עבור לתוכן

E-Mule : גודל הקובץ המורד גדול מגודל הקובץ המקורי...

Featured Replies

פורסם

אני כבר חודש בקירוב מנסה להוריד ב-Emule קובץ של אלבומים של Dire Straits בשביל אח שלי

והיום סוף סוף נשאר לו 2 מגה בשביל להשלים את ההורדה

ועכשיו אני בודק מה נסגר עם ההורדה ותראו איזה מוזר, הוא הוריד יותר ממה שהקובץ עצמו שוקל...

מה זה ??? מה נסגר פה?

בבקשה תגידו לי שאפשר לסדר את זה ושלא נדפקה לי ההורדה :'(

7439328.JPG

פורסם

יש לך חלקים פגומים בהורדה אין לך מה לחשוש הוא מוריד עוד כדי לתקן אותם זה בטח יהיה גג במקרה הרע עוד 100 מגה אבל אני מאמין ש10-20 מגה וזה גומר לרדת. מניסיון זה גם קרה לי הרבה פעמים בדונקי שהורדתי קבצים של 800 מגה הוא גמר לי ב970.

פורסם

חייבת להיות כותרת כזאת היסטרית ? ;)

פורסם
  • מחבר

תודה alsal... הרגעת אותי

אני מקווה שזה באמת יסיים בסוף, ממש אין לי חשק להתחיל מההתחלה :-\

וקודקוד, מצטער על הכותרת, פשוט הייתי בלחץ והאימיול השתגע... אז זה מה שיצא...

לא היה לי רעיון יותר טוב לנושא...

פורסם

חכה שתתקל בעוד תופעות מוזרות כמו הפוך ממה שקרה לך שקובץ יסתים כשירד למחשב שלך פחות מגודל הקובץ.

פורסם

חכה שתתקל בעוד תופעות מוזרות כמו הפוך ממה שקרה לך שקובץ יסתים כשירד למחשב שלך פחות מגודל הקובץ.

WTF !!?!!?

פורסם

0r3n כשהקו שליד ההורדה הקו שמראה איזה חלקים הורדת הוא אדום זאת אומרת שהקובץ שהורדת הוא מזויף או שהמשתמש ששיחרר אותו לא שיחרר אותו לגמרי, בקיצור אתה אף פעם לא תגמור להוריד את הקובץ הזה, עצה ממני אל תוריד שירים מeMule עדיף להוריד מקאזה או WinMX.

פורסם

אני לא יבקש שוב,תשנה כותרת

פורסם

KODKOD, אתה לא ממש בקשת.

פורסם
  • מחבר

KODKOD, אתה לא ממש בקשת.

גם הכותרת לא הייתה כזו היסטרית...

אבל הוא המנהל פה... אז.. ::)

פורסם

WTF !!?!!?

כן כן, גם זה קורה מסיבה פשוטה שהתעבורת מידע בפרד עוברת דחיסה מה שיכול להקטין באחוזים מסויימים את גודל המידע שמועבר.

לכן יתכן שתתקל בקבצים שיסתימו כשבפועל המידע שירד למחשב הינו פחות מגודל הקובץ שירד.

פורסם
  • מחבר

טוב אני כבר התייאשתי.... מחקתי את הקובץ מ-EMule לאחר שבפרטי קובץ היה כתוב לי שהוא העביר לי רק 50% ושכל השאר פגום, היה כתוב שגודל המידע שנפגם הוא 700 ומשהו מגה... והאלבומים הם רק 810 מגה בערך!!

מעכשיו אני לא אוריד ב-EMule קבצים שעוברים את ה50 מגה!!

פורסם

מעכשיו אני לא אוריד ב-EMule קבצים שעוברים את ה50 מגה!!

אז עדיף שבכלל לא תוריד מאימיול.

היתרון היחיד של הרשת שאליה מתחבר האימיול הוא בהורדת קבצים גדולים. קבצים קטנים עדיף להוריד בקזה WINMX ודומיהם.

פורסם
  • מחבר

אז זהו...

שאצלי זה הפוך

אני מעדיף להוריד קבצים גדולים (סרטים וכו') בקאזה, כי זה יורד יותר מהר.

וקבצים קטנים לא, כי לפעמים אני מוריד משהו וזה מוריד משהו אחר עם שם אחר וזה לא מה שרציתי....

ובאידונקי אני אוהב קבצים קטנים (תוכנות פרוצות ושטויות כאלו) כי שם אני רואה בדיוק את הקובץ שאני מוריד...

וקבצים גדולים לא - מהסיבה שפתחתי את הדיון הזה!

פורסם

איך אומרים "הלקוח תמיד צודק"

גם אם הוא בא לקנות סיגריות במסעדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים