עבור לתוכן

מודם TOMPSON - מבצע אתחול וסנכרון - 30 דקות לפחות?????????

Featured Replies

פורסם

מה קורה חבר'ה?

היום עשיתי בדירה שאני משכיר בב"ש אינטרנט בכבלים דרך 014

אני מתכנן לעשות שם רשת אלחוטית דרך LinkSys WRT54GL

קיצר, הטכנאי בא היום, הכין את הקו והכל וחיבר את המודם למחשב, הכניס אותי לIP מסויים של TOMPSON ואמר לי שעכשיו המודם צריך להסתנכרן ושזה לוקח בסביבות 30 דקות. (ואמר שלמודמים אחרים זה עלול לקחת 4 שעות), אני מדבר על חיבור רגיל, לא אלחוטי

קיצר אני והשותף הלכנו לאכול ושחזרנו זה התחבר, היו 4 נורות וכו', התחלנו להגדיר את הראוטר, ואז נשארה רק הנורה הראשונה, ושחיברנו את המודם למחשב, ונכנסתי לIP הזה שוב פעם, הוא התחיל סנכרון מחדש

מישהו מכיר את התופעה הזאת??? איך המודם הזה בכלל? לי בבית יש MOTOROLA - והוא לא מכיר את המושג סנכרון אפילו (וגם לא שום מודם אחר של הכבלים שהיה לי קודם)!!!!

על איזה מודם אתם ממליצים לחיבור לרשת אלחוטית???

פורסם

לא מכיר דבר כזה, אולי הוא נתן לך זמן פיקטיבי כי לא סיימו את ההגדרות.

במודם תומפסון, עד כמה שאני זוכר, צריכות להיות 4 נורות דולקות.

אם זה המצב, פשוט תגדיר את הנתב ותנסה לגלוש.

נפילות מהסנרון יראו שכל הנוריות נכבות (אולי פרט ואחת) ומתחילות להבהב.

אם זה קורה לך כל הזמן אז היחובר לא יציב, תדבר עם HOT.

פורסם
  • מחבר

ההגדרות היו קיימות, היה משהו בIP שהוא נתן לי שעשה כמו טסטים, לא יודע בדיוק מה זה היה (זו הכתובת http://192.168.100.1/)

אחרי שהיו לנו 4 נורות דיברו עם בזק בינלאומי, יצרנו את החייגן לפי ההגדרות שלהם (כמו כן ביקשנו שיבטלו אותו) והצלחנו לגלוש

אבל, במהלך הגדרת הראוטר, המודם הפך להיות נורה אחת

ואחרי שנכנסו ללינק הזה שוב פעם, אחרי רבע שעה נדלקה הנורה השנייה

ניסינו להתקשר אליהם, אבל המוקדונית לא ידעה כלום מהחיים שלה, ועמדה להגמר לנו הסוללה אחרי שחיכינו מספר לא קטן של דקות למענה, ביקשנו ממנה שתחזור אלינו למספר אחר והיא הגיבה "אני לא יכולה לחזור עכשיו, אני אנסה מאוחר יותר אבל אני לא מבטיחה" זה שירות זה????

קיצר נגמרה לנו הסוללה, ב18:20 ואז היינו צריכים לעזוב ת'דירה, והיא לא התקשרה עד עכשיו אפילו :|

פורסם

לא יודע אם לגבי התומכת הספציפית הזאת, אבל לא תמיד נותנים לחזור ללקוחות כשיש עומס במוקד (שיחה יוצאת זאת לא שיחה נכנסת).

אבל אם הבעיה היא עם המודם אתה צריך להתקשר למוקד של HOT, הם יכולים לבדוק את העוצמות בחיבור.

יכול להיות שצריך להוסיף או להוריד מגבר בחיבור... הם ישלחו טכנאי לזה.

פורסם
  • מחבר

לשלוח טכנאי :kopfpatsch:

רק היום הטכנאי היה ויצר נקודה חדשה (דירה בבעלות אחרת, משמע שהטכנאי צריך לעשות הכל מאפס, במיוחד שרצינו שיעשה את החיבור במיקום נוח אחר ממה שהיה)

קיצר פשוט ביזיון מה שהולך איתם לאחרונה, חבל שיש רק אותם ואת YES, חרא של מונופולים.

קיצר :bash: :bash: :bash:

מחר אני אהיה בדירה שוב פעם, נקווה שיצליחו לסדר את זה :|

אבל באופן כללי

איזה מודם הכי מתאים לחיבור ברשת אלחוטית?

(שני המחשבים עם VISTA, למרות שזה פחות קשור)

פורסם

מה לעשות... שום דבר לא פועל כמו שצריך במדינה הזאת. בנתיים זה נראה שHOT זה הרע במיעוטו כרגע (עד שצריך להתנתק מהם, או שאיזה נציג דופק לך בדלת לטוען שאתה גונב כבלים כי יש לך רק חיבור אינטרנט בדירה).

אבל קודם דבר איתם, מי יודע, אולי יסדרו לך בלי לשלוח מישהו.

המודם הזה הוא מצויין ויעבוד כמו שצריך עם הנתב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים