פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים קניתי משחה טרמית,הוצאתי את הקירור של הכרטיס מסךהיה שם את הליבה[כנראה] וופדים מסביב מרחתי על זה את המשחה שקניתי חיברתי את הקירור מחדש ושמתי על זה מאוורר 80MM:אבל עכשיו הטמפ' מעל 90 מעלותמשהו כמו 95 מעלות צלסיוס..מישהו יודע למה ?~זו שאלה של חבר שלי,בבקשה לענות בצורה מלאה והיטב D:
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים בשביל תשובה מלאה צריך שאלה מלאה:תוכל לפרט באיזה כרטיס מדובר ובאיזה מאוורר?אם השתמשת במאוורר 8 ס"מ פשוט (כמו של מארז) אז זה נס שהכרטיס לא נצלה. חייבים Heat sink שיבוא במגע עם הרכיבים. פתרון כזה פשוט לא עובד. תעיף את זה ותחזיר את הקירור המקורי.אם השתמשת בגוף קירור יעודי לכ. מסך, כנראה שהצימוד התרמי לא טוב. זה יכול לקרות כששמים כמות מוגזמת של משחה תרמית, או כשלא מנקים את השאריות מהקירור המקורי (אלכוהול 70% ומטלית).יכול להיות גם שגוף הקירור לא עושה את העבודה כמו שצריך. בין אם צריך לחבר למקור מתח ולהגדיר מתחים, או אולי הוא סתם תקול.מקווה שעזרתי. ושוב, שאלה מפורטת תעזור לנו לעזור לך.
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים מחבר על הכרטיס יש גוף קירור יעודי לכרטיסי מסך רק שבמקום מאוורר ה35MM או 40MM[לא בדקתי] הסטוק שמתי עליו 80MM ניקיתי את השאיריות מהקודםעם אלוכוהול לא זוכר כמה אחוז לא נשארו סיביםושמתי שכבה לא עבה אלה יחסית דקהאבל לפני זה המשחה הייתה מפוררת הכרטיס מסך הוא 7300LE והטמפ' לפני נשיוני הייתה 50 מעלות ועכשיו היא מעל 90
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים איך חיברת את המאורר להיטסינק, השארת מרחק בינהם? אל תשכח שככול שהמאורר יותר גדול בדר"כ גם הDZ שלו יותר גדול, אז היטסינק קטן ומאורר גדול זה יהיה ממש חסר תועלת.
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים מחבר זה לא פעם ראשונה שאני שם את המאוורר הזה עם הקירור במקום המקורי והוא דווקא הוריד לי את הטמפ' מתחת ל50משהו כמו 48 במקום 55 אז זה לא המאוורראז אני לא מבין איך שכבה כל כך דקה של משחה תרמיט עדיפה על חתיכות מפוררות של משחה ישנה
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים כנראה שלא ניקית מספיק טוב את המשחה הישנה ויש משהו שחוצץ בין הליבה להיטסינק.בתכלס גם בלי שום חומר טרמי, במידה ויש מגע בין שניהם הוא לא אמור להגיע לטמפ' כאלה.
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים אם הוא לא זייף עד עכשיו אין סיבה שהוא יתחיל לזייף.זה שהגוף קירור קר רק מחזק את הטענה שלי שאין מגע טוב בין הליבה להיטסינק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.