עבור לתוכן

שאלה בקשר למעבדים שישיקו INTEL וAMD

Featured Replies

פורסם

שלום, ראיתי את הכתבה הזאת: http://hwzone.co.il/news/1192645687/18798/ ולא כל כך הבנתי כמה דברים

1) המעבדים האלה (בפרט המעבד Q9450), פחות יקרים מהמעבדים הסבירים Quad שיש היום והמפרטים שלהם יותר מרשימים ממה שיש היום? איך זה יתכן?

2) אם הם באמת יותר טובים ממה שיש היום, למה אינטל לא תוריד את המחירים של המעבדים הנוכחים? ( אם הם יותר יקרים ופחות טובים - מי יקנה אותם?)

3) מתי יצאו המעבדים האלה לארץ? (כתוב שבנובמבר משיקים אותם אבל השאלה שלי מתי הם יגיעו לארץ והאם באמת הם יעלו ככה)

4)האם יצאו מעבדים של AMD שיוכלו להתחרות עם המעבדים במחיר סביר (Quad) של אינטל (מבחינת מחיר וביצועים)?

5)אני רוצה לקנות מחשב חדש בטווח של החודשיים הקרובים, כמה שיותר מהר יותר טוב, כדאי לי לחכות למעבדים האלו או שעדיף לי לקצר תהליכים ולקנות את הQ6600? (או בכלל ללכת על AMD)

פורסם

1. כי הם בליטוגרפים של 45NM שעולה פחות ליצר.

2.לא סביר להניח - ראינו את זה כשיצא המחליף של ה E6300 וה E6400 המחירים שלהם נשארו אותו דבר. (מי יקנה? מי שיש לו לוח שמסוגל לעבוד עם FSB רק עד 1066MHZ ולא 1333 כמו בחדשים.)

3.בפעם האחרונה שיצאו מעבדים חדשים זה קרה דיי מהר... ההגעה לשוק השיראלי.. עלויות? תוסף לזה רווח לחנויות וספקים.... אם המחיר של הQ6600 הרשמי היה 266$ בארץ הוא נמכר ב 1480 בערך - תעשה את החישוב.

4. לא ידוע עדיין (לא לי לפחות..)

5. המעבדים החדשים מציגים שיפור של 10 אחוז בערך, ושיפור בפליטת החום ובצריכת החשמל.

אך לאור המחירים אולי כדאי לחכות עם זה.. תלוי בך..

לAMD כרגע כדאי לעבור אם התקציב נמוך, המעבדים שלהם נותנים יחס ביצועים למחיר טוב משל אינטל.

פורסם
  • מחבר

מה זה דיי מהר? עד סוף נובמבר הם יגיעו?

מבחינת שדרוג עתידי, שווה לי לחכות או שאפשר להסתדר גם עם הQ6600.

ואם באמת ההבדל בביצועים הוא רק 10% ומבחינת שדרוג בעתיד לא יהיה לי בעיה עם הQ6600, כדאי לי לקנות אותו?

ואם כן, לקנות עכשיו או לקוות שיורידו את המחירים של המעבד לקראת אמצע\סוף חודש הבא?

פורסם

דיי מהר זה אומר שהמחליפים של הE6300\400 הגיעו אם זכרוני אינו מטעה אותי משהו כמו שבועיים אחרי ההשקה..

אני לא חושב שהמחיר של הקואאד 6600 ירד משמעותית כשהמעבדים החדשים יצאו...

אם אתה יכול לחכות חודש וחצי תקבל טיפה יותר מהכסף שאתה מוציא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים