עבור לתוכן

אוזניות שבקו חיים - מחפש אוזניות בתקציב עד 200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי,

אני משתמש באוזניות של seneshizer דגם HD201, פרט לעובדה שהן נורא עדינות והפלסטיקה שלהן מאד עדינה, הן עובדות מעולה ואני הייתי מרוצה מאיכות השמע שלהם ביחס לטווח המחיר.

מהיום, ערוץ אחד באוזניות הפסיק לעבוד, ויוצא שאני שומע רק מערוץ אחד. ניסיתי לבדוק את האיזון במחשב ובווינאמפ, הכל עובד כשורה ואין בעיה מיוחדת שם. לכן, תהיתי אולי מדובר בבעיה בכרטיס הקול, בדקתי את האוזניות במחשב של אחי ושם גם כן, מופיעה אותה תקלה, מה שכניראה מעיד על בעיה באוזניות.

השאלה, כיצד יכול להיות שפתאום ערוץ אחד באוזניות מפסיק לעבוד?

ואם אין אפשרות לסדר את זה איכשהו, אשמח לקבל המלצה על אוזניות באותו טווח מחירים של ה-HD201 ובאותה איכות שמע. רק שהן יהיו מעט יותר מסיביות, ולא עשויים מפלסטיקה עדינה שעלולה להישבר בכל רגע.

הטווח הוא עד 200 שקלים.

:nixweiss:

פורסם

יש לך אפשרות לפרק אותם? אולי אחד הכבלים התנתק כשמשכת אותו או משהו כזה, ואם כן אז אפשר להלחים...

פורסם

הוסף תקציב לכותרת.

פורסם
  • מחבר

יש לך אפשרות לפרק אותם? אולי אחד הכבלים התנתק כשמשכת אותו או משהו כזה, ואם כן אז אפשר להלחים...

כן, החוטים אכן התנתקו. אין לי מושג איך להלחים... :nixweiss:

פורסם

קודם כל-

הוסף תקציב לכותרת.

לפני שהת'ראד ננעל

דבר שני, אתה יכול לגשת לחנות אלקטרוניקה ובד"כ שם מישהו יכול לעשות את זה תמורת תשלום סימלי (פחות יקר לאוזניות חדשות...), אם לא, אז תצתרך לחכות למשהו שמבין קצת יותר באוזניות בתקציב הזה שיתן לך המלצה :)

פורסם

תבקש מחבר שילחים לך את זה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אין לי חברים שיודעים להלחים או מתעסקים באלקטרוניקה.

פורסם

איזה מוזר גם היום שלי שבקו חיים רק שהאיכות נהיתה מסריחה

חבל שאח שלי הרים את הוואליום של הLINE IN שלשם מחובר המיקסר

וזה גרם לאפקט של חרא איכות !!! אכלתי סרט שהן נשרפו

תאמת?

הן נופלות לי הרבה ואף פעם לא נשבר :nixweiss:

והרבה.

פורסם
  • מחבר

ההלחמות בתוך האוזניות הן גובלות בזלזול, אמנם האיכות של האוזניות היא מעולה יחסית למחיר שלהן, אך המבנה השביר של האוזניות וההלחמות המזלזלות גורמות לכך שכל העניין הופך ללא משתלם, למרות האיכות הגבוה של הסאונד.

פורסם

יש לי HD202 ואני יכול להגיד לך שהם נחבטו המון ברצפה...וגם אצלי ערוץ אחד שבק חיים...וכן, נאלצתי לפרק אותם ולמרות שההלחמה לא נהרסה הלחמתי מחדש והן עובדות כמו חדשות עד היום...

זה מאוד פשוט להלחים את זה וכדאי שתנסה או כמו שאמרו תיתן למישהו שיודע לנסות לפני שאתה קונה אוזניות חדשות...

פורסם

אני משתמש ב AKG K-55 כבר שנה +, סהכ מרוצה.

בעתיד הרחוק מקווה לשתדרג, ולקנות ציוד ברמה :smile1: :smile1:

פורסם

קח אותן למעבדת אלקטרוניקה. תשאל אותו כמה עולה 2 הלחמות באוזניות. אם הוא מניאק הוא יגיד לך 20 שקל. אם הוא בחור טוב חינם. תפרק אותן מראש כך שהוא יצטרך רק להלחים וזה הכל. אני בטוח שיש לך לפחות חבר אחד שהחזיק מלחם פעם בחיים. אם לא, אולי הגיע הזמן שאתה תלמד :)

מלחם בסיסי עולה גרושים. תחמם אותו, תן נגיעה קטנה בבדיל שהוא יימס, תכניס את החוט פנימה, תזיז את המלחם ותחזיק את החוט כמה שניות עד שהבדיל מתקשה וזה הכל. ברוב האוזניות זה לא בעיה. לדעתי ב-201 מדובר על הלחמות מאוד קלות וגדולות ביחס לאוזניות אחרת. K340/K701 לדוגמא הן אוזניות שמאוד מעצבן לעבוד על ההלחמות שלהן.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

חבר שלי הלחים לי את האוזניות, והעסק מסרב לעבוד... כניראה שהן נהרסו מסיבות נוספות.

לכן, אני אשמח אם תתנו לי המלצות לאוזניות באיכות של האוזניות שנהרסו לי (HD201), אך שיהיו יותר מסיביות.

התקציב הוא עד 200 שקלים, דעות? [br]פורסם בתאריך: 22.10.2007 בשעה 20:20:04

חשבתי על ה-HD202, הן בתקציב שלי.

איך הן? האם הן מסיביות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים