עבור לתוכן

חוויות מהשימוש הראשון שלי בiPhone.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מצלמה\וידאו, סימביאן, תמיכה בישראל (תיקונים וכו'..), עברית (עניין של זמן, אבל פה זה בלי פריצה).

וחוץ מזה שהiPhone מסורס, מה לגבי MMS והוספת רינגטונים? אפל די מעצבנים בקטע הזה.

פורסם

יש BT? לא צריך MMS.

פורסם

אין לו גם חיוג קולי :s07:

ה IPHONE גרם לאפל הרבה בעיות לפני ההשקה שלו, הם היו צריכים להפסיק לפתח את המערכת הפעלה החדשה בשביל לסיים את ה IPHONE ועוד כמה כאלה.

כרגע אין מה לפנות ל IDIGITAL כי רשמית IPHONE אמור לעבוד רק בארה"ב כך שהיבואן לא יכול לפרסם תרגום לעברית :xyxthumbs:

ה IPHONE הוא מוצר מאוד טוב אבל מאוד לא גמור, תחקו לגירסה חדשה שלו אולי יוסיפו דברים חשובים ובסיסים שחסרים. תיראו לדורמה את ה NANO הוסיפו לו אפשרות להציג סרטים ;D

פורסם

אישית אני וויתרתי על ה iPhone וקניתי סימביאן נחמד, בעתיד אני מתכוון לקנות iPod touch וככה לקבל כמעט כל מה שיש ב iPhone רק בלי טלפון ועם פי שתיים נפח.

אם הטאץ' לא היה יוצא אולי היה לי קצת יותר קשה להחליט.

פורסם

גולשים באינטרנט? לאייפון יש יתרון על הדפדפן של נוקיה,

דפדפן זה סיפור אחד, אבל מהירות זה כבר סיפור שונה. הN95 מציע בתיאוריה 14.4 מגהביט, לעומת האייפון שמציע 300 קילוביט לשניה. ואם נצא רגע מהמינוח של "תיאוריה" ונשליך את זה על הרשתות בארץ:

באורנג' אין EDGE, כלומר עם האייפון תוכלו לגלוש רק ב-50KBS בערך. לעומת זאת HSDPA מתוכנן להגיע ל3.6 אם לא יותר. כרגע יש עד 2.8MBS עד כמה שאני זוכר.

בסלקום קיימת רשת EDGE אבל "חלשה" ממה שהמקסימום של האייפון (ושל הN95 ד"א) מאפשר, כלומר "רק" 276KBS. קיימת רשת HSDPA, עד מהירות 1.8MBS..

בכל מקרה, האייפון יהפוך לאטרקטיבי רק כשהוא יכלול דור שלישי, כל מיני פיצרים בסיסים שחסרים לו, פתיחת הסים באופן רשמי (וזה כולל גם התרת הבלעדיות ל-AT&T או לפחות לבטל את ההתחייבות שעולה 1400-1500 דולר בעצמה) ופתיחת מערכת ההפעלה שלו. הורדת המחיר היא הצעד הראשון, מאוד משמעותי (כי ב-600 או אפילו "רק" ב-400 דולר הוא לא היה משתלם ממש), הפך אותו להרבה יותר משתלם אבל יש להם עוד הרבה מה לעשות באפל.

פורסם

לא יודע איך אפשר לקנות IPHONE ולוותר על BT, פשוט טירוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים