עבור לתוכן

1950PRO 256MB Vs. 1950GT 512MB

Featured Replies

פורסם

שווה.

ה - PRO לא יחזיק יותר מה - GT, אבל יחזיק באופן קצת יותר טוב.

ההבדלים בין הכרטיסים קיימים אבל לא משמעותיים במיוחד, סה"כ 75 בליבה ו - 180 בזכרונות.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שעדיף לקנות 1950GT עם 256 מ"ב כי זה יחזיק אותו דבר.

מקסימום לקראת הזמן שנצטרך להחליף כרטיס אז אולי נעשה OC...

יש לך את המקום שמוכר את הכרטיס הזה הכי זול ומקום טוב?

תודה רבה =)

פורסם

יש אותו ב - 650 ש"ח ב - WELLCOM.

וב - 660-665 ב - TMS ו - IQPC.

מה שנוח לך.

שיהיה הזמן להחליף לא תרגיש בהבדל ב - OC.

פורסם

שווה.

ה - PRO לא יחזיק יותר מה - GT, אבל יחזיק באופן קצת יותר טוב.

ההבדלים בין הכרטיסים קיימים אבל לא משמעותיים במיוחד, סה"כ 75 בליבה ו - 180 בזכרונות.

אני אף פעם לא אמרתי שההבדל בינהם הוא שמיים וארץ וגם לא היימרתי להגיד זאת אבל לפעמים ההבדל הקטן הזה הופף משחק מלא הכי שחיק שזה נגיד כמו 17FPS ליחסית שחיק שזה 22,21FPS שזה באמת עושה את ההבדל מה שכן זה תלוי גם איזה משחק ואתה אף פעם לא תראה הבדל של 10-15FPS+ בינהם לפחות לא במשחקים החדשים...

פורסם
  • מחבר

אני אף פעם לא אמרתי שההבדל בינהם הוא שמיים וארץ וגם לא היימרתי להגיד זאת אבל לפעמים ההבדל הקטן הזה הופף משחק מלא הכי שחיק שזה נגיד כמו 17FPS ליחסית שחיק שזה 22,21FPS שזה באמת עושה את ההבדל מה שכן זה תלוי גם איזה משחק ואתה אף פעם לא תראה הבדל של 10-15FPS+ בינהם לפחות לא במשחקים החדשים...

אז רגע מה אתה ממליץ לי לקנות? אל תשכח שיש הפרש של 150 שקל ביניהם.... והרזולוציה משנה בהבדלים? נגיד ואני משחק על 1024x768 אז מה יהיו ההבדלים?

פורסם

בפעם הבא אם קונים מחנויות מפוקפקות עדיף להגיע לשם ולוודא אישית.

פשוט העיסקה על הכרטיס הזה ממש טובה, בחנויות אחרות כמו SKYPC ונועה הוא עולה 180-200 ש"ח יותר.

חנות מפוקפקת האחראי פורום ממליץ כל כרטיסים משם ככה שהיא כנראה לא הייתה כל כך מפוקפקת או לפחות אף אחד לא אמר כלום

פורסם

X1950PRO+Zalman VF900

או בקיצור גרסת ה-Ultimate

פורסם

הגירסא בהחלט מרשימה על הנייר לכן הזמנתי את ה ULTIMATE בעצמי אבל גיבור מחשבים שלחו לי על דעת עצמם ובאותו מחיר את הגירסא הרגילה שנמכרת כרגע בנועה ה 740 שקל אז שים לב טוב מאיפה אתה רוכש הם אומרים שאין ליבואן בכלל את הגירסא הזו כרגע

פורסם

וזה אמור לעניין את?

בצעת עסקה על כרטיס מסוים וקבלת כרטיס אחר?

תחזיר להם את המוצר ותבטל עסקה

כול עוד יש לך חשבונית עסקה שמראה כי רכשת את המוצר שרצית וקבלת מוצר אחר שום תירוץ מצידם לא יתקבל

בגלל זה עושים הזמנות פנים מול פנים ומתעקשים על הדגם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים