עבור לתוכן

לאחר שחשבתי כבר שאני קונה XBOX 360 ELITE בסוף קניתי PS3

Featured Replies

פורסם

קנייה מאד מטופשת...

אם כבר הלכת על מכשיר אמריקאי יש אנשים שמוכרים אותו ב Yad2 ב 3000 שקל...

פורסם

למה לבאס את הבן אדם?!

אמנם יש מצב שאולי הוא שילם קצת יותר אבל לא נורא, לא צריך לבאס אותו!

בסופו של דבר הוא ישב עם PS3 כייפית בבית ויהנה הרבה לילות.

לרוכש הPS3 - תתחדש.

אני אישית מעדיף XBOX360 אבל אין לי שום ספק שאתה תעביר הרבה שעות מול הP3 בכיף.

תספר לנו חוויות....

פורסם
  • מחבר

קנייה מאד מטופשת...

אם כבר הלכת על מכשיר אמריקאי יש אנשים שמוכרים אותו ב Yad2 ב 3000 שקל...

אם כבר הגבת לפחות תלמד הבנת הנקרא, כי אני לא ידעתי שרכשתי מכשיר אמריקאי.

גם אם יצא לי 3600¤ זה חסך לי הרבה. אני לא יטוס לאילת כדי לקנות את הפלייסטיישן זה ממש רחוק בשבילי וזה כמעט 4000¤. בקשר לאחריות אני מתעב את ישפאר זו חברה שרלטנית עם שירות על הפנים! ואני עבדתי איתם בעבר באחת העבודות שלי! וכל מעבדת תיקונים בארץ תיהיה מוכנה לתקן לי את המכשיר אם אני יתן להם כסף. ואם יצא לי ממש יקר אני גם יהיה שמח...

התגובות פה לא מבאסות משום שאין להן בסיס רוב האנשים פה רושמים שטויות, כל עוד לא התנסתם על תגיבו חכו שהפלייסטיישן יגיע, אחרי זה תרשמו איזה קנייה מטופשת וכמה פראייר יצאתי או אדרבא

פורסם

קנית באיביי...

מה חשבת שתקבל? אירופאי?

פורסם

קנית באיביי...

מה חשבת שתקבל? אירופאי?

לא הבנתי מה קשור... יש גם אתר EBAY.CO.UK שזה איביי אירופאי. יש גם אתר הודי, יפני, סיני, קוראי ומה לא...

פורסם

לא הבנתי מה קשור... יש גם אתר EBAY.CO.UK שזה איביי אירופאי. יש גם אתר הודי, יפני, סיני, קוראי ומה לא...

בכולם יש אותו הדבר, הדבר היחידי שמתשנה זה השפה, הסכומים ממורים למטבעות מקומיים, תמיכה מקומית וכו', המכירות נמצאות בכולם.

פורסם
  • מחבר

בכולם יש אותו הדבר, הדבר היחידי שמתשנה זה השפה, הסכומים ממורים למטבעות מקומיים, תמיכה מקומית וכו', המכירות נמצאות בכולם.

דרך אגב בכל EBAY יש מוצרים שונים אם תחפש ב EBAY.com למשל PS3 PAL תמצא אולי רק אחד ואם תחפש ב UK תמצא הרבה וככה לגבי הרבה מוצרים בכל EBAY יש מוצרים שונים. תלוי איפה המוכר בחר לפרסם את המוצר.

פורסם

דרך אגב בכל EBAY יש מוצרים שונים אם תחפש ב EBAY.com למשל PS3 PAL תמצא אולי רק אחד ואם תחפש ב UK תמצא הרבה וככה לגבי הרבה מוצרים בכל EBAY יש מוצרים שונים. תלוי איפה המוכר בחר לפרסם את המוצר.

לא, הדבר היחידי שמשתנה זה כאשר אתה פותח ebay shop זה לכל אתר אתה צריך לשלם בנפרד, מכירות רגילות נמצאות בכל האתרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים