עבור לתוכן

המחשב מתנתק מהאינטרנט

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שתצליחו לעזור לי, כבר נשבר לי... לא מצליחה למצוא את הבעיה

יש לי ווינדוס וויסטה ואני מחוברת לרשת אלחוטית... וכל פעם שאני לא נמצאת הרבה במחשב הוא מתנתק לי מהרשת

עברתי על ההגדרות של הראוטר.. הבעיה היא לא שם, הראוטר תמיד מחובר ( המחשב שמחובר לראוטר תמיד מחובר לאינטרנט) הבעיה היא במחשב שקולט את האינטרנט...

אני כמעט בטוחה שזה בגלל ההגדרות במחשב שלי... אבל לא יודעת איפה זה נמצא

פורסם

שלום :) - שני בבקשה את הכותרת (ע"י עריכת הפוסט הראשון) לכזו שתהיה אינפורמטיבית, לפי חוקי הפורוס, או שהדיון יינעל.

תארי בבקשה יותר לעומק את הבעיה,

האם המחשב מתנתק מהרשת האלחוטית ואת חייבת להתחבר אליה מחדש?

האם המחשב הזה הוא מחשב נייד או מחשב נייח עם כרטיס אלחוטי?

מה רמת הקליטה בד"כ? טובה, גרועה?

פורסם
  • מחבר

המחשב הוא מחשב נייח עם כרטיס אלחוטי.. ואני לא צריכה להתחבר מחדש - מספיק שאני מוזיזה את העכבר אני רק רואה שהוא מנותק וישר הוא מתחבר...

זה מתנתק לי רק כשאני הרבה זמן לא על המחשב ואין בעיה עם רמת הקליטה

פורסם

תבדקי בניהול צריכת החשמל של מערכת ההפעלה

אם מופעל מצב של "חיסכון בחשמל"(כפתור ימני על שולחן העבודה ו personalize, זה נמצא תחת screen saver).

או שתכנסי ל"device manager" תחת network adapters יימצא כרטיס הרשת האלחוטי שמותקן במחשב,

לחיצה ימנית עליו ו"מאפיינים"-> לשונית "ניהול צריכת חשמל" ושם לבטל את ה-V המסומן.

פורסם

זה יכול לקרות גם אם המחשב שלך נכנס ל STANDBY או למצב שינה כשאת עוזבת אותו לתקופה ארוכה,

את יכולה לבדוק את זה באפשרויות צריכת חשמל של המחשב, ולבטל את ה STANDBY.

(בד"כ בתוך הלשונית של הגדרות שומר המסך, לא יודע איפה זה בדיוק בויסטה, אני מניח שזה באותו מיקום, ואם לא, תמיד אפשר להגיע לזה דרך לוח הבקרה)

השאלה אם זה המצב (האם כשאת עוזבת את המחשב הוא נכנס ל STANDBY, והמסך כבה?)

פורסם
  • מחבר

מה של-Lev הציע ניסיתי אתמול והיום בבוקר זה שוב התנתק... אז זה לא הבעיה

נכנסתי למאפיינים של הצג וראיתי שהוא מכבה לי את המסך לאחר 20 דקות, אז עכשיו שיניתי את זה ל-אף פעם

מקווה שזה יעזור...

פורסם

כיבוי מסך לא קשור, את יכולה להחזיר את זה ל-20 דקות או לכל מה שמתאים לך, אני בעד חסכון בצריכת חשמל...

אני מדבר על מצב STANDBY, שבו המחשב מכבה (בנוסף למסך) את הדיסקים הקשיחים.

זה נמצא באותו טאב שבו ראית את ההגדרה של כיבוי מסך, רק 2-3 שורות למטה מזה אם אני לא טועה.

פורסם
  • מחבר

יש לי הגדרות מתאם אלחוטי - מצב חיסכון בצריכת חשמל - הגדרה: ביצועים מיטביים\חיסכון נמוך בצריכת חשמל\ חיסכון בינוני\ חיסכון מירבי

כשהיה מסומן לי ביצועים מיטביים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים