פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים שלוםיש לי ראוטר WHR-HP-G54(קיבלתי עם קנית מחשב ניד) עכשיו בבית שלי יש תשתית של בזק וספק 012 והצלחתי להגדיר, אבל כשהלכתי לבית של אחותי(שהוא מיועד לשם) יש תשתית של HOT וספק 013. אבל לא הצלחתי להגדיר אותו כמו שעשיתי את זה אצלי בבית. לפי מה שהבנתי זה שיש קשר לזה שאצלי זה פרוטוקול(או מה שזה לא יהיה) PPPoE ואצל אחותי זה L2TP.עכשיו השאלות שלי זה אך אני מגדיר לL2TP(אם זה אפשרי בכלל). אם לא הפרוטוקול קשור לספק או לתשתית אני מתקוון אם היא תעבור ל012 הפרוטוקול יהיה גם PPPoE?תודה מראש
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים l2tp זה רק לתשתית כבלים אתה צריך להגדיר pppoe בסך הכל אתה צריך להגדיר שם משתמש +@014 וסיסמה לדוגמא:udi@014123456
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים מחבר שניה.... אז בשביל להגדיר PPPOE אני צריך רק להוסיף @נגיד אם שם המשתמש שלי עכשיו(לחיבור זה yakir8) אני צריך לעשות yakir8@013? ואז אני מגדיר את זה רגיל?אם כן אז מה הנציג של 013 אומר לי שאם הראוטר שלי תומך בPPPOE אז אין מה לעשות צריך להחליף אותונ.באנחנו מדברים פה על HOT כן כי שם אני לא מצליח להגיר
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים בלבלת אותי יש לך תשתית כבלים או בזק ? עריכה : הבנתי אותך את תשתית בזק הצלחת לחבר , אתה רוצה לחבר כבלים + 013 לממשק הרואטר הצלחת להגיע ?
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים יש לך שם הגדרת חיבור l2tp\pptp ?אם כן בסך הכל אתה צריך להגדיר שם וסיסמה לדוגמא:udi12345 אל תשכח לשמור .
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים מחבר זהו שזאת הבעיה שלי שיש לי רק הגדרות של PPPOE זאת הבעיה שלי.....עריכה: או שאני לא מוצא למרות שאני לא ממש חושב ככה כי עברתי על כול אפשרויות.
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים לא תצליח לחבר אותו . אתה חייב l2tp\pptpלפי הנתונים הטכניים של הראוטר הזה http://www.buffalotech.com/files/downloads/WHR-HP-G54_DS.pdf הוא תומך בכבלים אך ורק עם חיבור ללא חייגן . אז או תתקשר לספק שלך ותבקש חיבור ללא חייגן . או שתשתמש בראוטר הזה בבית שלך .
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים מחבר כמה שאלות לראות שבאמת הבנתי L2TP זה חיבור לרשת בעזרת חייגן נכון. והראוטר לא תומך בזה אז אני צריך חיבור ללא חייגן נכון?אז כול מה שאני צריך לבקש או לבדוק אם היא עוברת חברה זה אם החיבור לרשת הוא בלי חייגן ואז ההגדרות היו כמו שאני מגדיר בבית שלי?
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים כן l2tp\pptp\pppoe זה למעשה חייגן ככה שאם יאפשרו לך חיבור ללא חייגן , לא תצטרך להגדיר שום דבר בראוטר , למעט לשים אותו על dhcp . אתה לא חייב לעבור ספק , תרים טלפון ל 013 ותבקש חיבור ללא חייגן . יכול להיות מאוד שיאפשרו לך .
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים יש לך שם הגדרת חיבור l2tp\pptp ?אם כן בסך הכל אתה צריך להגדיר שם וסיסמה לדוגמא:וזה ממש לא נכון שב L2TP (או PPTP) צריך רק שם משתמש וססמאאתה מן הסתם חייב להכניס את הכתובת של שרת ה L2TP של הספקית שלךאבל זה לא רלוונטי לדיון, מכיוון שהנתב הזה באמת לא תומך ב L2TP, מבחינת חיבור בארץ, לפחות לפי ה MANUAL הזה:http://www.buffalotech.com/support/getfile/?WHR-HP-G54-Manual-v1.7-web.pdf(לא מוזכרת שם האפשרות לחייג בצורות שונות מ PPPOE)תוכל להתחבר עם הנתב הזה לאינטרנט בארץ ב-2 דרכים עקרונית (2 וחצי בעצם)והן PPPOE (על תשתית ADSL של בזק)וחיבור ללא חייגן בכבלים.שים לב, תוכל כנראה גם לחייג מהמחשב דרך הנתב הזה,כלומר גם אם אין לך חיבור ללא חייגן, תוכל לחבר אותו במצב DHCPולהגדיר חייגן במחשב (אפילו אלחוטי) שיחייג דרך הנתב>דרך המודם> לספקית שלך.החסרונות במצב כזה הם:1- אתה מגדיר חייגן במחשב (לא כזה ביג דיל האמת)2- תוכל להיות מחובר רק ממחשב אחד, אלא אם כן הספקית שלך מאפשרת מספר התחברויות על אותו שם משתמש (ואז תוכל להגדיר חייגן בכל מחשב ולחייג)כמובן שמומלץ לבקש מהספקית (זו שאחראית על החיבור של המחשב שמחובר בכבלים) חיבור ללא חייגן.זה
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים וזה ממש לא נכון שב L2TP (או PPTP) צריך רק שם משתמש וססמא כן צודק , שכחתי מזה .
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר אם אני מבקש חיבור ללא חייגן אני מגדיר כמו שאני יודע(כמו שאני הגדתי בADSL)?
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר אתה שם את הראוטר שלך על dhcp אתה יכול להסביר לי בדיוק אך אני מגיד את הDHCP פשוט זאת נסיע ארוכה....תודה רבה מראש אם לא אמרתי....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.