עבור לתוכן

איך לשפר את חדות הראייה במסך מאג 17 770V???

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

יש לי שאלה:יש לי כרטיס מסך אסוס 32 מגה V7100 ומסך מאג 17 אינץ דגם 770V אני לא רואה מספיק חד!! האם ניתן לסדר את זה כי זה די מטושטש הייתי אומר.לחבר שלי יש מסך CTX ורואים אצלו הרבה יותר חד וגם הכרטיס מסך שלו גי פורס 2 MX400 64 מגה אבל לפי דעתי הכרטיס מסך שלי מספיק טוב וצריך לראות יותר חד!!! האם הבעיה במסך של מאג או שמה כרטיס מסך??? מי שיודע מה לעשות ויכול לעזור לי אני אשמח מאוד

גל

פורסם

אם אתה כבר על הנושא אז גם לי יש שאלה....

יש לי את אותו מסך (נראה לי)

MAG INNOVISION V770

הוא טוב???

פורסם

היי לכולם,

יש לי שאלה:יש לי כרטיס מסך אסוס 32 מגה V7100 ומסך מאג 17 אינץ דגם 770V אני לא רואה מספיק חד!! האם ניתן לסדר את זה כי זה די מטושטש הייתי אומר.

המממממ..... יכול להיות שיש שנאים או חיבורים חשמליים כלשהם בקירבת המסך? אם כן... נסה להרחיקם ולראות מה קורה.

ייתכן שאתה עובד בתדר רענון נמוך מדי? (60 - 75 הרץ)? נסה 100 או 85 הרץ.

פורסם

היי לכולם,

יש לי שאלה:יש לי כרטיס מסך אסוס 32 מגה V7100 ומסך מאג 17 אינץ דגם 770V אני לא רואה מספיק חד!! האם ניתן לסדר את זה כי זה די מטושטש הייתי אומר.לחבר שלי יש מסך CTX ורואים אצלו הרבה יותר חד וגם הכרטיס מסך שלו גי פורס 2 MX400 64 מגה אבל לפי דעתי הכרטיס מסך שלי מספיק טוב וצריך לראות יותר חד!!! האם הבעיה במסך של מאג או שמה כרטיס מסך??? מי שיודע מה לעשות ויכול לעזור לי אני אשמח מאוד

גל

זה היה כל הזמן??? או שזה הופיע פתאום??

יכול להיות שמסך שלך פחות איכותי בהמסך של חבר שלך...תסתכל מה גודל נקודה במסך שלך וכמה אצל חבר שלך.....ככל שגודל הנקודה קטן יותר המסך איכותי יותר!

פורסם

הכי טוב ללכת לאופטיקאי מדופלם לבדיקת ראיה ועיין עצלה !!!

דן

פורסם

זה היה כל הזמן??? או שזה הופיע פתאום??

יכול להיות שמסך שלך פחות איכותי בהמסך של חבר שלך...תסתכל מה גודל נקודה במסך שלך וכמה אצל חבר שלך.....ככל שגודל הנקודה קטן יותר המסך איכותי יותר!

ממש לא נכון... אתה רוצה לומר לי שמסך כמו ה-CTX EX950F בעל גודל הנקודה 0.20 איכותי יותר מה-Iiyama Vision Master Pro 451 בעל גודל הנקודה של 0.25? זה ממש דבר כללי ובלתי נכון לומר...

פורסם

לפעמים עובד גם להוריד את הצבע מ32 ל16 ביט, אין לי מושג למה.

פורסם

המממממ..... יכול להיות שיש שנאים או חיבורים חשמליים כלשהם בקירבת המסך? אם כן... נסה להרחיקם ולראות מה קורה.

ייתכן שאתה עובד בתדר רענון נמוך מדי? (60 - 75 הרץ)? נסה 100 או 85 הרץ.

אם כבר אז זה יהיה הפוך, ככל שמורידים את קצב הרענון המסך נהיה חד יותר אך קשה לצפייה.

פורסם

ממש לא נכון... אתה רוצה לומר לי שמסך כמו ה-CTX EX950F בעל גודל הנקודה 0.20 איכותי יותר מה-Iiyama Vision Master Pro 451 בעל גודל הנקודה של 0.25? זה ממש דבר כללי ובלתי נכון לומר...

זה נכון מאוד!!!!!

אתה לא יכול להשוות בין גודל נקודה באופקי לגודל נקודה באנכי (הוריזנטל ו-ורטיקל) כי זה שני מדידות שונות! ישנה שיטה לספר לך סיפורים שמסך מסויים יותר טוב כי גודל הנקודה שלו הוא 0.2 בניגוד למסכים אחרים שהם 0.24 .......אבל אלו מדידות שונות שלא ניתן להשוות בניהם ואתה עושה את הטעותהנפוצה של הצרכן הישראלי שמוטעה על ידי הפירסומות שגורמות לך לחשוב שהמסך שלהם יותר טוב כשבעצם הוא אותו הדבר!

פורסם

למה בדיוק הוא מצפה ??????????????????

המסכים הרגיליםש ל CTX הם הרבה יותר חדשים מהמאג הישן שלך. גם אם אתה תקנה CTX תראה יותר חד.... CTX בדרך כלל מבוססים על שפורפרת סוני ווגה (לא שהם טובים במיוחד, אבל יחסית למאג הישן שלך הם יותר טובים).

היום המסך 17" הכי טוב הוא של IIYAMA......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים