עבור לתוכן

צריך המלצה לאוזניות. תקציב של 300-350 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום :)

יש לי נגן iRiver שאיתו הגיעו אוזניות של סנהייזר מסדרת MX, קשה לי להמר על הדגם המדוייק.

האוזניות שירתו אותי בצורה נהדרת עד עכשיו ולאחרונה יש בעיות עם החוט שהתחיל להיקרע (כרגע המצב כבר יותר גרוע) באיזור של החיבור לנגן. זה משפיע לאחרונה יותר מידי על הסאונד והחלטתי לקנות אוזניות חדשות.

הייתה לי התנסות עם ה- CX300 שאחי הקטן קנה שממה שאני זוכר היו נהדרות, אבל משהו בבאס קצת הפריע לי, אולי זה בגלל שהן עברו כביסה ואולי הסאונד הפחות טוב הוא זה שאני זוכר אחרי הטיול במכונת הכביסה.

התנסות עם אוזניות גדולות ואטומות לא הייתה לי למרות שיש כמה דגמים של סנהייזר שגורמים לי להזיל ריר, אבל אני לא חושב שזה בא בחשבון כי הנגן נמצא עליי רוב היום ואני צריך אוזניות קטנות שיכנסו לכיס בלי בעיה.

הבעיה העיקרית היא שאני לא רוצה לקנות אוזניות In-Ear כמו ה- CX300 ובסופו של דבר לגלות שהבאס הוא לא אותו באס שציפיתי, אז אני רוצה לשמוע עוד איזה חוות דעת והמלצה על אוזניות טובות שישרתו אותי כמו שצריך, התקציב הוא כמו שרשמתי למעלה, 350 ש"ח גג.

תודה חבר'ה :)

פורסם

אם אתה מחפש אוזניות INEAR אז בתקציב הזה יש גם JBL ריפרנס אם אני לא טועה.

פורסם

הם חא IN EAR אבל הם ישרתו אותך טוב אם אתה מוכן להשקיע באוזניות כאלו הן מתקפלות ויש להן איכות מהסרטים אחי והם ברמה הרבה יותר גבוהה מה-cx 300

פורסם
  • מחבר

אתם שניכם מדברים על ה- JBL ריפרנס?

אגב, איך האוזניות עם סגנונות שונים של מוזיקה? כי אני שומע הכל מהכל, ורוצה להיות בטוח שלא יהיו בעיות סאונד לא טוב, במיוחד במטאל וקרוביו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים