פורסם 2003 במרץ 1922 שנים אני לא יחזור על כל מה שאמרו , רק יחדש..The Count From Monte Cristoואחד מצחיק :שחכתי את השם שלו , אולי מישהו יזהה אותו..(כמעט בטוח) , כשהם מוכרים למישהו עיוור תוכי מת.. , שהוא זורק על חברה שלו כדור שלג כי הוא חשב שהיא רצינית..לא משנה סרט ענק ! (ושכחתי שמות של שחקנים גם). ;D
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים אוייייייייייייייי....... איזה סרט אדיר!!!!!! עם ג'ים קארי ועוד אחד בלונדיני.אחד הסרטים הכי טובים שלו, בלי שום ספק... גם אני אשמח לדעת את השם.
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים אני לא יחזור על כל מה שאמרו , רק יחדש..The Count From Monte Cristoואחד מצחיק :שחכתי את השם שלו , אולי מישהו יזהה אותו..(כמעט בטוח) , כשהם מוכרים למישהו עיוור תוכי מת.. , שהוא זורק על חברה שלו כדור שלג כי הוא חשב שהיא רצינית..לא משנה סרט ענק ! (ושכחתי שמות של שחקנים גם). ;Dטיפשים בלי הפסקה.עם ג'ים קארי ועוד מישהו ששכחתי את שמו.
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים במבי. R TFL מה אתם צוחקים? זה באמת סרט טוב אחד הראשונים שראיתי... ואל תשכחו את TOM & JERRY האגדיים!!!!!!!! ;D וחוץ מזה הסרטים שהכי אהבתי הם: היום השלישי החוש השישי "נכון שזה לא נכון" (SAY IT ISNT SO) סרט גדול!!! הכי מצחיק שראיתי וסרט אחד שאני לא זוכר איך קוראים לו אבל שיחק בו הכושי מרטין לורנס (זה ששיחק בBAD GUYS) ובסרט הזה הוא גנב יהלום בשווי 17 מליון דולר והחביא אותו בתוך בניין ואחר כך הוא גילה שזה בניין משטרה והוא החליט להתקבל למשטרה ... פשוט סרט קורע מישהו זוכר?
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים במבי. R TFL מה אתם צוחקים? זה באמת סרט טוב אחד הראשונים שראיתי... ואל תשכחו את TOM & JERRY האגדיים!!!!!!!! ;D וחוץ מזה הסרטים שהכי אהבתי הם: היום השלישי החוש השישי "נכון שזה לא נכון" (SAY IT ISNT SO) סרט גדול!!! הכי מצחיק שראיתי וסרט אחד שאני לא זוכר איך קוראים לו אבל שיחק בו הכושי מרטין לורנס (זה ששיחק בBAD GUYS) ובסרט הזה הוא גנב יהלום בשווי 17 מליון דולר והחביא אותו בתוך בניין ואחר כך הוא גילה שזה בניין משטרה והוא החליט להתקבל למשטרה ... פשוט סרט קורע מישהו זוכר? חשבתי לכתוב את זה למרות שיש עוד טובים בקטגוריה. בכל אופן, איפה ראית את זה, כי זה לא הגיע לארץ? לי לקחו כמה ימים טובים למצוא יוזרים בקאזה בשביל הסרט הזה.
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים Black Hawk Downגברים בשחור 1/2James Bond - The World Is Not EnoghAustin Powers - GoldmemberGladiatorפקודה לא חוקיתרסידנט איבלכל השאר סתם חרטא..
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים Top 5:Fight ClubThe MatrixVanilla SkyDude, Where's my car ?Road TripTop 5-10:8 MileAmerican BeautySweet Home AlabamaBoys & GirlsSummer CatchNeed to see: (רשימה של סרטים שניראים לי מבטיחים, אבל עדיין לא יצא לי לראות...)S1m0neSerendipityAbandonMinority ReportHow High
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים במבי. R TFL מה אתם צוחקים? זה באמת סרט טוב אחד הראשונים שראיתי... ואל תשכחו את TOM & JERRY האגדיים!!!!!!!! ;D וחוץ מזה הסרטים שהכי אהבתי הם: היום השלישי החוש השישי "נכון שזה לא נכון" (SAY IT ISNT SO) סרט גדול!!! הכי מצחיק שראיתי וסרט אחד שאני לא זוכר איך קוראים לו אבל שיחק בו הכושי מרטין לורנס (זה ששיחק בBAD GUYS) ובסרט הזה הוא גנב יהלום בשווי 17 מליון דולר והחביא אותו בתוך בניין ואחר כך הוא גילה שזה בניין משטרה והוא החליט להתקבל למשטרה ... פשוט סרט קורע מישהו זוכר? חשבתי לכתוב את זה למרות שיש עוד טובים בקטגוריה. בכל אופן, איפה ראית את זה, כי זה לא הגיע לארץ? לי לקחו כמה ימים טובים למצוא יוזרים בקאזה בשביל הסרט הזה. אני ראיתי את זה בYES- אצל חבר שלי לפני כמה חודשים (בהזמנת סרטים) והקלטנו את זה וגם הורדתי את זה מקאזא ד"א הדיבוב הרוסי שהיה ב"יס" היה פשוט קורע!!! (נראה לי שהוא יותר טוב מהמקורי)
פורסם 2003 במרץ 2222 שנים Top 5:Fight ClubThe MatrixVanilla SkyDude, Where's my car ?Road TripTop 5-10:8 MileAmerican BeautySweet Home AlabamaBoys & GirlsSummer CatchNeed to see: (רשימה של סרטים שניראים לי מבטיחים, אבל עדיין לא יצא לי לראות...)S1m0neSerendipityAbandonMinority ReportHow HighSweet home Alabama??בכל אופן, לך תראה SIMONE.אני היחידי שאהבתי אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.