עבור לתוכן

לאחר שחשבתי כבר שאני קונה XBOX 360 ELITE בסוף קניתי PS3

Featured Replies

פורסם

קניתי היום ב EBAY לאחר הרבה התחבטויות את ה Playstation 3 חדש שכולל 2 שלטים ו 2 משחקים Virtu fighter + spiderman עם כל שאר האביזרים מאנגליה בעלות של 340 GBP + משלוח Royal AirMail שזה מחיר דיי גבוה לעומת עוד הצעות שיש ב EBAY...

אני רק מקווה שלא יקחו לי מכס ומע"מ... ביקשתי מהמוכר שיכתוב שזה GIFT לפעמים זה עובד לפחות על מוצרים אחרים שקניתי... :hat:

לפי מה שהבנתי יקח ל PS3 להגיע תוך כ שבוע אולי שבועיים. אני מתכוון גם לקנות את ה Dual shock 3 ב EBAY שרק ב 11/11/07 הוא ישלח אלי.

יש לכם מושג אם הPS3 מגיע ישר הביתה או שצריך לקחת אותו מאיפשהו?

תודה אנשים!

פורסם

אני משער שהמשלוח שלך עלה 60-70GBP, כלומר הPS3 בתוספת מכס(40 אחוז על משחקי טלביזיה) יעלה לך יותר מ5000 שקל.

בארץ הבאנדל הכי יקרה עולה בסביבות ה4000 עם אחריות של ישפאר למה בדיוק עשית את זה?!

פורסם
  • מחבר

אני משער שהמשלוח שלך עלה 60-70GBP, כלומר הPS3 בתוספת מכס(40 אחוז על משחקי טלביזיה) יעלה לך יותר מ5000 שקל.

בארץ הבאנדל הכי יקרה עולה בסביבות ה4000 עם אחריות של ישפאר למה בדיוק עשית את זה?!

עשיתי בתקווה שלא יקחו לי מכס... תראה לפעמים יש אנשים שטסים ומביאים קונסולות ולא לוקחים להם.

בכל מקרה עשיתי חישוב ויוצא עם מכס 4200¤ על ה PS3 והמשחקים.

פורסם

טסים כן כי לא בודקים להם את המזוודה, חבילות בגודל כזה נבדקות ישר, ואם אין קבלה הם ידביקו לך את המחיר שהם ימצאו(ובד"כ לא את הזול ביותר).

GIFT או לא זה לא משנה כלום.

40 אחוז על 400-420 פאנוד, יוצא יותר מ4200 שקל(יש לך מכס גם על המשלוח) ובלי אחריות. שוב למה לכל הרוחות עשית את זה?!

פורסם
  • מחבר

טסים כן כי לא בודקים להם את המזוודה, חבילות בגודל כזה נבדקות ישר, ואם אין קבלה הם ידביקו לך את המחיר שהם ימצאו(ובד"כ לא את הזול ביותר).

GIFT או לא זה לא משנה כלום.

40 אחוז על 400-420 פאנוד, יוצא יותר מ4200 שקל(יש לך מכס גם על המשלוח) ובלי אחריות. שוב למה לכל הרוחות עשית את זה?!

אני גם חייל משוחחר ... ציטוט מהאתר של המכס --->

האם יש הקלות במס לסטודנטים?

תשובה:

לסטודנט ניתנת הנחה בהכנסות מריבית אם אין לו הכנסות נוספות ( פטור מיעוטי הכנסה ) . כמו כן אם טרם חלפו שנתיים ממועד שחרורו מצה"ל זכאי הסטודנט לנקודות זיכוי נוספות כחייל משוחרר.

בלי שום קשר ראיתי שעל משחקי טלוויזיה לא רשום 40% אז אין לי מושג מאיפה אתה מביא את זה..... אולי תיתן לי קישור

פורסם

זה אפילו יותר מ40, זה 45%.

29.4 מסים כללי + 15.5 מס הסכם(מע"מ).

יש לך הנחה פעם באיזה שנה לעד 50 דולר(וזה לחיילים לא יודע מה יש לחייל משוחרר בכל מקרה זה סבטוחה לא קטנה להוציא את זה, אם זה מגיע לבית הדואר שלך תשכח מזה שתצליח לקבל את זה ישר, אתה פשוט לא תספיק בשבועיים).

ככה שאתה עדיין לא מבין איזה טעות עשית, גם אם חסכת 100 שקל זה לא שווה איבוד אחריות, ובמקרה שלך אתה לא חוסך כלום.

