשת בסיגנל גבוה הוא מנסה הרבה זמן להתחבר ובסוף זורק אותי עם הסמל

הצהוב של חיבור מוגבל....

איך אני מתקן ומקבל אינטרנט אלחוטי איכותי?

יש לציין כי אחרי פירמוט הוא עובד יופי ובלי סיבה ברורה תמיד אחרי כמה חודשים נדפק שוב בעניין הזה, וזאת

בלי להתקין כלום עליו, או לשנות הגדרות... ולא שיניתי גם כלום בראוטר... :nixweiss:

פורסם

האם זה קורה עם מחשבים נוספים (בחיבור אלחוטי), אם לא הבעיה בנייד, לא ציינת אם קיימת אבטחה ובאיזה אפליקציה אתה משתמש. במידה וזה קורה נסה לבצע פעולה של DISABLE/ENABLEבמנהל ההתקנים בלוח הבקרה. אם זה פותר זמנית את הבעיה ולאחר מכן זה חוזר הבעיה בכרטיס האלחוטי, נסה לעדכן דרייבר, לא הולך יש לך בעיה בכרטיס.איזה סוג כרטיס דרך אגב?

פורסם

אולי יש לך משהו בבית שמפריע

לתשדורת האלחוטית שלך.

תנסה לשנות את ערוץ השידור האלחוטי בהגדרות הנתב שלך.

פורסם
  • מחבר

כל ההצעות כבר נעשו וגם מעבר לכך.

כמו כן זה עובד פיקס עם ויסטה אבל לא עם XP, אולי יש קובץ שמתקן הבעיה ? :nixweiss:

פורסם

בעיות דרייבר ככל הנראה. לפעמים דווקא הדרייברים החדשים עושים יותר בעיות. אם אתה בטוח לחלוטין שמותקן אצלך הדרייבר האחרון ל-XP, נסה לחפש גרסאות קודמות יותר.

פורסם
  • מחבר

בעיות דרייבר ככל הנראה. לפעמים דווקא הדרייברים החדשים עושים יותר בעיות. אם אתה בטוח לחלוטין שמותקן אצלך הדרייבר האחרון ל-XP, נסה לחפש גרסאות קודמות יותר.

איך זה יהיה בעיית דרייבר אם זה עבד לי פרק זמן ?

ואם יש לך באמת הסבר טוב לזה, איפה אני מוצא דרייבר ל- ze2055ea שלי של HP ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים