עבור לתוכן

פעילת השלום שנהרגה - איך החיילים שלנו יכלו ?

Featured Replies

פורסם

גם עלי אותו תיאור לא מקובל, אבל מכאן ועד לטעון שהתמונות עצמן הן מזויפות הדרך מאוד ארוכה, שכן הן כשלעצמן אינן מחזקות אף אחת מהטענות ורק אדם טיפש יסיק מהן מסקנות לגבי מהלך הארועים.

הספין שאינדימדיה הוסיפו הוא אופייני להם, אבל למה לשפוט רק על פי אתר שדבר מעין זה הוא הפרנסה שלו?

• תגובות 74
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התמונות שמלוות את הכתבות די סותרות את תיאור עדי הראיה,ובגלל שאמינותן מוטלת בספק וגם הדיווח מעדי הראיה מוטל בספק,הפרט שהיא נדרסה ע"י דחפור הוא בגדר השערה בלבד בשבילי כרגע!

פורסם

אני מניח שאם האמריקאים דורשים מישראל לבצע חקירה בעניין ושצה"ל כבר פרסם הודעת התנצלות, יש דברים בגו.

פורסם

כל הכבוד! כמה חבל שהוא לא עשה גם רווס!

מה לעזעזל הם רוצים מאיתנו הפעילי שלום האלו. נימאס כבר שכל אחד מכניס את האף שלו לצרות של אחרים. צה"ל הרס בית של מחבלים! כל הכבוד לצה"ל!!!! למה היא לא הפגינה מול המשפחה של המחבל על זה שהוא הרג כמה אנשים חפים מפשע מהצד השני!!!

נימאס כבר תתועררו אנשים! נימאס כבר שכולם יודעים לשפוט רק את ישראל אבל להיסתכל על עצמם הם לא יכולים! במקום לבוא לישראל ולהפגין היא לא יכלה להישאר בארה"ב ולהפגין על המלחמה. נימאס כבר!!!

תתעסקו בעינינים של המדינה שלכם! ותפסיקו להתערב!

ואני מצדיע לבוש!!! סוף סוף מנהיג שנימאס לו מהבולשיט של העולם שמדרדר לטרור! כל הכבוד בוש אני ובטוח עוד הרבה אנשים מאחורייך! שנימאס להם מכל המצב הדפוק הזה.

פורסם

אני חושב שגם הילד מוחמד אדורה ש-"נהרג בידי חיילי צהל" לא נמצא אמת בדבר.

התחקיר שצה"ל העלה , עם מומחים , שהוא נהרג מיריות של מחבלים בסמוך אליו.

פורסם

כל הכבוד! כמה חבל שהוא לא עשה גם רווס!

מה לעזעזל הם רוצים מאיתנו הפעילי שלום האלו. נימאס כבר שכל אחד מכניס את האף שלו לצרות של אחרים. צה"ל הרס בית של מחבלים! כל הכבוד לצה"ל!!!! למה היא לא הפגינה מול המשפחה של המחבל על זה שהוא הרג כמה אנשים חפים מפשע מהצד השני!!!

נימאס כבר תתועררו אנשים! נימאס כבר שכולם יודעים לשפוט רק את ישראל אבל להיסתכל על עצמם הם לא יכולים! במקום לבוא לישראל ולהפגין היא לא יכלה להישאר בארה"ב ולהפגין על המלחמה. נימאס כבר!!!

תתעסקו בעינינים של המדינה שלכם! ותפסיקו להתערב!

ואני מצדיע לבוש!!! סוף סוף מנהיג שנימאס לו מהבולשיט של העולם שמדרדר לטרור! כל הכבוד בוש אני ובטוח עוד הרבה אנשים מאחורייך! שנימאס להם מכל המצב הדפוק הזה.

אני מציע לך להמנע מהתבטאויות כאלו בעתיד.

נ.ב. על פי מה שאני יודע, הוא כן עשה רוורס.

פורסם

נ.ב. על פי מה שאני יודע, הוא כן עשה רוורס.

חבל שאתה לא רואה איך אני מחייך! ;D

פורסם

חבל שזה מה שגורם לך לחייך.

פורסם

LOL :lol:

ועכשיו לרצינות:

לטיפשות יש מחיר.

פורסם

זה גורם לי לחייך!

כי נימאס לי שכל פעילי השלום יודעים להכניס את האף. הפעם האף ניכנס יותר מדיי עמוק! וזה המכה! כל הכבוד לצה"ל.

פורסם

אני בטוח שנהג המפלצת בכלל לא ראה אותה ממרום מושבו

ולחשוב שמתה לחינם באחד המקומות הכי מסוכנים בעולם

ובתוך 5 שניות כולם המשיכו קדימה בוש נגד סאדם

מי יזכור אותה מחר

פורסם

עזוב אותי ימני, שמאלני, מזויף, לא מזויף. מי שעומד מול כזה דחפור צריך להיות מודע לסיכון שהוא לוקח. היא הייתה צריכה לזוז מהדרך, וחבל שלא עשתה את זה, אבל זאת הייתה הבחירה שלה.

פורסם

אם היא עמדה מול דחפור שהולך להרוס תשתית טרור, מעבדה שמיצרת חומרי נפץ שמפוצצים לי את החברים באוטובסים,

היא מפריעה לו במלאכה החשובה שהוא עושה, ומיצידי הוא יכול לעבור עליה עוד כמה וכמה פעמים

ואין לי שום דבר נגד פעילי זכויות אדם שעוזרים במזון ובתרופות לאזרחים (לא טרוריסטים)

אבל שלא יפלשו לתחום לא להם, אם הם נכנסים לשם מרצון, האחריות על החיים שלהם היא ביידהם.

פורסם

אנשים כמוה הם פשוט פאנטים לגמרי. באמת, מה הסיבה לבוא לישראל, לשטחים, לחיות בעוני, ברעב, עם סכנת חיים כל יום ? כנראה שמשהו לא בסדר אצלה בשכל והיא מנסה לפצות על כך במחשבה שהם "עוזרים" לזולת, ולמען שלום העולם. כנראה שיש בה שנאה עצומה ליהודים, או שמשהו אצלה לא בסדר, כי אני באמת לא מבין למה בחורה בת 23, שיכולה לחיות חיים נורמליים בבועת החלום האמריקני של הוריה תבוא לשטחים כדי לחיות אצל משפחה פלסטינית. וכן, שוב פעם מעלים את נושא האנטישמיות, אבל מה לעשות, זה נכון.. אם היא באמת הייתה רוצה להשפיע, היא לא הייתה באה לכאן ועומדת מול בולדוזרים, אלא נשארת בארה"ב ומגייסת כספים שילכו לפסטיניים ה"מסכנים" שלה, לאוכל, ביגוד, תנאי מחייה, אבל לא, היא תבוא עד הנה בשביל לשחק אותה איזו צדיקה גדולה שאכפת לה מן הפליטים הפלסטינים, ותעמוד מול בולדוזר, כי על "עקרונות" אסור לוותר.

ובאמת דבר מוזר, גם אני כמו Miyota, לא ראיתי שום פעילים כאלה מן הצד השני של המתרס, מוזר מאוד.. אני לא ראיתי שום אזרח אמריקני נאור שבה לכאן להפגין מול בתים של מחבלים על רצח אזרחים חסרי אונים בפיגועים רצחניים בישראל..

עוד דבר שעצבן אותי נורא, ב CNN, הכותרת לידיעה היא "Israeli bulldozer kills American protester". דבר ראשון, אני כבר יכול לנחש בבירור מה עולה לאמריקני הממוצע לראש שהוא רואה כותרת כזאת, בעצם, כל אחד יכול לדעת מה תהיה הדעה שלהם אחרי כותרת כזאת.. אחרי זה מתפלאים למה יש אנטישמיות בארה"ב.

דבר שני, לפי הכותרת הזאת, משתמע שהבולדוזר ממש רדף אחריה כשהיא נסה על חייה, והוא משטח אותה כמה פעמים בתאוות דם בלתי נשלטת.. זה ממש לא ככה, וכמו שכבר אמרו פה, אדם שעומד מול בולדוזר כזה ומחליט להישאר במקום ולא לזוז, זאת החלטה שלו. אפילו אם הנהג ראה את הפעילה, ובכל זאת רצה לדרוס אותה, וזה דבר שאם הוא נכון אני ממש נגעל ממנו, אבל בכל זאת - ההחלטה בידיך, תזוזי וזהו, אבל היא החליטה להישאר במקום. כנראה שבדיעבד זאת הייתה החלטה שגוייה..

פורסם

אני לא מאמין שהנהג דרס אותה בכוונה

צריך אופי מאוד מסויים כדי לדרוס אדם בכוונה תחילה.

לדעתי הוא בכלל לא ראה אותה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים