פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים הAI של החיות לא משהו אה ?http://www.nofrag.com/2008/oct/20/29884/איזה כבר AI צריך להיות חיות? מה אתה רוצה? שהם יתחילו לדבר איתך? אוליי יכינו לך כוס קפה?
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים מישהו יודע מתי נוכל לקנות אותו?.... לא משנה באיזו דרך... STEAM direct2drive חנות.... לא יודע...
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים איזה כבר AI צריך להיות חיות? מה אתה רוצה? שהם יתחילו לדבר איתך? אוליי יכינו לך כוס קפה? חח ראית את הסרטון בכלל לפני שהגבת? גדול
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים חחחחחחחחחחחחח ענק, אפשר לקרוא לזה UI שזה UNARTIFICIAL INTELIGENCE איזה גרפיקה מדהימה... CRYSIS במדבר צריך להיות מגניב
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים הכל מגניבאבל למה לעזאזל האנימצית ריצה כ"כ מטומטמת?כשאתה רץ זה נראה כאילו דוחפים לך משהו לתחת תוך כדי שאתה עושה ג'וגינג
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים הכל מגניב אבל למה לעזאזל האנימצית ריצה כ"כ מטומטמת? כשאתה רץ זה נראה כאילו דוחפים לך משהו לתחת תוך כדי שאתה עושה ג'וגינג כל אחד והריצה שלו אתה יודע הגיבור חיי באפריקה.... באפריקה יש כושים.... לכושים יש מקלות.... בין הכושים יש הומואים
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים maximskv הצניות שלך מתחילה ממש לעצבן אותי... (ובתוך תוכי גם להעציב.... :-\)
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים חח ראית את הסרטון בכלל לפני שהגבת? גדול חח עד שהוא טען.... לא היה לי כוח... אני אראה עכשיו. עריכה: חחחחח
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים maximskv הצניות שלך מתחילה ממש לעצבן אותי... (ובתוך תוכי גם להעציב.... :-\)ציניות? תוכי?אה???
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים בתוך-תוכי!!.... חחחח!!... הרגת אותי עכשיו... יופי בזכות זה הפסקתי להיות אנטי אליך הצחקת אותי....
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים הוא דיבר על זה: אתה יודע הגיבור חיי באפריקה.... באפריקה יש כושים.... לכושים יש מקלות.... בין הכושים יש הומואים בתוך-תוכי!!.... :lol:
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים אני חושב שאתה היחיד שעלית על זה כולל הוא....בכל מקרה האפשרות היותר הגיונית (אבל ממש לא חכמה..) זה שהוא קרא תוכי (סוג של ציפור...). אכן מקומם....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.