פורסם
  • מחבר

זה אפילו יותר מ40, זה 45%.

29.4 מסים כללי + 15.5 מס הסכם(מע"מ).

יש לך הנחה פעם באיזה שנה לעד 50 דולר(וזה לחיילים לא יודע מה יש לחייל משוחרר בכל מקרה זה סבטוחה לא קטנה להוציא את זה, אם זה מגיע לבית הדואר שלך תשכח מזה שתצליח לקבל את זה ישר, אתה פשוט לא תספיק בשבועיים).

ככה שאתה עדיין לא מבין איזה טעות עשית, גם אם חסכת 100 שקל זה לא שווה איבוד אחריות, ובמקרה שלך אתה לא חוסך כלום.

שתתחיל לשלם מיסים תבין שנקודות זיכוי זה דבר מאוד חשוב ובעתיד יהיו לך יותר ממה שיש לך כרגע... בכל מקרה כשזה יגיע אני ירשום פה במפורט כמה זה עלה לי.

פורסם

תרגעו זה רק 15 אחוז השתגעת איך הגעת לארבעים אחוז מי מת???!?!?!?!??!?

פורסם
  • מחבר

אולי לאזרח זה יוצא ככה... בכל מקרה יש לי הנחנות במס ובדקתי את זה. :) גם אם זה יצא יותר ממה שישפאר מציעים אני יהיה מרוצה, כבר הרבה זמן רציתי את הקונסולה.

פורסם

על משחקי טלביזיה יש לך 15.5% מע"מ ו29.4% מס.

פורסם

על משחקי טלביזיה יש לך 15.5% מע"מ ו29.4% מס.

יש לך טעות קטנה זה 12% מכס +15.5% מע"מ . אחרי הכפלה זה 29.36 אז הסך הכל זה 29.36

פורסם

Niseg צודק.

האתר של המכס:

http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx

בעמוד השלישי אני מניח שזה נכנס תחת משחקי טלוויזיה.

זה 29.4% כולל מכס וכולל מע"מ.

פורסם

אני גם חייל משוחחר ... ציטוט מהאתר של המכס --->

האם יש הקלות במס לסטודנטים?

תשובה:

לסטודנט ניתנת הנחה בהכנסות מריבית אם אין לו הכנסות נוספות ( פטור מיעוטי הכנסה ) . כמו כן אם טרם חלפו שנתיים ממועד שחרורו מצה"ל זכאי הסטודנט לנקודות זיכוי נוספות כחייל משוחרר.

בלי שום קשר ראיתי שעל משחקי טלוויזיה לא רשום 40% אז אין לי מושג מאיפה אתה מביא את זה..... אולי תיתן לי קישור

נקודות זיכוי חביבי זה במס הכנסה (רק על ההכנסה שלך כלומר משכורת) ולא במכס.

בכל מקרה

עסקה טוב בטוח לא עשית..מילא אם הייתי קונה את המכשיר מארה"ב שער הדולר היה מקזז לך...

אבל תתחדש!

פורסם
  • מחבר

נקודות זיכוי חביבי זה במס הכנסה (רק על ההכנסה שלך כלומר משכורת) ולא במכס.

בכל מקרה

עסקה טוב בטוח לא עשית..מילא אם הייתי קונה את המכשיר מארה"ב שער הדולר היה מקזז לך...

אבל תתחדש!

תודה.

אני חושב שכן משתלם לי אבל נחכה לשבוע הבא (בתקווה שהוא כבר יגיע) ולא יעכבו את החבילה כמו שקרה לי היום שקיבלתי הודעה על חבילה אחרת שמעוכבת והגיע מלונדון. גם קניתי היום כבל HDMI חדש בגירסה 1.3 ממש זול יצא לי ב EBAY רק $15.99

הינה קישור לכבל אני קניתי אותי במכירה פומבית וחסכתי כ 300¤ 8)

http://cgi.ebay.com/5m-Flat-HDMI-Cable-for-Blu-ray-HDMI-1-3-1080p-Certified_W0QQitemZ270177826348QQihZ017QQcategoryZ15077QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

פורסם

אחת הקניות היותר מטופשות שראיתי ..

אין בזה שום הגיון - לא חסכון כספי וגם נשארת בלי אחריות (וזה במידה והמכשיר יגיע שלם ותקין ב 100 אחוז)

בכל מקרה תתחדש..

עריכה

נ.ב - כבר ראיתי את הבאנדל הרשמי של ישפאר ב 3990 ש"ח.. ככה שזה בכלל לא נשמע משתלם כל הקניה שלך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים