עבור לתוכן

1950PRO 256MB Vs. 1950GT 512MB

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ולפי מה שהמליצו לי כאן אני צריך 1950pro, אבל חבר שלי מצא כרטיס אחר שאולי יותר משתלם לי אז אני רוצה לשאול לדעתכם.

נתוני ה-1950 pro:

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1202&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7&

נתוני ה-1950GT:

http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6134

אבל יש מקום שמוכר את זה ב-777 שקל...

אז מה עדיף לי? ואני כבר בחריגה אז אל תציעו כרטיסים יותר יקרים מאלה....

נ.ב: מצאתי כרטיס נוסף : 1950GT 256MB .

והנה קישור: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5843

ואחרי הכל אני התחלתי עוד בתקציב של 8600GT שעומד על 650 שקל ואני לא רוצה לחרוג בכל כך הרבה אם ההפרשים לא משמעותיים כללל כךךך....

אז בקיצור מה יותר טוב? מה יותר משתלם? מה יעבוד עם המשחקים החדישים שיוצאים יותר טוב? והכי חשוב, מה יחזיק הכי הרבה זמן מעמד ויהיה עמיד למשחקים הבאים?

תודה רבה =)

פורסם

אני לא יודע כמה אתה מבין בחומרה אבל אני אנסה להסביר לך משהו אז תנסה לקלוט:

כאשר אתה מגיע לניצול של יותר מ256MB במשחק כלשהו אתה צריך תמיכה מהכרטיס עצמו (מהליבה) כדי להמשיך לעבוד ברמות כאלה של גרפיקה (משום שיש גרפיקה מרהיבה והרבה פרטים על המסך יש דרישה של יותר זיכרון ומאמץ של הכרטיס בכל פריים....) לכן זה לא חוכמה לתת לכרטיס 512MB כדי להגיע למקומות האלה אבל כאשר הוא יגיע לכאלה רמות של גרפיקה אין לך תמיכה של הליבה (אני מתכוון שהליבה כבר לא סוחבת...)

כי מאחורי כל ליבה חזקה צריך כמות מכובדת של זיכרון אבל מה שאני מנסה להסביר לך שזה גם פועל להיפך.. :hi:

ואתו דבר לגבי רזולוציוטת גבוהות זה לא חוכמה שתיקח איזה 7600GS 512MB ותגיד שאתה לוקח 512MB כי אתה משחק ב-1600X1200 ומעלה הבעיה שהכרטיס כבר לא סוחב ברמות כאלה של גרפיקה (כמובן שזה תלוי איזה משחק... אבל בחייאת כולה 76GS)

אני מקווה שיש מבין :xyxthumbs:

ולכן אני אומר לך על הPRO :xyxthumbs:

אני מצטער על כל שניה שקניתי PRO עם 512MB זאת טעות ממש גדולה יכולתי לחסוך איזה 200 שקל לאיזה זלמן...

אל תעשה את הטעות שלי :xyxthumbs: (למרות שאני משחק על 1600X1200 אבל אין קשר הFPS נמוך ולא שחיק)

פורסם
  • מחבר

שמע אחי תודה על ההסבר.

הבנתי אותך אז עכשיו ההתלבטות שלי זה מה עדיף:

1950pro או 1950gt בעלי 256 מ"ב.

הקטע שאני רוצה משהו חזק אבל אני מעט מוגבל... ההבדל במחיר הוא איזה 150 שקל בערך. האם שווה ההשקעה הנוספת הזאת של הכסף?

ובכמה זמן בערך הפרו יחזיק מעמד אצלי יותר מאשר הג'י טי?

וחוץ מזה שמע אחי, אני לא משחק על רזולוציות גבוהות אני משחק בד"כ על 1024x768.

תודה =)

פורסם

אתה יכול לקנות X1950P ULTIMATE וזה חוסך לך C@ וקירור

פורסם

אחי תלך על ה 256-X1950GT אתה יכול לעשות לו אובר קלוק [OC] ובכך לעבור את גירסת

ה X1950 PRO-256 בביצועים,אין לך מה לדאוג הOC לא פוגע בכטיס בעקבות העבודה הקשה,

הקירור של הכרטיס מספיק טוב גם לאחר OC,הOC לכרטיס הזה הוא ממש פשוט ואתה לא צריך לעשות

כלום חוץ מלסמן 2 V בשתי תיבות ולהעלות כמה חיצים ויש לך כרטיס יותר טוב מהPRO תוך 5 דקות

דרך תוכנה במחשב.

פורסם

OC= מקצר חיים של רכיב אלקטרוני

לך על הPRO אתה לא רוצה שבאמצע משחק פתאום המחשב יאתחל את עצמו עקב חוסר יציבות בכרטיס אתם מתכננים פה לעשות OC לליבה שלא בנויה לזה..

אתה יכול לקחת PRO ולעושת לו OC כמוני כי אתה בחיים לא תגיע לכאלה קלוקים עם GT בלי מודים..

בקיצור סתם חרטטרטה...

לך על PRO לא תצטער מחזיק הכל על HIGH יפה כולל פליטרים אל תתפוס אותי במילה אני מדבר על רובם

דרך אגב איזה ספק יש לך?

פורסם

PRO ן GT מבוססים על אותו רכיב , רק שקובעים להם במפעל מהירויות שונות כדי שיוכלו למכור אותם במחירים שונים.

לכן יותר כדאי לקנות GT ולהאיץ אותו בעצמך

פורסם

אני לא יודע כמה אתה מבין בחומרה אבל אני אנסה להסביר לך משהו אז תנסה לקלוט:

כאשר אתה מגיע לניצול של יותר מ256MB במשחק כלשהו אתה צריך תמיכה מהכרטיס עצמו (מהליבה) כדי להמשיך לעבוד ברמות כאלה של גרפיקה (משום שיש גרפיקה מרהיבה והרבה פרטים על המסך יש דרישה של יותר זיכרון ומאמץ של הכרטיס בכל פריים....) לכן זה לא חוכמה לתת לכרטיס 512MB כדי להגיע למקומות האלה אבל כאשר הוא יגיע לכאלה רמות של גרפיקה אין לך תמיכה של הליבה (אני מתכוון שהליבה כבר לא סוחבת...)

כי מאחורי כל ליבה חזקה צריך כמות מכובדת של זיכרון אבל מה שאני מנסה להסביר לך שזה גם פועל להיפך.. :hi:

ואתו דבר לגבי רזולוציוטת גבוהות זה לא חוכמה שתיקח איזה 7600GS 512MB ותגיד שאתה לוקח 512MB כי אתה משחק ב-1600X1200 ומעלה הבעיה שהכרטיס כבר לא סוחב ברמות כאלה של גרפיקה (כמובן שזה תלוי איזה משחק... אבל בחייאת כולה 76GS)

אני מקווה שיש מבין :xyxthumbs:

ולכן אני אומר לך על הPRO :xyxthumbs:

אני מצטער על כל שניה שקניתי PRO עם 512MB זאת טעות ממש גדולה יכולתי לחסוך איזה 200 שקל לאיזה זלמן...

אל תעשה את הטעות שלי :xyxthumbs: (למרות שאני משחק על 1600X1200 אבל אין קשר הFPS נמוך ולא שחיק)

אבל למה הגישה המתנשאת.או שרק נדמה לי ככה

פורסם

רגע אז מה עדיף GT שעשו לו OC

או PRO רגיל ?!!?

פורסם

אל תקח ולא שבת שלום אני כמובן מביע רק את דעתי וניסיוני אבל אני הזמנתי מהם את הכרטיס הזה לפני שבועיים וקבילתי את הדגם הרגיל הלא מומהר עם הקירור המקורי באותו מחיר בלי שטרחו לשאול או לעדכן אותי אחר כך תנסה לתפוס אותך סיפור מאלוהים כי יש לך שירות הודעות והם לא ממש חוזרים אלייך בדרך כלל

וגם אמרו שאין את הכרטיס ליבואן בכל מקרה אני נכוותי מהם

תקח את הדגם הרגיל מנועה ב 740 במבצע כרגע

אני עוד מחכה לתשובה מגיבור מה לעשות עם הכרטיס שקיבלתי אחרי שהזמנתי משהו אחר בכלל וכבר חוייבתי

פורסם

בפעם הבא אם קונים מחנויות מפוקפקות עדיף להגיע לשם ולוודא אישית.

פשוט העיסקה על הכרטיס הזה ממש טובה, בחנויות אחרות כמו SKYPC ונועה הוא עולה 180-200 ש"ח יותר.

פורסם

אני גר ברמת גן אז הם קרובים אליי והמחירים ממש נמוכים

אז כנראה אני יבוא לחנות שלהם ואני יקנה את הGT

אבל עדיין לא הבנתי מה חוות הדעת שלכם

האם עדיף GT שעשו לו OC?

או PRO רגיל ?

פורסם

PRO שעשו לו OC :silly:

כמו שם.

אם יש קצת מזל מגיעים עם GT ל - PRO, אם אין אז קצת פחות.

פורסם
  • מחבר

שמעו, אני לא בטוח שאני הולך לעשות oc כי זה יכול להרוס את הכרטיס וכל זה.

אבל ה-GT הוא בדיוק במחיר ואין כלל חריגה אבל עדיין הוא פחות טוב מהפרו בלי OC.

אז רציתי לדעת כמה זמן הפרו כבר יכול להחזיק מעמד יותר מה-GT.

יהיה שווה לקנות את ה-GT מבלי לעשות לו oc?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים