עבור לתוכן

בהתאם לרוח הדיונים בפורום {{--חיבור שלטים של קונסולות למחשב--}

Featured Replies

פורסם

חברה מי שיודע ויכול לעזור, בואו נרכז כאן את המידע שבעזרתו ניתן לחבר את השלטים של כל הקונסולות הקיימות לPC.

{{במיוחד של הPS3 :silly:}}

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

לא יודע בקשר לשלטי PS3 , אבל שלטי PS2 ניתן לחבר עם מתאם USB - או אחד שנועד לחבר את השלט לPS3 בUSB או אחד יעודי למחשב (בא אני אתן לכם רמז - זה אותו אחד - רק שהשני זול יותר ולא מיוצר על ידי סוני)

חיבור כזה מוסיף את הג'ויסטיק כג'ויסטיק USB רגיל לגמרי עם כל הפעולות (לא הצלחתי להפעיל את הRUMBLE ואת האנלוגים - אבל איבדתי את הדרייברים שבאו עם המתאם).

ככה אני משחק בכמה וכמה משחקים במחשב.

ליביו

פורסם

שלט XBOX360 צריך מתאם אלחוטי למחשב, עובד מעולה, מרגיש מעולה אבל דורש תמיכה של המשחק כדי לתפעל את הרטט - לא שזה משנה משהו כי רוב המשחקים החדשים מגיעים עם תמיכה כזאת בילט-אין.

פורסם

תגידו בPS2 מקדימה יש הרי 2 חיבורי USB

ויש לי שלט USB למחשב, אם אני יחבר שם זה יעבוד?

פורסם

Xbox360 עובד out of the box, עם תמיכה מאוד טובה ממשחקים, כל המשחקים המולטי פלטפורמיים שיוצאים גם ל360 מקבלים תמיכה לשלט בPC.

חוטי לא צריך כלום(השלט המעודף עלי, לא ממש מחבב את האלחוטי של הבוקס, כבד יותר, והמיקום של הסוללות מסורבל לפי דעתי) בארץ עולה בסביבות ה200 שקל ברשתות כמו באג.

מתאם אלחוטי לשלט אלחוטי מביאים בכ30-40 דולר מחו"ל.

חיבור של PS3 לא יודע ולא מכיר, אבל בספק אם זה יקרה בצורה מלאה(לא חושב שסוני רוצה שהקוד של הsixaxis יסתובב בשוק).

חיבור של שלט הWII, יש "וועדה" שלמה של זה בקהילת הקוד הפתוח, פיתחו דרייבר מעולה לmote שמאפשר זיהוי תנועה בשלט.

כל מה שצריך זה להוריד את התוכנה שלהם, ולקנות מתאם BT רגיל.

יש מליון הדגמות של השלט הזה במשחקים רגילים כמו HL2 למשל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים